ARANEA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARANEA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.830.118

Publication

20/10/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

[T-ffli- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op o9 oiir,

zou

Griffie

.r&

ifilitteggif

------------------ ,- ^, A  ^, ---- ^ Y, TA,- - _ ----- ^ 1 ------ . " y, -N -

Ondernerningsnr :

Benaming (voluit) : ARANEA

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Paulus Beyestraat 179 2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte :BVSA: oprichting

i

Tekst : Uit een akte verleden voor Meester Cadia SCHELTENS, notaris met standplaats te

Willebroek, op 29 september 2014, dragende de volgende melding van registratie:

"Geregistreerd op het let° Registratiekantoor Mechelen op 02 OKT 2014. Bladen ; zeven

Verzendingen: geen. Register (OBA) 5 Boek 328, Blad 83, vak 11. Ontvangen registratierechten::

vijftig euro (R ¬ 50,00) De ontvanger, (getekend) M-R Van Vlasselaer.".

BLIJKT DAT:

I de Heer VERCRUYSSEN David Edy Margaretha, geboren te Sint-Niklaas op veertien februari

;.

negentienhonderd drieëntachtig, echtgenoot van Mevrouw DEFIJN Arm Theofiel Magrieti

identiteitskaarfnummer 591-5950648-91, nationaal nummer 830214 177-93, wonende te 2100 Antwerpen- Deurne, Paulus Beyestraat 179., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht

A. Financieel plan:

'4Voor het verlijden van de oprichtingsakte heeft de oprichter mij een financieel plan overhandigd, doori hem ondertekend, opgemaakt op 25 september 2014, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de opq te richten vennootschap verantwoordt.

Dit stuk zal door ondergetekende notaris bewaard worden overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

B. lnbreng:

De comparant verklaart dat het geheel kapitaal van de vennootschap geplaatst is, en dat aile aandelen

in speciën door hem onderschreven zijn en volstort zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro!

(12.400,00).

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE67 3631 3851 1087 op naam

van de vennootschap in oprichting bij de ING BANK,

'! Dit blijkt uit een attest afgeleverd door voormelde bank, op 19 september 2014.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig dei

wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van twaalf duizend

vierhonderd euro (¬ 12.400,00),

Vergoeding:

Als vergoeding voor deze inbreng wordt aan de heer Vercruyssen David, voornoemd, honderd aandelen

toegekend.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt:

STATUTEN

1. De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en onder de benaming "ARANEA".

2. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

3. De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Paulus Beyestraat 179.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

0563 .830.118

mod 11.1

4. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, in opdracht

" van derden of in deelneming met derden: De ontwikkeling, productie, onderzoek, aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, huur en verhuring van software en geautomatiseerde gegevens:

In- en uitvoer, aankoop en verkoop, productie en onderhoud van en in apparatuur van microelektronica en toebehoren alsook de huur en verhuring ervan; De uitbating van een databank en telecommunicatieapparatuur. De detailstudie en evaluatie van diverse projecten, De vorming en begeleiding, in de ruimste zin, van personen en ondernemingen bij de integratie van microelektronica en haar toepassingen alsook de inrichting van privaat- of schriftelijk cursussen voor algemene beroeps- of technische vorming; De aan- en verkoop van meubilair, bureelbenodigdheden, materiaal en gereedschappen alsook de huur en verhuring ervan; Aile onderhoudswerkzaamheden in verband met procedés, patenten, brevetten en merken alsook de verwerving, uitbating en verkoop ervan; Het maken en opstellen, veranderen en herschrijven van alle software programma's. Consulting en adviesverlening aan externe bedrijven betreffende harden software. Het uitvoeren van programmeeropdrachten binnen deze bedrijven. Het maken van studies voor automatiseringsprojecten. De aan- en verkoop, leasing en verhuring van computermateriaal. Het organiseren van opleidingen en seminaries. Een full-service consultant-agency voor reclameactiviteiten en informatieverspreiding in het algemeen. Hierbij geldt ook alles wat met publiciteit te maken heeft in de meest uitgebreide zin van het woord,. Hierbij kan de vennootschap aile informatiedragers aanwenden, met inbegrip van de elektronische informatieuitwisseling. Het opmaken van grafische ontwerpen en websites. Consultancy en adviesverlening in de meest ruime zin van het woord: studieorganisatie en raadgevend bureau inzake financiële, organisatorische, handels- of sociale aangelegenheden.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technische, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, alsmede het voeren van management van vennootschappen. Onderneming in onroerende goederen, welke onder rneer bevat, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doend bouwen en het verbouwen, de procuratie, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, met uitsluiting van alle operaties die wettelijk voorbehouden zijn aan immobiliënvennootschappen en/of erkende aannemers.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

6. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, te benoemen door de algemene vergadering De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij elk afzonderlijk de vennootschap verbinden; Een zaakvoerder kan volmacht geven aan een collega, om een vergadering van het college van zaakvoerders bij te wonen.

Indien er verscheidene zaakvcerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Externe vertegenwoordioingsmacht: De vennootschap wordt voor alle handelingen en tegenover alle derden in en buiten rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de handtekening van één alleen handelend zaakvoerder. De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De personen verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

7. De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, mcet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni, te negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Elk aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

9. Bestemming van de winst  réserves: Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Na aanzuivering van overgedragen verliezen, wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering

10. Verdeling van het netto-actief bij ontbinding: Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOCIP

behouden

aan het

Beigisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparant neemt eenparig de volgende besiissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet 1/ Het eerste boekiaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend vijftien. De eerste iaarveroaderino wordt gehouden in het tweeduizend zestien.

2/ Aanstelling niet statutaire zaakvoerder:

En onmiddellijk is de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders samengekomen en hebben aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder met éénparigheid van stemmen:

De Heer VERCRUYSSEN David, voornoemd, die verklaart te aanvaarden. Zijn mandaat is bezoldigd.

3/ Volmacht De zaakvoerder, voornoemd, verklaren bij deze volmacht te geven aan Accountantskantoor Ilse Van Hout met recht van indeplaatsstelling, om voor en namens de vennootschap aile verrichtingen te doen teneinde de inschrijving van de vennootschap tot stand te brengen in de kruispuntbank van ondernemingen, bij de administratie van B.T.W., en bij elke andere administratieve dienst. Te dien einde namens de zaakvoerder aile verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen, aile wijzigingen aan de voormelde inschrijvingen te bewerken en in het algemeen met het oog op het voorgaande het nodige te doen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL BIJLAGE

-expeditie van de akte.

mod 11.1

.47

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16536-0301-011

Coordonnées
ARANEA

Adresse
PAULUS BEYESTRAAT 179 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande