ARCHITECT VANLERBERGHE DIRK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECT VANLERBERGHE DIRK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.829.272

Publication

17/03/2014
ÿþ mod 11.1



Luik B ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i

II i



--J

Ondernemingsnr : 0461.829.272

Neergelegd ter griffie van de Rechtbbfk

Koophandel te Antwerpen, 4p

05 Mn 2014

Griffie

Benaming (voluit) : ARCHITECT DIRK VANLERBERGHE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2630 Aartselaar, Hoevelei 69

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin straat 9, op zesentwintig februari tweeduizend veertien, véér registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ; "ARCHITECT DIRK VANLERBERGHE", gevestigd te 2630 Aartselaar, Hoevelei 69, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0461.829.272, onder meer beslist heeft

1. over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen, van het maatschappelijk kapitaal.

2. het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Frank GRARÉ, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met: beperkte aa naprakelijkheid "A Audit" te 2600 Antwerpen (district Berchem), Elisabethlaan 2, met betrekking; tot de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura goed te keuren.

De heer GRARÉ, voornoemd, besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"CONCLUSIES De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging van. de BV o.v.v. BVBA Architect Dirk'; Vanlerberghe, met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Hoevelei 69, bestaat uit een schuldvordering (te betalen dividend) ten voordele van de heer Dirk Vanlerberghe, voor een totaal van 126.000,00 euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der!. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering; van de ingebrachte bestanddelen;

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; beantwoordt;

- de voor de inbreng door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en dat;= de waarde waartoe deze methode leidt, nl. een totaal bedrag van 126.000,00 euro, ten minste overeenkomt met; het aantal en de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; - indien de enige vennoot beslist om de te ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, bestaat de vergoeding van de inbreng in natura uit afgerond 3.548 volledig volgestorte aandelen van de BV!!

BVBA Architect Dirk Vanlerberghe, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde;: van afgerond 35,51 euro; - de intentie is bevestigd om de kapitaalverhoging door te voeren middels een inbreng van de schuldvordering,, ten voordele van de vennoot, zoals deze is gevormd door de dividenduitkering ten bedrage van 140.000,00;

euro, conform art. 537 WIB; l'

- alle aandelen worden toegekend aan de enige vennoot en er geen benadeling van derden is.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoot zijn reeds,; uitgedrukte intentie tot inbreng daadwerkelijk uitvoert.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

o" J

t! ma 11.1

Voor- ç , ,  %

behouden Wij willen er tenslotte P o wijzen dat onze opdracht er niet in bestaat om een uitspraak te doen over de

aan het J p P

Belgisch rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Staatsblad Wij verklaren onze opdracht oprecht in eer en geweten te hebben vervuld.

Antwerpen (Berchem), 18 februari 2414

(getekend)

CVBA A Audit, aansprakelijk vertegenwoordiger

Frank Graré, bedrijfsrevisor"

3. tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van HONDERDZESENTWINTIGDUI--ZEND euro (E 126.000,00) om het te brengen van EENENDERTIGDUIZEND euro (¬ 31.000,00) op HONDERDZEVENENVIJFTIGDUIZEND euro (E 157.000,00) door uitgifte van DRIEDUIZEND VIJFHONDERDACHTENVEERTIG (3.548) aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort door inbreng in natura door incorporatie in kapitaal van een schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van I0 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 W1B92) zoals deze schuldvordering nader omschreven is in het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor.

4. tot goedkeuring van een nieuwe tekst van de statuten, rekening houdende met voormelde wijziging, het

gewijzigde adres van de vennootschap en de nieuwe wettelijke bepalingen. Het bestaande doel wordt niet

gewijzigd.

Uit de nieuwe tekst der statuten blijkt onder meer wat volgt

1)a) Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

b) Naam : "ARCHITECT DIRK VANLERBERGHE"

2) Zetel ; te 2630 Aartselaar, Hoevelel 69

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel

- het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; deze opdrachten worden uitgevoerd in naara van en voor rekening van de vennootschap of van de associatie. Zij worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs;

- het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het reglement van beroepsplichten van de Orde van Architecten;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, volgens het beheer van een' goed huisvader.

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen, maar zij mag geen participaties nemen in andere vennootschappen, van welke aard ook.

4) Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

5) Geplaatst kapitaal

HONDERDZEVENENVIJFTIGDUIZEND euro (E 157.000,00), vertegenwoordigd door VIERDUIZEND

ZEVENHONDERDACHTENNEGENTIG (4.798) aandelen zonder vermelding van waarde,

6) Boekjaar ; begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

7) Winstverdeline en reserves - Liquidatiesaldo

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk

reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan wordt/worden

de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is / zijn beschouwd als vereffenaar(s).

Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die

ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als

-vereffenaar van. de-vennootschap.,-....._.e__._.._.._,...._ ________-_..-_._ _.__-- ..__. 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

." r

De vereffening kan pas worden afgesloten indien er geen lopende opdrachten Meer zijn, dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van ' Architecten. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de ' vennootschap.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen,

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste donderdag van de maand september om twintig uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft. Volmachten voor de vertegenwoordiging op de algemene vergadering van architect-vennoten kunnen alleen gegeven worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen,

Voor de andere aandelen kunnen volmachten slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), natuurlijke personen die gemachtigd ; zijn het beroep van architect uit te: oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschapI zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent, Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang, Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en  zo nodig- in vervanging te ' voorzien,

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of , deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de

Orde van Architecten. ;

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Volmacht Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de S ruispuntbank der ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw en andere administraties wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze vennootschap "FIDUCIAIRE CORNELIS & BUDTS", gevestigd te 2100 Antwerpen (district Deurne), Bisschoppenhoflaan 384 bus 3.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLED SENS

Tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift van de akte;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de

;-bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/10/2013 : ANT001643
31/10/2012 : ANT001643
31/10/2011 : ANT001643
28/10/2010 : ANT001643
03/11/2009 : ANT001643
31/10/2008 : ANT001643
31/10/2007 : ANT001643
16/10/2006 : ANT001643
13/10/2005 : ANT001643
12/10/2004 : ANT001643
01/07/2004 : ANT001643
09/10/2003 : ANT001643
20/11/2002 : ANT001643
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 03.09.2015, NGL 18.09.2015 15589-0172-011
07/11/2001 : ANT001643
16/11/2000 : ANT001643
15/11/1997 : ANT1643

Coordonnées
ARCHITECT VANLERBERGHE DIRK

Adresse
HOEVELEI 69 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande