APOTHEEK VAN KERKHOVEN ILSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK VAN KERKHOVEN ILSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.740.696

Publication

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 29.08.2014, NGL 03.10.2014 14642-0149-011
14/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 26.08.2013, NGL 31.10.2013 13657-0014-011
22/07/2011
ÿþ r. Mai 2.1

- II In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LJflnÇ.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Apotheek Van kerkhoven Ilse

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Herenthoutseweg 46.

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S)

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals, op 4 juli 2011, dat :

1. De heer DE BAERDEMAECKER Marc Michel Elisabeth Louis, geboren te Herentals op dertien juni

negentienhonderd éénenzestig, met identiteitskaartnummer 590-6396253-02,

en zijn echtgenote

2. Mevrouw VAN kERKHOVEN Ilse, geboren te Herentals op negentien februari negentienhonderd drieënzestig, met identiteitskaartnummer 590-6495615-36, samen wonende te 2200 Herentals, Herenthoutseweg 46.

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng. De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij heeft als naam: Apotheek Van kerkhoven lise.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Herenthoutseweg 46. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Het voeren van alle activiteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating van een officina-apotheek, toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van alle handelingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aansluiten en derhalve ondermeer:

- de magistrale bereiding van en detail- of kleinhandel in geneesmiddelen, allo- of homeopathisch; in medische en orthopedische artikelen; in cosmetica en toiletartikelen.

- de aflevering van en detail- of kleinhandel in farmaceutische, parafarmaceutische en homeopathische producten, verbandstoffen, gezondheidsvoedingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging, schoonheidsproducten en de eraan verbonden zorgenverstrekking, parfumerieën en cosmetica, drogisterijartikelen en optiek, dit alles in de ruimste zin.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies" van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, aile handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierentwintig duizend euro en

werd gedeeltelijk volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

j 1 1 J~I' Í M9

17(7-37,7iZijiii-ijUill\41-10UT

be priffi~r

~

11111 1ll~w~nuiuii*uu

*11112851

Vo beho

aan

Belg Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

o ~~,' t1O 6(9C

Voor-

behouden aan `net Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in tweehonderd (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Mevrouw Van kerkhoven lise, voornoemde oprichter, wonende te 2200 Herentals, Herenthoutseweg 46 wordt vanaf heden aangesteld tot statutair zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur. Zij verklaart dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en verklaart het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

Haar afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten hetzij om gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Vanaf heden is de heer De Baerdemaecker Marc, voornoemde oprichter, wonende te 2200 Herentals, Herenthoutseweg 46, als plaatsvervangend zaakvoerder aangesteld zonder beperking van duur.

Hij treedt van rechtswege in de plaats van voomoemde statutaire zaakvoerder ingeval van overlijden, ontslag op zijn verzoek of afzetting.

Hij vervangt de statutaire zaakvoerder als "lasthebber ad hoc'. ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de statutaire zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de statutaire zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

De plaatsvervangende zaakvoerder zal afzetbaar zijn bij eenvoudige meerderheid van stemmen en zonder dat daartoe gewichtige redenen voorhanden moeten zijn.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is. De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste maandag van de maand augustus om negentien uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen vóór de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering. Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel. Zijn aile aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen.

De voornoemde oprichters hebben met eenparigheid van stemmen beslist:

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door één statutaire zaakvoerder zoals vermeld in voorgaande statuten;

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend en dertien en het eerste

" boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig maart tweeduizend dertien.

" - om aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) de heer Michel Van kerkhoven, wonende te 2200

" Herentals, Ernest Claesstraat 20, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte oprichting, statuten en benoeming zaakvoerders, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.08.2015, NGL 25.09.2015 15619-0106-011

Coordonnées
APOTHEEK VAN KERKHOVEN ILSE

Adresse
HERRENTHOUTSEWEG 46 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande