APPSVOUCHERDEALER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPSVOUCHERDEALER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.989.738

Publication

10/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-03-2015

Griffie

*15304218*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599989738

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

AppsVoucherDealer

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 6 maart 2015, blijkt dat:

1. De heer THIRUNAVUKKARASU Thayarooban, ongehuwd, geboren te Chankanai (Sri Lanka) op 13 juni 1977, wonende te 1505 GL Zaandam (Nederland), Kastanjelaan 6.

2. Mevrouw THAYAROOBAN Innusha, ongehuwd, geboren te Chankanai (Sri Lanka) op 10 januari 1985, wonende te 1505 GL Zaandam (Nederland), Kastanjelaan 6.

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam  AppsVoucherDealer .

De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5, Box 58.

De vennootschap heeft tot doel:

Het verkopen van apps (applicaties via internet voor mobiele toepassingen) en beltegoed, en tevens bijbehorende producten aan particulieren en ondernemers.

Kleinhandel in artikelen, andere dan voedingsmiddelen, niet elders genoemd, meer bepaald : telefoonkaarten;

Groot en kleinhandel en handelsbemiddeling in computers, randapparatuur en standaardprogramma's, hardware, software, kantoorapparatuur, -materieel en  meubelen, elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal.

Alle overige activiteiten in verband met computers en informatica.

Het ontwikkelen van computerprogramma s. De analyse van automatiseringsprojecten. Consulting en de bemiddeling in informatisering. Het verstrekken van informaticaopleidingen.

Onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600 Euro, vertegenwoordigd door 186

Onderwerp akte :

De Keyserlei 5 box 58 2018 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandelen met een fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van één/derde in geld.

Blijft nog te volstorten door de heer THIRUNAVUKKARASU Thayarooban, voornoemd en door mevrouw THAYAROOBAN Innusha, voornoemd: ieder 6.200 euro.

De notaris heeft verklaard dat het bedrag van 6.200,00 Euro werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening bij ING bank.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De jaarvergadering heeft plaats de dertigste van de maand juni om 12.00 uur. Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is op de laatste hieraan voorafgaande werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld:

De heer THIRUNAVUKKARASU Thayarooban, ongehuwd, geboren te Chankanai (Sri Lanka) op 13 juni 1977, wonende te 1505 GL Zaandam (Nederland), Kastanjelaan 6.

Bijzondere volmacht: er werd aan Accountantskantoor De Vries te 2018 Antwerpen, Justitiestraat 18 A, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

Coordonnées
APPSVOUCHERDEALER

Adresse
DE KEYSERLEI 5, BOX 58 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande