ARCHITECT HELFENSTEYN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECT HELFENSTEYN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.382.518

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 28.03.2014 14079-0125-009
28/05/2013
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111§1M111,19111111

Neergelegd fer ?" Frtf$ïe van da Rechthutik van Koophandel te Antwerpen, ¢~

Griffie 10 MEI 2013

Vc

behc

aar

Beld

Staal

Ondernemingsnr : 0834382518

Benaming

(voluit) : Architect Helfensteyn

(verkort): 3~~ crt~~c cacnr+

pntirr rac veren vctn tee

Rechtsvorm :r Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lageweg 192, 2660 Hoboken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel van de bijzondere algemene vergadering van 26 april 2013.

De algemene vergadering aanvaardt met eenparigheid van stemmen de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar Krommelei 46 te 2110 Wijnegem en dit met ingang vanaf heden.

Helfensteyn Dave

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 10.04.2013 13087-0561-009
21/03/2011
ÿþe Mod 2.0

e

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111MN~I~IWM~~ioasasi"

lisestgegt er grge eu de

Radé.* lisplut#el iMtw~M pts 9

~ -~ KAMI 2u11

De Arlffier,

Griffie

Ondernerningsnr : 0 8 3 4. 3 8 2. 5 1 8 Benaming

(voluit) : ARCHITECT HELFENSTEYN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lageweg 192 te 2660 Antwerpen - Hoboken

Onderwerp akte : OPRICHTING.-

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op vierentwintig februari tweeduizend en elf dat door :

De heer HELFENSTEYN Dave, geboren te Antwerpen op der-tig december negentienhonderd zevenenzeventig, ongehuwd, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken Lageweg 192 (rijksre-gistemummer : 77.12.30-077.45).

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "ARCHITECT HELFENSTEYN" met zetel te Antwerpen, met als eerste adres Lageweg 192 te 2660 Antwerpen  Hoboken.

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect zoals onder meer het tekenen en ontwerpen van gebouwen, het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer, het toezien op bouwwerkzaamheden, het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen , het uitvoeren van studies en het verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning.

De vennootschap mag optreden als bestuurder van andere vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel aanverwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen, mits naleving hetgeen hieronder bepaald in alinea negen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van architect.

Hoewel de vennootschap bevoegd is om financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

- het gebeurt op een niet commerciële wijze;

volgens het beheer van een goed huisvader;

-de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefe-ning van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kre-dieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

jF { Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttien duizend zeshonderd euro en is verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn in geld volgestort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro of ten minste twee/derden. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 731-0164476-36 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de maatschappij de naamloze vennootschap "KBC BANK" agentschap te 2660 Hoboken Kioskplaats 40, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer natuurlijke personen, die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of zij al dan niet als college handelen. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De mandaten van de gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Alle zaakvoerders zijn natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelf-standige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directie-comité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Een stagiair kan zaakvoerder zijn indien zijn stage-meester of een architect ingeschreven op één van de tabel-len van de Orde van Architecten het beroep van architect samen met hem in de vennootschap uitoefent.

In geval van ontslag, afwezigheid, on-bekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van een zaakvoerder zal de algemene vergadering onmiddellijk in de vervanging voorzien teneinde voor de lopende opdrachten de belangen van de opdrachtgevers te vrijwaren.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerder aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statu-ten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Elke zaakvoerder kan de vennootschap ver-tegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder.

Jaarlijks wordt op de zetel of enige andere locatie aangeduid in de oproepingen, een gewone algemene vergadering gehouden, de derde zaterdag van de maand maart om twintig uur. Indien deze dag een zondag of een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Alle aandelen zijn op naam.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht tussen vruchtgebruiker en naakte eigenaar zullen, behoudens andersluidende overeenkomsten tussen hen, alle rechten verbonden aan de aandelen ten opzichte van de vennootschap uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker. Voor de architectaandelen kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks aan een natuurlijk persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen.

De aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk aandeel, wat de uitoefening van de aan de vennoot toegekende rechten betreft. Indien het aandeel toebehoort aan verscheidene eigenaars, wordt de uitoefening van de aan het aandeel verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

De zaakvoerders moeten een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, telkens wanneer dit gevraagd wordt door vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen en telkens dit gevraagd wordt door een Architect-Vennoot.

De vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, respectievelijk de Architect-Vennoot geven in hun verzoek de agendapunten aan. De zaakvoerder zal de algemene vergadering bijeenroepen binnen de vijftien dagen na het verzoek hiertoe.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt gedaan overeenkomstig de wettelijke voorschriften. Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken, en zal in elk geval aanzien worden als zijnde regelmatig opgeroepen indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke gewone of bijzondere algemene vergadering kan door de zaakvoerder tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Ieder aandeel geeft recht op één stem

Tenzij de wet er anders over beschikt, worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen volgens de gewone regels van beraadslagende en beslissende vergaderingen, met eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen is. Bij staking van de stemmen is het voorstel verworpen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf en neemt een aanvang op de datum dat de vennootschap rechtspersoon-lijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend en dertien.

Op de netto winst, zal er jaarlijks ten minste vijf procent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds; deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds éénftiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet worden hemomen, zodra, om eender welke reden, aan het reservefonds wordt geraakt.

De aanwending van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders als vereffenaar beschouwd.

Alle vereffenaars zijn natuurlijke personen die ertoe gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in het voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Wordt als zaakvoerder benoemd de heer HELFENSTEYN Dave voornoemd.

De opdracht die onbezoldigd is, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen geldt voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel negen der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Beslissingen van de zaakvoerder.

- de zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2660 Anwterpen-Hoboken Lageweg 192;

- worden als bijzondere lasthebbers aangesteld, de heer AUGUSTYNS Filip Josephus Joanna, geboren te Merksem op vierentwintig augustus negentienhonderd eenentachtig, wonende te 2940 Stabroek witvenstraat 86

VDIR aan wie de macht wordt verleend om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende

Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

Er wordt geen commissaris benoemd.

------------------------------------VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan JANSSENS

tri ti,q

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARCHITECT HELFENSTEYN

Adresse
KROMMELEI 46 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande