APPLE REAL ESTATE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : APPLE REAL ESTATE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 838.133.349

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 07.08.2013 13405-0271-008
08/08/2011
ÿþ~

" ~ u

Luik B

tiod 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Pleergefegd t@r griffie va de kertrtbonk

baR ffoophoode1 tl; dntworpen, op

2 7 jf1L! 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

1111 11.11,1.11111211,1116111 iN

1 Ondememingsnr

Benaming :

(voluit) : APPLE REAL ESTATE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kontichsesteenweg 42 - 2630 Aartselaar (België)

Onderwerp akte : OPRICHTING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Jacques LECLEF, Notaris met standplaats te Antwerpen, op 14 juli 2011, "Geregistreerd twaalf blad, geen verzending, te Antwerpen, Registratie 5, de 22 JULI 2011, Boek 195, blad 6, vak 10, ontvangen : vijfentwintig euro, de ontvanger a.i. (getekend) R.WECHUYSEN", dat een naamloze vennootschap met de naam APPLE REAL ESTATE en maatschappelijke zetel voor het eerst gevestigd te 2630 Aartselaar, Kontichsesteenweg 42, werd opgericht door :

1). De heer APPELBOOM, Michael, bestuurder van vennootschappen, geboren te Antwerpen, op zeven juli negentienhonderd vierenzestig, rijksregisternummer 64.07.07-303.07, wonende te 2610 Antwerpen, district Wilrijk, Professor Piccardlaan 40 ;

2).De heer APPELBOOM, Sidney, bestuurder van vennootschappen, geboren te Antwerpen op vierentwintig februari negentienhonderd zevenenzestig, rijksregister nummer 67.02.24-293.20, wonende te 2610 Antwerpen, district Wilrijk, Meerlenlaan 48.

RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "APPLE REAL ESTATE"

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2630 Aartselaar, Kontichsesteenweg 42.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,! nuts inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden:

a).het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

b).het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen. niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van, onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in. verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,: alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die. het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

c).het verwerven van participaties, in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen: en vennootschappen, het simuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering ins rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

d).het doen van alle handels-en financiele verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan: depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en: kapitalisatieondernemingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen.

e).het uitvoeren van alle holdingactiviteiten en leasingactiviteiten.

f).het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

g).het verlenen van bijstand en adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in; de ruimste zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

D 8 3 .6r_.o.. 1 3 3 c 349

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die een gelijksoortig of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven in geld:

- door de heer Appelboom, Michael, ondergetekende sub 1) op vijftig (50) aandelen, hetzij dertigduizend zevenhonderd vijftig euro.

- door de heer Appelboom, Sidney, ondergetekende sub 2) op vijftig (50) aandelen, hetzij dertigduizend zevenhonderd vijftig euro.

Totaal: honderd aandelen, hetzij voor éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 E).

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer bij de naamloze vennootschap ING België, kantoor Camille Huysmanslaan 126, 2020 Antwerpen, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op veertien juli tweeduizend en elf afgeleverd bankattest.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering plaats vond overeenkomstig de wet.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort is.

Hierdoor beschikt de vennootschap vanaf heden over een bedrag van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ )..

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, ont welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

BIJEENKOMSTEN BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee (2) bestuurders, tenminste drie (3) dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex of telecopie, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

r

" Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tol de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee (2) bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een Notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ONKOSTEN VAN DE BESTUURDERS.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Welboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van hel Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te hanen laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand juni om twintig uur op de

maatschappelijke zetel.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door

een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste !id 1 van

het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVE RDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS

Overeenkomstig artikel 518, paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters

tot eerste bestuurders benoemd :

1) De heer APPELBOOM, Michael, bestuurder van vennootschappen, geboren te Antwerpen, op zeven juli

negentienhonderd vierenzestig, rijksregisternummer 64.07.07-303.07, wonende te 2610 Antwerpen, district

Wilrijk, Professor Piccardlaan 4.

2).De heer APPELBOOM, Sidney, bestuurder van vennootschappen, geboren te Antwerpen op vierentwintig

februari negentienhonderd zevenenzestig, rijksregister nummer 67.02.24-293.20, wonende te 2610 Antwerpen

(district Wilrijk), Meerlenlaan 48.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar

tweeduizend zeventien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Ondergetekende Notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk

zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in

de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid,

tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60

van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de

bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vit* de ondertekening van de

oprichtingsakte.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

De algemene vergadering besluit geen commissarissen te benoemen daar de vennootschap er niet toe

gehouden is.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig

december tweeduizend en twaalf.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

RAAD VAN BESTUUR.

Nadat de raad van bestuur is samengesteld heeft deze verklaard zich geldig te verenigen met het oog op de

benoeming de gedelegeerde bestuurders.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad tot gedelegeerde bestuurders te benoemen:

-de heer Appelboom Michael en de heer Appelboom Sidney, beiden voornoemd.

VOLMACHT BTW/HANDELSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Mevrouw GERYL, Lieve, rijksregisternummer

58.10.04-432.57, wonende te 2640 Mortsel, Heideland 11, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of

noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de administratie van de B.T.W., alsook bij

aile andere fiscale en andere administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

DE NOTARIS.

(getekend) Jean Jacques LECLEF. Antwerpen, 26 juli 2011.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
APPLE REAL ESTATE

Adresse
KONTICHSESTEENWEG 42 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande