ARCHITECTENBUREAU DECKERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU DECKERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.577.704

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 31.07.2013 13369-0282-010
10/05/2012
ÿþmad 11.1

11.-11:1In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : O1 4 f 5~ ~-. ~04

Benaming (voluit) ; Architectenbureau Deckers

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2910 Essen, Werf 17

Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING - AANSTELLING VAN ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 26 april 2012, BLIJKT DAT:

Door mevrouw Nathalie Irma lvo DECKERS, geboren te Kapellen op 12 mei 1985, wonende te 2910;

ie Essen, Heikantstraat 1/B een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgerichte voor onbepaalde duur, onder de benaming Architectenbureau Deckers met zetel te 2910 Essen,; Werf 17, met een kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00-), volstort door de' oprichter voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00-) en moet aldus nog'. zesduizend honderd vijftig euro (¬ 6.150,00-) volstorten.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de Record Bank, waarvan het;

RI bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan; ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

1/ het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

2/ het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met hete Reglement van Beroepsplichten van de Orde van Architecten;

3/ het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de' realisatie van het maatschappelijk doel;

41 de vennootschap is bevoegd om op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goede; huisvader;

5/ (handelsverrichtingen onder welke vorm ook, mogen geen deel uitmaken van het doel van de. vennootschap. Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel.) De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die; gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de, tabellen van de Orde van Architecten.

Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd mevrouw Nathalie lrma; [vo DECKERS, geboren te Kapellen op 12 mei 1985, wonende te 2910 Essen, Heikantstraat 11Bei benoemd. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste bcekjaar zal eindigen op eenendertig;; december tweeduizend en twaalf. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel;; van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de 2de vrijdag van de maand juni,, om 16 uur. Elk aandeel heeft rechtop één stem.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergaderingen, gewone, buitengewone en, bijzondere; vergaderingen slechts laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager die zeef stemgerechtigd vennoot is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

111111111A

V beh aa Be' sta; iN

MI

tsrgelegd ter grif it van ds Reckbare van Koophandel io t , ter, op

Griffie 2 7 APR. 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1.

Voor de architect-aandelen kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijke persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen. Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-cnverenigbaar bercep,

Elk aandeel is ondeelbaar.. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, worden de rechten verbonden aan dit aandeel geschorst tot een gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt aangeduid.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend cnder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Bij vereffening van de vennootschap zal het venncotschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Volmacht werd verleend aan de heer Koen MERTENS, accountant, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vôôr registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

! n

Te .behouden

Vpor- aan het Belgisch

Staatsblad

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 29.09.2015 15610-0390-011

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU DECKERS

Adresse
WERF 17 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande