APOTHEEK JASMIJN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK JASMIJN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.647.663

Publication

06/08/2012
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Luitenant Naeyaertplein 4 - 2140 Borgerhout (Antwerpen)

Onderwerpen) akte : Statutenwijziging

Proces verbaal van de nieuw opgerichte vennootschap

111

11

" iaisves,"

Griffie

2 ô SliLi 7012

5 ~111

Á -

v

beh 11

aa

Be

Sta

Mod IYa1d i1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

O;4 fjAI" 663

APOTHEEK JASMIJN

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit)

(verkort)

Weergelegd ter griffie van de Rechtbank van .'xfia rüi&! Ie Antweppen{ op

Er blijkt uit een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen, op negen juli tweeduizend en twaalf, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap APOTEEK VAN DEN WIJNGAERT-VANDESSEL, met zetel te 2800 Mechelen Putsesteenweg 36.

Ondememingsnummer 0428.110.389

Opgericht bij akte verleden voor notaris De Bondt te Sint-Katelijne-Waver op zestien december negentienhonderd vijfentachtig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht januari daarna, onder nummer 860108-383,

De statuten werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal opgemaakt door notaris Amout Schotsmans te Mechelen op dertig maart tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig april tweeduizend en één, onder nummer 20010420-513. Waarvan de aandelen op naam werden gezet bij buitengewone algemene vergadering de dato 16 december 2011.

OPENING VAN DE VERGADERING  SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend om negentien uur, onder het voorzitterschap van de heer VAN DEN WYNGAERT Ivo, hierna vernoemd, die aanstelt tot secretaris mevrouw VANDESSEL lrmina, hierna vernoemd. Gezien een gering aantal aanwezigen op de vergadering, wordt niet overgegaan tot de aanstelling van stemopnemers.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING  AANWEZIGHEIDSLIJST

Zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd de hierna genoemde aandeelhouders die verklaren het volgend aantal aandelen in volle eigendom te bezitten:

1) De heer VAN den WYNGAERT Ivo Edouard Emiel, geboren te Leuven op vier juni negentienhonderd tweeënvijftig, echtgenoot van mevrouw VANDESSEL Irmina, hierna vernoemd, geboren te Boortmeerbeek op vierentwintig november negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 2820 Bonheiden, Eksterveldlaan 1. Gehuwd onder het wettelijk stelsel met huwelijkscontract verleden voor notaris Jean-François Coppin te Kampenhout op eenentwintig februari negentienhonderd achtenzeventig, gewijzigd met behoud van het stelsel ingevolge akte verleden voor Amout Schotsmans, geassocieerd notaris te Mechelen, op achtentwintig februari tweeduizend en acht, nadien ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

Nationaal nummer: 52.06.04-419.13

Die verklaart houder te zijn van driehonderd vierenzeventig (374) aandelen

2) Mevrouw VANDESSEL Irmina Emma Maria Juliana, geboren te Boortmeerbeek op vierentwintig november

negentienhonderd vierenvijftig, echtgenote van de heer VAN den WYNGAERT Ivo, voornoemd, wonende te

2820 Bonheiden, Eksterveld laan 1.

Gehuwd onder het voormeld stelsel, zoals zij het verklaart.

Nationaal nummer man : 52.06.04-419.13

Nationaal nummer vrouw : 54.11.24-394.97

Die verklaart houder te zijn van driehonderd vierenzeventig (374) aandelen

3) Mevrouw VAN den WYNGAERT Inge Maria Jan, geboren te Leuven op vijftien juni negentienhonderd

tweeëntachtig, echtgenote van de heer RENS Tim Sylvia Denis, geboren te Diest op zevenentwintig februari

negentienhonderd eenentachtig, wonende te 2800 Mechelen, Pasbrugstraat(MeSK)(V. 28.02.1981

Bonheidsesteenweg(MeSK)) 5.

Gehuwd onder wettelijk stelsel van gemeenschap van goederen tot op heden ongewijzigd, zoals zij het

verklaart.

Nationaal nummer : 82.06.15-174.73

Die verklaart houder te zijn van twee (2) aandelen

Totaal ; zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. De voorzitter deelt mee dat er thans zevenhonderd vijftig (750) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

2. De voorzitter stelt vast dat er op heden zevenhonderd vijftig (750) aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

De bestuurders, allen hier aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren hierbij dat zij kennis hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 en het toezenden van stukken overeenkomstig 535 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

3. De voorzitter verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat de vergadering van vandaag is samengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over de volgende agenda.

AGENDA

1, Kennisneming en bespreking van het voorstel van partiële splitsing opgesteld door de raad van bestuur op 15 mei 2012 overeenkomstig artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift kunnen bekomen.

2. Kennisneming en bespreking van het verslag opgesteld door de raad van bestuur met betrekking tot de partiële splitsing op 15 mei 2012 overeenkomstig artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift kunnen bekomen.

3. Kennisneming en bespreking van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor met betrekking tot de partiële splitsing op 4 juli 2012 overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift kunnen bekomen.

4. Kennisneming en bespreking van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTHEEK JASMIJN ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift kunnen bekomen.

5. Mededeling door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap APOTHEEK VAN DEN VVIJNGAERT-VAN DESSEL overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen van eventuele gebeurlijke belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap APOTHEEK VAN DEN WIJNGAERT-VAN DESSEL sedert de datum van het splitsingsvoorstel.

6. Besluit tot partiële splitsing waarbij de naamloze vennootschap APOTHEEK VAN DEN WIJNGAERT-VAN DESSEL, gevestigd te 2800 Mechelen Putsesteenweg 36, haar activiteiten van de bedrijfstak Apotheek Borgerhout afsplitst en overdraagt in een nieuw op te richten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTHEEK JASMIJN, waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2140 Borgerhout, Luitenant Naeyaertplein 4, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel vermeld onder punt 1 hierboven;

7. Oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTHEEK JASMIJN, waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2140 Borgerhout, Luitenant Naeyaertplein 4.

8. Benoeming van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTHEEK JASMIJN - Overneming van verbintenissen.

9. Kapitaalverhoging -- Statutenwijziging van de naamloze vennootschap APOTHEEK VAN DEN WIJNGAERT-VAN DESSEL.

10. Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN

De voorzitter nodigt de vergadering uit het volgende vast te stellen:

1) De raad van bestuur van de vennootschap heeft het splitsingsvoorstel opgesteld, hierna «het voorstel», dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen neergelegd op vierentwintig mei tweeduizend en twaalf, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering (art. 743 aL 3 W.Venn.) en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijf juni daarna onder het nummer 12100201.

2) De raad van bestuur van de vennootschap heeft op datum van 15 mei 2012 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld dat de mededelingen bevat zoals opgesomd in artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen.

3) Door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VYVEY & C°, bedrijfsrevisor, met zetel te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Vyvey Steven, bedrijfsrevisor, werd het verslag overeenkomstig artikel 677 van het W.Venn., verwijzend naar artikel 746 van het W.Venn. opgesteld, dat alle mededelingen bevat zoals opgesomd door artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag opgemaakt op vier juli tweeduizend en twaalf luiden als volgt:

"V. BESLUITEN

Ondergetekende Steven VYVEY, bedrjjfsrevisor, vertegenwoordiger van BVBA VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, bij de verrichting van kapitaalverhoging door middel van inbreng in natura, dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

b, de beschrijving van de overgedragen vermogensbestanddelen beantwoorden aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger;

d. de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedr jfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste

overeenkomen met de uitgifte van 750 aandelen zonder nominale waarde van de vennootschap BVBA

"APOTHEEK JASMIJN" ten voordele van de aandeelhouders van de overdragende vennootschap zodat de

inbreng niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de voorraad ad 53.588,52 EUR wegens het niet

bijwonen van de voorraadopname.

Wij willen u er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 4 juli 2012

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door:

Steven VYVEY

Bedrijfsrevisor

(getekend)"

4) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VYVEY & C°, bedrijfsrevisor, met zetel te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Vyvey Steven, bedrijfsrevisor, heeft daarenboven op datum van vier juli tweeduizend en twaalf een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"V. BESLUITEN

Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van BVBA VYVEY & Co, bedrjfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, bij de verrichting van kapitaalverhoging door middel van inbreng in natura, dat:

a, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b. de beschrijving van de overgedragen vermogensbestanddelen beantwoorden aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger;

d. de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste

overeenkomen met de uitgifte van 750 aandelen zonder nominale waarde van de vennootschap BVBA

"APOTHEEK JASMIJN" ten voordele van de aandeelhouders van de overdragende vennootschap zodat de

inbreng niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de voorraad ad 53.588,52 EUR wegens het niet

bijwonen van de voorraadopname.

l'Wj willen u er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 4 juli 2012

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door:

Steven VYVEY

Bedrijfsrevisor

(getekend)"

Een exemplaar van het verslag met betrekking tot de inbreng in natura in de op te richten vennootschap zal aan

de akte van oprichting gehecht blijven met het oog op de neerlegging ervan ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel.

5) Het splitsingsvoorstel (zoals vermeld onder 1) en de verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor (zoals vermeld onder de nrs. 2 en 3) werden in de agenda van deze algemene vergadering vermeld (art. 748 § 1 eerste al. W,Venn.).

6) Volgende stukken en documenten werden, overeenkomstig artikel 748, § 2 van het Wetboek van Ven-

nootschappen, uiterlijk één maand vóór de datum van de algemene vergadering in de zetel van de ven-

nootschap voor kennisneming ter beschikking gesteld van de aandeelhouders:

het splitsingsvoorstel;

. de verslagen bedoeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen; de jaarrekeningen

over de laatste drie boekjaren van de vennootschap

. de verslagen over de laatste drie boekjaren;

. tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden vóór de datum van het

voorstel zijn vastgesteld.

Iedere aandeelhouder kon op eenvoudig verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift

verkrijgen van de hierboven vermelde stukken en documenten.

Alle aanwezige aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk tijdig kennis te hebben genomen van alle gemelde

verslagen en stukken.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER (vervolg)

De voorzitter vervolgt zijn uiteenzetting met de navolgende vaststellingen omtrent de legitimiteit van de

vergadering, met betrekking tot de bijeenroepingen, de toegang tot de vergadering, het aanwezigheidsquorum,

het stemrecht en het vereiste meerderheidsquorum.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. Uit wat voorafgaat blijkt dat alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en besluiten over de agenda, zonder dat het bewijs moet worden geleverd dat de formaliteiten van bijeenroeping werden vervuld.

2. Om te worden aangenomen moeten de voorstellen op de agenda overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen drie vierden van de stemmen die aan de stemming deelnemen bekomen.

3. Elk aandeel geeft recht op één stem.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG KAN BERAADSLAGEN

De uiteenzetting van de voorzitter die voorafgaat wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te

beraadslagen.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste besIissing

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punten 1 tot 4 op de agenda.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten. De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel, een afschrift van het verslag van de raad van bestuur (opgesteld overeenkomstig art. 745 W.Venn.) en een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor (opgesteld overeenkomstig art. 746 W.Venn.) toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Uit de verklaring van heden gedaan door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

Tweede beslissing: Verrichting met splitsing gelijkgesteld

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit Apotheek Borgerhout van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap. De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap

wordt verwezen naar voorgeschreven verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor, waarin de activa

en passiva van de bedrijfstak Apotheek Borgerhout uitvoerig worden beschreven.

Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten

vennootschap.

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting

ten laste zijn van de vennootschap.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met

zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de ven-

nootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe

vennootschap.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap,

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 juli 2012 voor rekening van de op te richten vennootschap. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 juli 2012 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Derde beslissing: oprichting van APOTHEEK JASMIJN

A. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing. De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: vijf duizend achthonderd vierenvijftig euro vijfenzeventig cent (¬ 5.854,75) kapitaal; duizend tweehonderd negenenzestig euro vijf cent (¬ 1.269,05) reserves en zesenzestig duizend negenhonderd vierentachtig euro negentig cent (¬ 66.984,90) overgedragen resultaat, zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

B. incorporatie van beschikbare reserves

Vermits enerzijds het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht ais gevolg van de partiële splitsing, groter is dan het door het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en anderzijds het kapitaal van deze vennootschap slechts vijfduizend achthonderd vierenvijftig euro vijfenzeventig cent (¬ 5.854,75) bedraagt, wordt door de vergadering unaniem beslist over te gaan tot incorporatie van de beschikbare reserves voor een bedrag van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

duizend tweehonderd negenenzestig euro vijf cent (¬ 1.269,05) en tot incorporatie van overgedragen resultaat voor een bedrag van elf duizend vierhonderd zesenzeventig euro twintig cent (¬ 11.476,20), zodat het kapitaal na deze incorporatie achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00) bedraagt.

Vervolgens verricht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. PELEMAN, met zetel te 2531 Boechout (Vremde), Lindelei 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0846.505.835 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0846.505.835, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, met name: mevrouw PELEMAN Jasmijn, wonende te 2531 Boechout (Vremde), Lindelei 16, een inbreng in geld ten belope van vijf duizend euro (E 5.000,00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend.

De stortingen in geld werden op datum van 25 juni 2012 gedeponeerd op de bijzondere rekening nummer BE80 8601 1738 9277 die op naam van de vennootschap in oprichting werd geopend bij Centea.

Het bewijs van deze deponering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om het in het vennootschapsdossier te bewaren.

Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap; over de rekening zal daarenboven alleen kunnen beschikt worden door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris het uittreksel uit de oprichtingsakte heeft neergelegd op de bevoegde rechtbank en bericht daarvan heeft gegeven.

Ter compensatie van hun inbreng worden aan de inbrengers de aandelen waarop zij inschreven als geheel of gedeeltelijk volstort, toegekend.

Uit het bovenstaande blijkt dat het kapitaal volledig werd ingeschreven en volgestort en dat dit bedrag ter beschikking staat van de vennootschap

-De heer Van den Wyngaert Ivo : 374 aandelen;

-Mevrouw (mina Vandessel : 374 aandelen;

-mevrouw Inge Van den Wyngaert : 2 aandelen;

-bvba J. Peleman : 50 aandelen.

C. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APOTHEEK JASMIJN, met maatschappelijk zetel te 2140 Borgerhout, Luitenant Naeyaertplein 4, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

Hieruit volgend uittreksel

BENAMING.

De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: APOTHEEK JASMIJN. De werkelijke zetel is gevestigd te 2140 Borgerhout, Luitenant Naeyaertplein 4,

De vennootschap heeft als doel:

- De vennootschap heeft als doel het oprichten en uitbaten van apotheken, de inkoop en verkoop, de in- en uitvoer, de fabricatie in het groot en in het klein van geneesmiddelen, farmaceutische artikelen, schoonheidsproducten, optische artikelen en aanverwante artikelen of diensten. De vennootschap mag alle bedrijvigheden die met de gezondheidszorg verband houden uitoefenen.

- De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

- De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Het maatschappeliik kapitaal is vastgesteld op drieëntwintig duizend zeshonderd euro (E 23.600,00), vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/achthonderdste (1/800-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens de hierna bepaalde beperkingen.

ln afwijking van artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder de toestemming nodig van de algemene vergadering tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek. Voor alle investeringen, contracten en betalingen boven de som van vijfenzeventig duizend euro (E 75.000,00), heeft de zaakvoerder de toestemming nodig van de algemene vergadering. Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder die rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

VERTEGENWOORDIGING.

De handtekening van de zaakvoerder moet in alle akten waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

COMMISSARIS.

Voor zover de vennootschap als onderneming, beneden de criteria blijft van kleine en middelgrote

onderneming, voorzien in artikel 15 Wetboek van Vennootschappen, is de algemene vergadering niet gehouden een commissaris aan te stellen.

Het maatschappelijk laar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Voor het eerste boekjaar wordt geopteerd voor een verlengd boekjaar van de bvba Apotheek Jasmijn tot 31 december 2013

De iaarliikse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel of op een plaats in de oproepingsbrieven door de zaakvoerder aangeduid. ls deze dag een wettelijke feestdag dan zal de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden op hetzelfde uur.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor de vennoten om toegelaten te worden op de algemene vergadering. De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in 2014.

Vierde beslissing: Benoeming van de eerste zaakvoerder van de opgerichte vennootschap  Overneming van verbintenissen

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerder van de vennootschap APOTHEEK JASMIJN:

- de heer VAN den WYNGAERT Ivo Edouard Emiel, geboren te Leuven op vier juni negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 52.06.04-419.13, wonende te 2820 Bonheiden, Eksterveldlaan 1; - de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. PELEMAN, met zetel te 2531 Boechout (Vremde), Lindelei 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0846.505.835 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0846.505.835, voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger, mevrouw PELEMAN Jasmijn, geboren te Lier op dertig januari negentienhonderd eenentachtig, nationaal nummer : 81.01.30-348.72, wonende te 2531 Vremde (Boechout), Lindelei 16. De benoemde zaakvoerder komen in dit proces-verbaal tussen en verklaren uitdrukkelijk hun mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

De zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd.

Vervolgens verklaart de vergadering bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één juli tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris te Mechelen.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naarm en handtekening

Bijlagen bij"lïëï $èlgiscti St tsbl d - 0610872012 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 23.06.2016 16226-0217-011

Coordonnées
APOTHEEK JASMIJN

Adresse
LUITENANT NAEYAERTPLEIN 4 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande