APR. YASMINE MICHIELSEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APR. YASMINE MICHIELSEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.757.924

Publication

26/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301854*

Neergelegd

22-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524757924

Benaming (voluit): APR. YASMINE MICHIELSEN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2960 Brecht, Cambeenbos laan C 7

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marnix De Sadeleer te Brecht op eenentwintig maart

tweeduizend dertien. Ter registratie neergelegd op het bevoegde hypotheekkantoor Brasschaat II.

Dat nagemelde personen :

1/ Mevrouw MICHIELSEN Yasmine geboren op zestien september duizend

negenhonderdzesentachtig te Brasschaat, wonende te 2960 Brecht, Cambeenbos laan C 7, met als

rijksregisternummer 860916-200-25

2/ De Heer VAN BENEDEN Sammy geboren op veertien juni duizend negenhonderdzevenentachtig te

Boom, wonende te 2960 Brecht, Cambeenbos laan C 7, met als rijksregisternummer 870614-213-72

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de volgende naam:

 APR. YASMINE MICHIELSEN .

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf de datum van haar oprichting.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, Cambeenbos laan C 7.

Het doel van de vennootschap staat in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

- De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen;

- De controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen. Zij kan deelnemen in of zich op andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen vertrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder/zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

- De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille, met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten van vastgoedmakelaar.

- De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezelijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen, alsook de promotieverrichtingen met betrekking tot de verwezelijking van warenhuizen.

- Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

- Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen. Zij kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair.

- Het ter beschikking stellen van gekwalificeerd personeel voor de uitbating van een apotheek officina.

- Het oprichten, huren, overnemen en uitbaten van apotheken, de aan- en verkoop.

- De in- en uitvoer, de fabricatie in het groot en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen.

- De handel in kruiden, drogisterij-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten of diensten.

- Het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

- Iedere handelsbedrijvigheid welke met gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen.

- Activiteiten van zelfstandig provisorschap, in een apotheek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- Activiteiten en consultancy in de apotheeksector.

- De ondersteuning van de apotheker bij de uitbating van zijn apotheek.

- Prestaties als moderator.

- Adviesverlening, audit, expertise, consultancy, administratie, tekstverwerking, beheer, studie,

organisatie, informatie en management van en voor bedrijven, ondernemingen, verenigingen, zelfstandigen, vrije beroepen, particulieren en vennootschappen, zowel inzake juridische, financiële, operationele en sociale aangelegenheden als inzake strategie, met uitzondering van vermogensbeheer, uitgezonderd gereglementeerde activiteieten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste per aandeel. Het kapitaal werd volgestort in geld ten belope van één/derde.

Tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur werd aangesteld : Mevrouw MICHIELSEN Yasmine, voornoemd.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bevatten de statuten geen bijzondere bepalingen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Ten uitzonderlijke titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

De handelsverrichtingen van de vennootschap nemen een aanvang van zodra zij over een ondernemingsnummer beschikt.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening bevatten de statuten volgende bepaling: Over de bestemming van het saldo wordt door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders beslist.

Er werd geen commissaris benoemd.

Bijzonder volmacht :

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ASM TAKS CONSULT, gevestigd te 2400 Mol, Gasstraat 52, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Rik Michel, teneinde alle mogelijke administratie in orde te brengen zo onder meer op het Ondernemingsloket, de Kruispuntenbank der Ondernemingen, de diensten van de Belastingen en de BTW en alle het nodige te doen voor latere wijzigingen en daartoe alle nodige documenten en stukken te tekenen

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Notaris Marnix De Sadeleer

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
APR. YASMINE MICHIELSEN

Adresse
CAMBEENBOS LAAN C 7 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande