ARAS ELEKTRICITEITSWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARAS ELEKTRICITEITSWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.811.307

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 29.07.2013 13366-0016-007
08/04/2013
ÿþMo-cf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r'ilfie~~e ae?,eç~~bal(

Neergelegd {er ~ ~, Antwerpen, op van K~opbandel`t~

2 7 MAAII1 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0833.81 1.307

Benaming

(voluit) : ARAS ELEKTRICITEITSWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschapibme Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : BREDABAAN 752 GLV, 2170 MERKSEM (volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL + BENOEMING ZAAKVOERDER

Ingevolge de bijzondere Algemene Vergadering van 18 maart 2013 wordt met algemeenheid van stemmen de zetel van de vennootschap verplaatst naar: Bredabaan 752/2 te 2170 Merksein en wordt ARAS Murat, wonende te 2170 Merksein, Bredabaan 75212 benoemd tot zaakvoerder en dit vanaf 25 maart 2013.

Voor- III III t1 II I III II II II

bahoude *13059210*

aan het

Belgiscr

Staatsbla





Celik Ruveyda zaakvoerder

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2012
ÿþMal Wafd 11.1

Ceh ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0833.811.307

Benaming

(voluit) : ARAS ELEKTRICITEITSWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 7521 GLV te 2170 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Verslag van de bijzondere algemene vergadering van 11/05/2012 gehouden op de maatschappelijke zetel: Aile aandeelhouders zijn aanwezig.

Dhr. Aras Murat wonende te 2170 Antwerpen, Bredabaan 752 bus 1, wordt ontslagen als zaakvoerder vana 28102/2012. Kwijting wordt verleend voor de duur van zijn mandaat.

Celik Ruveyda

Zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de" perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ING IIIIIIG

*12129335*

V

beh

aa

Bel

Stag

D



NI iu

i

nWrijUiogd tcl` ;;em de Reatte

teephattdel MP.lce,~e, en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

~ 2 111,-1n11

01/03/2011
ÿþQO t_Q ~e~d

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblat bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MOE 20

Neee1nd ter griffie ne de

tek* I;leezeàei te Aritwerpela

op 17 FR 7:;11

Do affilier, Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iio3aIoa

Ill

Op de laatste blz. van Link E vermelden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : "ARAS ELEKTRICITEITSWERKEN"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2170 Antwerpen-Merksem, Bredabaan 752 bus 1 (gelijkvloers).

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Jacques JANSSENS, te Antwerpen-Berchem, op 14 februari 2011 ter registratie aangeboden, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "ARAS ELEKTRICITEITSWERKEN".

Vennoten: 1.de heer ARAS Murat, electrieker,(l.K. B 0579149-59] [R.R. 800513-537-12], geboren te Ardahan (TR) op dertien mei negentienhonderd tachtig, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Bredabaan 75212, echtgenoot van

2. mevrouw CELIK Ruveyda, bediende, [I.K. 590-8646500-43] [R.R. 791024-086-50], geboren te Boom op vierentwintig oktober negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Bredabaan 752/2.

Nog vol te storten inbreng: -Voor de heer Aras Murat, voornoemd, zesduizend tweehonderd euro .

-Voor mevrouw Celik Ruveyda, voornoemd, zesduizend tweehonderd euro..

Rechtsvorm en benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARAS ELEKTRICITEITSWERKEN".

Zetel: 2170 Antwerpen-Merksem, Bredabaan 752 bus 1 (gelijkvloers)

Doel: 1-in en uitvoer in ruime zin, handelsbemiddeling, import en export van en groot en kleinhandel in loodgietersmaterialen, _ elektrische installaties voor huishoudelijk gebruik en verwarmingsinstallaties, zonnepanelen en alle benodigdheden en wisselstukken van zonnepanelen. Installeren, plaatsen, onderhoud & herstellin-gen van zonnepanelen, de kleinhandel van accessoires, wisselstukken of alle producten betrekking hebbende op zonnepanelen.

2- In en uitvoer in ruime zin, handelsbemiddeling in voedings en genotmiddelen, zuivelproducten en eieren, inclusief de thuisbezorging daarvan, vlees en vleeswaren, groenten en fruit, brood, banketbakkerswerk en suikerwerk, tabaksprodukten, alcoholische en andere dranken, grote verscheidenheid van goederen waarbij voedings- en genotsmiddelen niet overheersen, zoals kleding, meubelen, apparaten, ijzerwaren, cosmetica, sieraden, speelgoed enzovoort, audio en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten en optische artikelen, huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enzovoort; overgordijnen, glasgordijnen en overige huishoudartikelen van textiel; ar-tikelen van hout, kurk of vlechtwerk; de groot en kleinhandel in meubels; inbouwkeukens; matrassen,bedveringen en overige matrassendragers; artikelen voor verlichting en woninginrichting; verlichtings- en electriciteitsartikelen; niet elektrische huishoudapparaten messenmakerswerk, vaatwerk, aardewerk, aar-dewerk, porselein en glaswerk; overgordijnen, glasgordijnen en overige huishoudartikelen van textiel; textiel; schoeisel, lederwaren en reisartikelen; elektrische huishoudartikelen; ijzerwaren, verf en bouwmaterialen; wand- en vloerbekleding; tapijten en vloermatten, vloerbekleding van kunsstof, rubber, kurk, enzovoort, behang, tweedehandsgoederen en antiquiteiten in ,winkels, antiek, oude kunstvoorwerpen.

3-Algemeen bouwwerken, bouwnijverheid, slopen van gebouwen; Het bouwrijp maken van terreinen, grondverzet, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken,>het ruimen van bouwterreinen, het grondverzet graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geuten, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven, algemene bouwkundige en civieltechnische werken, bouwen van individuele huizen, het optrekken van ruwbouw-van individuele huizen, de bouw individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur", optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, het optrekken van ruwbouw van gebouwen met cel-structuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, enzovoort, de bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur", het optrekken van ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen en ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport...,

4-Bouwinstallatie, elektrische installatie, onderneming voor de installatie van Blek-trische verwarmingsinstallaties, onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, isolatiewerkzaamheden, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van : thermische isolatiema-teriaal  isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan

Recto Naam en hoedanigheKd van de instrumenterende notaris hetzij van de persolo)n(en) gevoegd de rechtspersoon, ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

0833.81 1 .30 7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, loodgieterswerk, irstalla-tie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; overige loodgieterswerk, de installatie van stores en zonneschermen, het plaatsen van tussenwanden gips-platen, schrijnwerk van hout of van kunststof, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen enzovoort., de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in hout of kunststof, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblin-den, traliewerk, hekken, enzovoort, in hout of kunststof, vloerafwerking en wandbekleding, plaatsen van vloer- en wandtegels, plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, plaatsen van behang, schilderen, het schilderen van binnen en buitenwerk van gebouwenn het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten, het schilderen van metalen constructies, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebou-wen, gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stroom, enzo-voorts, het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerk-zaamheden, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel, onderneming voor het aanbrengen van chape, Bouw: algemene bouw, tegels zetten, bezetten, metsen, volledig sanitair, wegen van schouw, bouwen van volledige dag, afbraak van gebouwen in ruime zin, maken en aansmeren van putten of andere beton.

5-de uitbating van een benzinestation in de ruimste zin van het woord;

6-de verkoop van brandstoffen voor rekening van een derde en van alle smeermiddelen en aanverwante

producten en dit in de meest ruime zin van het woord;. .

7-de activiteit van pomphouder zoals voorzien in de wettelijke bepalingen terzake;

8-het uitbaten van een baanwinkel en dit in het meest ruime zin van het woord;

9-het verrichten van onderhoudswerken en herstellingen aan voortuigen;

10-het opnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen;

11-de kleinhandel van accessoires, wisselstukken of alle producten betrekking hebbende op de autohandel 12-alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf, omvattende onder meer:

-de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse ver-bruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbufetten zoals snackbars, sandwichbars, hamburger-restaurants, pitahuizen en d6ner- en kebabbuffetten, in frietkramen en hotdog stalletjes, in croissanteries, crêperies en warmwafelkramen, in tearoom en ijssalons, in cafetaria's, evenals in drive-in restaurants en pizzeria's;

-het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankge-legenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milk-bars, cafés, bars, nachtclubs, bodega's en tavernen evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zijn van het woord, met inbegrip van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen;

13-de uitbating van een algemene supermarkt alsook de handel, de verkoop in groothandel of in kleinhandel, de vertegenwoordiging, de distributie, de dienst, de verpakking, de import, de export, de makelarij, de vervaardiging van alle voedingswaren of levensmiddelen alsook alles wat betrekking heeft op de algemene voeding, waaronder ondermeer, en dit zonder limitatief geïnterpreteerd te worden, producten van suikergoed, tabakswaren, koffie, thee, dranken, groenten en fruit, zuivelproducten, wild en gevogelte.

14-de uitbating van een nachtwinkel, krantenwinkel met de mogelijkheid tot kans-spelen in de ruimste zin. 15-Plaatsen, installeren, onderhoud & herstelling van zonnepanelen en kleinhandel in alle benodigdheden en wisselstukken van zonnepanelen en kleinhandel in zonnepanelen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Duur: Onbepaald. Zij treedt in werking zodra zij rechtspersoonlijkheid zal hebben.

Geplaatst kapitaal: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Volstort te bedrage van zesduizend tweehonderd euro.

Bestuur: De vennootschap is bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

. vennootschap. .

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk, de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en ver-richtingen .die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te la-ten, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden, tenzij men bewijst dat deze laatsten ervan op de hoogte waren of gezien de omstandigheden hadden moeten zijn.

De zaakvoerders, optredende zoals hoger vermeld, vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

Op voorwaarde ze te omschrijven, mogen de zaakvoerders, het dagelijlta beheer en bepaalde machten, onder hun verantwoordelijkheid aan bepaalde personen, al dan niet vennoot overdragen. Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Huidige zaakvoerders: Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur, de heer Aras en mevrouw Celik, hier aanwezig en hun mandaat aanvaardend. Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Controle: De controle op de vennootschap door bedrijfsrevisor, zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe met een drie / kwart meerderheid besluit. Zoniet zal elke , vennoot individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Jaarvergadering: ter zetel of in elk andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, de eerste vrijdag van de maand juni te tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvoNgende werkdag gehouden worden. Eerste jaarvergadering in tweeduizend dertien.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: neemt een aanvang op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint van zodra zij rechtspersoonlijkheid heeft vekregen om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Diverse bepalingen: Voor de balans en inventaris zullen alle beschikkingen van het Wetboek van vennootschappen. gevolgd worden. Het batig overschot der balans na aftrek van alle. kosten zal verde" eld ' worden volgens beslissing van de algemene vergadering. Er zal een wettelijke reserve van vijf ten honderd .. aangelegd worden. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk : kapitaal bereikt heeft. De algemene vergadering beslist inzake uitkering aan belegde kapitalen.

Bij ontbinding zal het batig vereffeningsoverschot verdeeld worden tussen de vennoten in de verhouding van het aantal aandelen in hun bezit.

Volmacht:

De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, " de heer KAVA Kadir, wonende te 2610 Wilrijk, Elzenhoutstraat 24, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringen/wijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als BTW-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

DE NOTARIS,

Tegelijk hiermede nedergelegd: afschrift en uittreksel.

, Voorbehouden -.Non het Belgisch Staatsblad

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 08.07.2015 15293-0509-008

Coordonnées
ARAS ELEKTRICITEITSWERKEN

Adresse
BREDABAAN 752, BUS 2 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande