ARCHITECTENBUREAU WERNER BRAECKMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU WERNER BRAECKMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 869.498.892

Publication

04/11/2014
ÿþ Mal end 7 7.7

~.~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 4 OKT, 2014

afdenetwerpen

u

1 bet

pe Sta

'19201680<

Ondernemingsar : 0869.498.892

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREAU WERNER BRAECKMANS

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Brechtsebaan 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE - KAPITAALVERHOGING IN NATURA  VOLMACHTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 30 september 2014 DAT de

buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHITECTENBUREAU WERNER

BRAECKMANS" met zetel te 2900 Schoten, Brechtsebaan 28, en dat onder meer volgende beslissingen

werden getroffen

* Afschaffing nominale waarde van de aandelen

De algemene vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen te schrappen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro

(18.600,00 EUR) zal dus voortaan vertegenwoordigd worden door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde.

Vaststelling besluit tot winstuitkering

In de bijzondere algemene vergadering van zesentwintig september tweeduizend veertien werd besloten om

een dividend uit te keren in toepassing van artikel 537 WIB92.

Het totaalbedrag van het dividend bedraagt drieënvijftigduizend euro (53.000,00 EUR).

De vergadering heeft de zaakvoerder gelast met de betaling van de op dit dividend verschuldigde roerende

voorheffing ten bedrage van vijfduizend driehonderd euro (5.300,00 EUR).

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

1. Verslagen

Verslag van de bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NIEtANDT, FRANKEN & Co Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer FRANKEN Guy, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2520 Emblem, Liersesteenweg 60, heeft een verslag opgesteld, zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de inbreng in natura in het kader van de kapitaalverhoging middels inbreng van een schuldvorde-ring.

Het besluit van dit verslag de dato zevenentwintig september tweeduizend veertien luidt als volgt:

"10. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 2520 Emblem, Liersesteenweg 60, verklaart inzake de inbreng in natura van een eisbare en vaststaande schuldvordering naar aanleiding van de kapitaalverhoging van Architectenbureau Werner Braeckmans BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

1.deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitge-vaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. deze conclusie slechts geldt onder voorbehoud van de opschortende voorwaarde dat de vennootschap een bruto-dividend ten belope van EUR 53,000 toekent aan haar enige vennoot en dat deze ervoor opteert om de schuldvordering, die daardoor ontstaat, in te brengen in het kapitaal van de vennootschap;

3. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Dehoudeip

aan het Belgisch staatsblad

4.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 47.700, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

In het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura worden er afgerond 119 nieuwe aandelen uitgegeven.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is opgemaakt in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura bij Architectenbureau Werner Braeckmans BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door Guy Franken, bedrijfsrevisor " Verslag van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft een verslag opgesteld, zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom de niet-geldelijke inbreng van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van beide verslagen wordt door de zorgen van ondergetekende notaris, samen met een afschrift van deze akte, neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met zevenenveertigduizend zevenhonderd euro (47,700,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op zesenzestigduizend driehonderd euro (66.300,00 EUR) met creatie van honderd negentien (119) nieuwe aandelen, die van dezelfde aard zullen zijn als de bestaande en van dezelfde rechten zullen genieten en die zullen delen in de winst vanaf het boekjaar dat een aanvang nam op één oktober tweeduizend veertien.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door de inbreng van zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die de enige vennoot, comparant in deze, heeft ten laste van de vennootschap.

Inschrijving - volstorting

De heer BRAECKMANS Werner Guillaume Louisa, geboren te Schoten op 5/12/1966, wonend te 2900 Schoten, Zilvervosdreef 28.verklaart (...) dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap, voor een bedrag van 47.700,00 EUR, zijnde het volledige bedrag van de kapitaalverhoging.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot in te brengen in de vennootschap, het netto-dividend ad. zevenenveertigduizend zevenhonderd euro (47.700,00 EUR), dat na kennisname van artikel 537, 1° Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 (WIB92) ingevoerd bij de Programmawet de dato 28 juni 2013 en na consultatie van de jaarrekening per dertig september tweeduizend en twaalf, werd uitgekeerd door de algemene vergadering van zesentwintig september tweeduizend veertien.

Het totaal bruto dividend bedroeg drieënvijftigduizend euro (53.000,00 EUR) over de beschikbare reserves en/of de overgedragen winst bestaande op dertig september tweeduizend en twaalf.

Het netto-dividend dat thans wordt geïncorporeerd bedraagt (na afhouding van de roerende voorheffing van tien procent) zevenenveertigduizend zevenhonderd euro (47.700,00 EUR).

Als vergoeding voor deze inbreng wordt aan de enige vennoot, de heer BRAECKMANS Werner, honderd negentien (119) nieuwe, volledig afbetaalde aandelen verstrekt.

Vaststelling dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is

De Voorzitter stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen

- dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven

- dat het kapitaal werd verhoogd tot zesenzestigduizend driehonderd euro (66.300,00 EUR), gesplitst in driehonderd en vijf (305) aandelen zonder aanduiding van waarde.

Wijziging van artikel vijf (5) van de statuten

De vergadering besluit het artikel vijf (5) van de statuten te vervangen, als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zesenzestigduizend driehonderd euro (66.300,00 EUR) en is verdeeld in driehonderd en vijf (305) aandelen zonder aanduiding van waarde."

* De vergadering besluit opdracht te geven aan ondergetekende notaris Stefan Van Tricht te Schoten om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

* Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Administratiekantoor Walter Hooghe" te 2900 Schoten, Fazantendreef en/of medewerkers en aangestelden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook tegenover de administratie van het ondernemingsloket en/of de griffie van de rechtbank van koophandel teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge









Voor Ontledend Uittreksel,

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd : - afschrift van de akte; - verslagen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.01.2014, NGL 28.02.2014 14052-0225-015
08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 04.04.2013 13077-0140-015
20/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.02.2012, NGL 19.03.2012 12063-0123-015
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.02.2011, NGL 31.03.2011 11072-0093-015
22/09/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 29.03.2010, NGL 20.09.2010 10544-0349-016
10/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 30.01.2009, NGL 06.03.2009 09068-0218-017
07/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 25.01.2008, NGL 05.02.2008 08036-0307-017
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 26.01.2007, NGL 23.03.2007 07088-0108-015

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU WERNER BRAECKMANS

Adresse
BRECHTSEBAAN 28 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande