APOSTROPHE (L')

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOSTROPHE (L')
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.706.805

Publication

18/06/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behot.

aan I

Beigt Staats

II

Rechtbank

'

06 JUNI 2014

unme '

1 III fl11 I1 I II II II

*141186*

Ondernemingsnr : 0432.706.805

Benaming (voluit): L'APOSTROPHE

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2610 Antwerpen-Wilrijk, Heistraat 36

(volledig adres)

Onderwerp(en)akte: VASSTELLING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Caroline De Cod, geassocieerd notaris te Antwerpen-VVilrijk op 30 april 2014, geregistreerd op het lste registratiekantoor Antwerpen 3 op 12/05/2014, bladen negen, verzendingen één, register 5 boek 248 blad 25 vak 11, ontvangen vijftig euro (50E), de ontvanger Christil Van Eisen, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L'APOSTROPHE", gevestigd te 2610 Antwepen-Wilrijk, Heistraat 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0432,706.805, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing

De vergadering bevestigt dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd omgezet van Belgische frank naar euro.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zo heden achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR).

Tweede beslissing

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

De aandelen hebben voortaan een fractiewaarde. De zevenhonderd vijftig (750) aandelen vertegenwoordigen zo voortaan ieder één zevenhonderd vijftigste (l/75O) van het maatschappelijk kapitaal.

Derde beslissing

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen en volledig te herschrijven zonder echter te raken aan het doel van de vennootschap dat dus ongewijzigd blijft en rekening houdend met voorgaande beslissingen.

De nieuwe statuten luiden zo als volgt:

STATUTEN

HOOFDSTUK I : RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1. - Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming L'APOSTROPHE.

Artikel 2. - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Heistraat 36. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

behouden aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. - Doel

De vennootschap heeft tot doel: de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, de transit, commissie en dergelijke, voor eigen rekening en voor rekening van derden, in textiel- en lederwaren en aanverwante artikelen, evenals in confectie en kleding voor heren, dames en kinderen en dit in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel mogen verwezenlijken op gelijk welke plaats, op eender welke wijze en volgens de modaliteiten die haar geschikst voorkomen.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding, de bevordering of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag deelnemen aan alle vennootschappen en ondernemingen die geheel of deels een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn om de ontwikkeling ervan te bevorderen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Artikel 4. - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK II : KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO EEN CENT (16.592,01 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één / zevenhonderd vijftigste (l/750s) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11. - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 16 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 14. - Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 21. - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 22. - Bestuursbevoegdheid

,à1 Voorbehouden aan het [-Bi res- ih Luik B - vervolg

Staatsblad Eedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

..... Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Artikel 23. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. Artikel 25. - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 26. - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 28. - Ontbinding en vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Vierde beslissing

De vergadering aanvaardt het ontslag als statutair zaakvoerder van de vennootschap van de heer PLETTINX Jan met ingang vanaf heden.

Hem wordt décharge verleend voor zijn beleid.

De vergadering benoemt tot niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer PLETTINX Yannic, voornoemd.

De heer Plettinx Yannic, aanwezig, aanvaardt het mandaat.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Hij verklaart verder niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de uitoefening van dit mandaat verzet.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Zesde beslissing







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



*"-Xfo'or-behouden aan het Belgisch Staatsblad ,

\.7

Luik B - vervolg

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Luc Ceulemans, accountant, te Wilrijk, Eglantierlaan 91, zijn bedienden en/of aangestelden, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren. Stemming

Alle voorgaande beslissingen werden achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen,

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de

akte,

Geassocieerd notaris Caroline De Cort

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2013 : AN260529
28/07/2011 : AN260529
28/07/2010 : AN260529
03/07/2009 : AN260529
16/07/2008 : AN260529
05/07/2007 : AN260529
27/07/2006 : AN260529
01/08/2005 : AN260529
05/08/2004 : AN260529
01/08/2003 : AN260529
07/08/2002 : AN260529
06/08/1999 : AN260529
26/04/1996 : AN260529
12/01/1987 : AN260529

Coordonnées
APOSTROPHE (L')

Adresse
HEISTRAAT 36 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande