ARAGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARAGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.945.637

Publication

21/02/2013
ÿþMod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il1Iw~w031~u~~xn~

~u~W 39

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar ; 0508.945.637

Benaming

(voluit) : Arago

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2530 Boechout, Sint Gabriëlstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verklaring

Neerlegging van een verklaring overeenkomstig artikel 219 § 3 van het wetboek van vennootschap inzake een inbreng in natura in de vennootschap.

Lutgart Reeskens

íiE eirCe C.ta7 ert~2T

2- A4 rcvoÛ

Neergelegd ter griii¬ c val) da

olp uaak

van Koophandel te Antwerpen,

1 1 FEB 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/01/2013
ÿþI*13010549*

l'oy4 = Î In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' :rgelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

7 1AN.79~

Griffie

mod 11.1

Ondernemingsnr 1 l' S ~ " ~

Benaming (voluit) : ARAGO tsi ~ C~ ~ " ? .

o

;

Onderwerp akte :Oprichting - benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 21i december 2012, blijkt wat volgt.

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "ARAGO".

2. De vennoten zijn: a. de heer Piet Robert Michel Degraeve, en zijn echtgenote: b.i mevrouw Lutgart Catharina Julia Reeskens, samen wonende te 2530 Boechout, Sint Gabriëlstraat 19.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2530 Boechout, Sint-Gabriëlstraat 19.

: 4. De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitoefenen van elke activiteit als agent en consulent in de sector van;, bank- en spaarverrichtingen en in de verzekeringssector. Dit alles in de meest ruime zin.

2. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen;l en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten,;; schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van; handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al; dan niet met een (semi-)publiekrechterlijk statuut;

3. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management;; en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de:; vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe:, raadgever of orgaan van de cliënt;

4. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm off; duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze eend participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde;; ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, hei statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en,; de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke

q welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere!

ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot,? __ __ __WPa.rboig_ vn_ _veer)t'enisseir_van__derlen__borg-_stellenz_-o der_ feg.P.r_elooc7._hoa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instiumenterende notaris, hetzi) van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Sint-Gabriëlstraat 19

2530 Boechout

mod 11,1

goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen zeshonderd zesenveertigduizend vijfhonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichters.

Dit kapitaal is volstort door inbreng in natura van:

duizend honderd drieëntwintig (1.123) van de duizend honderd vijfentwintig (1.125) aandelen, hetzij negenennegentig komma tweeëntachtig (99,82) procent van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Reeskens-Vermeulen" met zetel te 2530 Boechout, Oude Steenweg 94 (ondernemingsnummer 0443,617.127)-.

* Conform de bepalingen van artikel 219 §2 wetboek van vennootschappen werd de volledige beschrijving van de hoger vermelde inbrengen in natura, de schatting alsmede de toegepaste methode van waardering, en de vergoeding in aandelen die er de tegenprestatie van is, door de bedrijfsrevisor in haar verslag de dato twaalf december laatst, als gunstig en correct beoordeeld.

De bedrijfsrevisor besluit haar verslag letterlijk als volgt:

"Wij werden verzocht door mevrouw Lutgart Reeskens, zaakvoerder-vennoot van de BVBA REESKENS-VERMEULEN, vennootschap met zetel te 2530 Boechout, Oude Steenweg 94 (ondernemingsnummer 0443.617.1 27), een onafhankelijk onderzoek uit te voeren naar de overdrachtswaarde van de aandelen van voornoemde BVBA, onder de hypothese van de door de partijen meegedeelde gegevens, in geval van overdracht van deze aandelen.

De partijen wensen, in samenspraak met de potentiële overnemer, de aandelen over te dragen aan een waarde die "at arms length" tussen onafhankelijke partijen zou zijn overeengekomen.

Voormeld onderzoek werd door ons uitgevoerd en betrof het nazicht van de balans- en resultaatsgegevens zoals ons door de opdrachtgevers meegedeeld. Onze opdrachtgevers bevestigen dat deze gegevens door hen zijn bepaald. Wij hebben een beperkt onderzoek uitgevoerd naar de cijfers, en de vooropgestelde waardering geldt enkel in de mate dat de ons meegedeelde cijfers een correcte weergave zijn van de commerciële realiteit met betrekking tot het object van de waardering.

Tot besluit van ons onderzoek verklaren wij, dat de overdrachtswaarde op basis van de door de zaakvoerders aan ons verstrekte gegevens, gekend door alle betrokken partijen, voor een belangenpercentage van 100%, mits inachtneming van de inkoop eigen aandelen, in de BVBA REESKENS-VERMEULEN,

overeenkomstig ons onderzoek;

gebaseerd op de stukken, de methodologie en de berekeningen vermeld in dit verslag;

kan worden geraamd op 3.653.000 C.

Opgemaakt te Gent, 12/12/2012

(volgt de handtekening)

CVBA Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Wendy Van der Biest

Bedrijfsrevisor"

6. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de oprichtingsakte.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: mevrouw Lutgart

Op de laatste biz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

Reeskens, voornoemd. Haar opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tot aan een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

8. Bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle tasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

9. Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien.

10. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar de de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

11. Bijzondere olmacht werd verleend aan

de heer Piet Degraeve te 2530 Boechout, Sint Gabriëlstraat 19, en alle door hem aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen; om volgende taken uit te voeren:

het aanvragen van alle nodige attesten;

het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

het vervullen en indienen van aile fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte, verslag revisor

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 28 december 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze) van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

" behouden " -

aan her

elglsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 21.08.2015 15442-0414-010
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 12.08.2016 16418-0231-009

Coordonnées
ARAGO

Adresse
SINT-GABRIELSTRAAT 19 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande