ARCADIA CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCADIA CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.800.353

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

12. Niet-statutaire zaakvoerder: De oprichters stelden aan als nietstatutaire zaakvoerder, voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer SEVENHANS Bart, voornoemd.

13. Commissarissen: Geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en rekening:

Specifiek advies op het gebied van bedrijfsvorming, projectbeheer, opvolging en interim IT-management.

Het verstrekken van ondersteuning en implementatie van bedrijfsoplossingen.

Het optreden als tussenpersoon met betrekking tot voornoemde activiteiten.

Het verlenen van management en ondersteuning in het algemeen aan andere ondernemingen. Het optreden als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar van andere vennootschappen.

Het beheren, uitbaten, valoriseren, huren en verhuren, verwerven of vervreemden van alle roerende en onroerende goederen, het verkavelen, ordenen, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle roerende en onroerende handelingen in de meest ruime zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die de aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De import en export, groot- en kleinhandel van alle goederen, en dit rechtstreeks of onrechtstreeks als makelaar, agent, commissionair, bemiddelaar of tussenpersoon in het algemeen en dit voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Deze opsomming is niet beperk noch bepalend en dient in de breedste zin uitgelegd te worden.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste woensdag van de maand juni om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Record bank.

Coordonnées
ARCADIA CONSULTING

Adresse
MECHELSESTEENWEG 245, BUS 5 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande