APM SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APM SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.838.335

Publication

05/03/2012
ÿþ Mod W¢rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ntsr,,:;,a Se gnttie van de

Rechtbank van Kop4iai;.'d to Antwe. n

op ? 1 ;- }~1;1~i t~

0o Grffffer.

Griffie

*12049899*

lIi

be

a

Bt

Su

m

Ondernemingsar : $t-1 3 g 3e 3 3 5 Benaming

(voluit) : APM SYSTEMS (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Anselmostraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Koen De Raeymaecker te Antwerpen op 10 februari 2012 dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met benaming APM Systems, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Anselmostraat 8.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening;

- Plafonneringswerken, private bouw en openbare werken, alsmede chapewerken, cementbezetting, sierbezetting, voegwerken, en alle aanverwante werken.

- Ruwbouw- en sloopactiviteiten.

- Stukadoorwerken, cementeren en plaatsen van dekvloeren.

- Tegel-, marmer- en natuursteenactiviteiten.

- Dakdekker en waterdichtingactiviteiten.

- Schrijnwerkerij en glazenmakerij.

- Het plaatsen en herstellen van schrijnwerk.

- Algemene schrijnwerkactiviteiten.

- Volledige eindafwerking.

- Installatie CV, klimaatregeling, gas en sanitair.

- Elektrotechnische activiteiten.

- Algemene aannemerswerken,

- De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van bouwmaterialen, het vervaardigen, laten vervaardigen en vervoeren ervan,

- Verhuur van machines voor bouwnijverheid.

- Coördineren van allerhande bouwwerken.

- Algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf.

- Veiligheidscoördinatie.

- Alle studies en onderzoeken inzake milieu en milieutechnieken waaronder epb-studies.

- Studies voor werken van burgerlijke bouwkunde zoals betonstudies, stabiliteitsstudies, berekeningen van

staalconstructies, studies voor waterbouwwerken.

- Studies en ontwerpen betreffende infrastructuurwerken, wegenis en rioleringswerken, tandschaps- en

omgevingswerken,

- Ontwikkeling van machines en toestellen voor de bouw, alsmede de commercialisering ervan en het verlenen van licenties erop.

Deze formulering omvat eveneens al wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn gebruikelijk is of zou worden en alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig aandelen, elk met een gelijke fractiewaarde, die werden onderschreven door 1. de heer VANOPSTAL Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.Vóor-

^be1%ouden aan het Belgisch

Staatsblad



Peter Johan, geboren te Antwerpen-Wilrijk op 29 april 1960, wonende te 2018 Antwerpen, Anselmostraat 8 en 2. de heer KISLALI Ahmet, geboren te Devrek op 15 april 1972, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Alfons Schneiderlaan 211 en die werden volstort ten belope van één/derde, derwijze dat de som van 6.200 EUR ter beschikking staat van de vennootschap op de daartoe bij Dexia Bank geopende rekening vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan meerdere eigenaars toebehoort of Indien een aandeel in pand gegeven werd, worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan dat aandeel geschorst, tot wanneer door alle betrokkenen een enkel persoon zal aangeduid worden om deze lidmaatschapsrechten uit te oefenen. Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s). Zijn er meerdere zaakvoerders, dan oefenen zij het bestuur gezamenlijk uit.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door haar zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

De heer VANOPSTAL Peter Johan, geboren te Antwerpen-Wilrijk op negen en twintig april negentienhonderd zestig, wonende te 2018 Antwerpen, Anselmostraat 8.

Jaarlijks wordt op de vierde donderdag van juni om 19.00 uur een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders en bij ontstentenis van zaakvoerders, door de oudste vennoot. De agenda van de vergadering en de beslissingen worden samen met de aanwezigheidslijst opgenomen in de notulen van de vergadering.

Elke vennoot kan ter algemene vergadering vertegenwoordigd zijn door een volmachtdrager.

Geen enkele algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen,onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap verzonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen en behoudens anders gezegd in deze statuten, worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Het ontslag van een statutaire zaakvoerder vereist de unanieme beslissing van alle vennoten.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met één en dertig december van elk kalenderjaar.

Van de nettowinst wordt jaarlijks één/twintigste gereserveerd ter aanleg van de wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen om deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, ze te reserveren of ze over te dragen.

Er wordt toelating gegeven aan de zaakvoerder(s) om overeenkomstig de voorschriften, in de vormen en termijnen bepaald door het wetboek van vennootschappen, een voorschotdividend uit te keren.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in verhouding met hun respectievelijke aandelen. Elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot kan verplicht worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft gebracht. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op datum van de oprichting en eindigt op één en dertig december tweeduizend en twaalf.

Volmacht, met recht van delegatie, wordt verleend aan de heer GIRARD Gustave, accountant, te 2060 Antwerpen, Regentstraat 16, met al zijn aangestelden en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen in verband met de BTW-administratie, directe belastingen, ondernemingsloket, Kruispuntbank voor ondernemingen, sociale zekerheid,

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Koen De Raeymaecker

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: afschrift van de akte



Bij1W0ii"bij-héi: Sëlgigc Sefsblâd=»5103?ZQll - Annexes du Woniteur-6é1gë







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
APM SYSTEMS

Adresse
ANSELMOSTRAAT 8 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande