ARCHITECTUUR- EN STUDIEBUREAU VAN DEN BUYS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTUUR- EN STUDIEBUREAU VAN DEN BUYS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.726.395

Publication

26/09/2014
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc behc aan Belç Staat

111\tennUl

Rechtbank van koophandel Aniwerpen

1 7 SEP. 2Glit

afdeling Antwerpen

Griffie







Ondememingsnr : 62 7 2;6 . 3 9 5 -

"

Benaming (voluit) Architectuur- en studiebureau Van den Buys

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort):

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Koersdreef 110

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 8 september 2014, dat:

De heer Van den Buys, Dicter Frans Julia Maria, van Belgische nationaliteit,

geboren te Antwerpen (Ekeren) op 2 augustus 1988, [rijksregistemummer: 88.08.02-

117.781, ongehuwd, thans wonend te 2990 Wuustwezel, Koersdreef 110.

NAAM - ZETEL - DOEL

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aa prakelijkheid werd opgericht onder de benaming "ARCHITECTUUR- EN STUDIEBUREAU VAN dEN BUYS", met zetel te 2990 Wuustwezel, Koersdreef 110 en waarvan in de statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven:

"Artikel 3: Deel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van ingenieur-architect in de meest brede zin, o.m. door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, EPB-verslaggeving, EPC-verslaggeving, stabiliteitsstudies, veiligheidscoördinatie op tijdelijke of mobiele bouwplaatsen, opmetingen, expertises, evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile niet-commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen,

; De vennootschap is bevoegd om op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goed huisvader.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep. Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen hi overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de rechtspersoon en de toépasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

Elke eventuele wijziging of aanvulling van het doel dient voorafgaand ter goedkeuring aan de Provinciale Raad worden voorgelegd.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mot111.1

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van

één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Inschrilving in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt:

1. De heer Dieter Van den Buys, voornoemd stort het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro

(e 12.400,00) op het door hem geplaatste kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E

18.600,00) voor honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van

één/honderdste (1/1001.

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00)

TOTAAL GESTORT KAPITAAL: twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00)

TOTAAL AANTAL ONVOLSTORTE AANDELEN: honderd (100)

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij KBC-bank met nummer BE20 7360 0773 9856 ten naine van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPR ARCHITECTUUR- EN STUDIEBUREAU VAN dEN BUYS", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 25 augustus 2014 afgeleverd attest, dat Ann de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als verweerder.

BENOEMINGEN

De oprichter beslist om zichzelf als eerste gewone en bijgevolg niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen, en dit vanaf heden en voor onbepaalde duur.

BEPALINGEN I.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN LV.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar van de vennootschap loopt van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen de eerste woensdag van de maand mei; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering o_p de eerstvolgende werkdag gehouden, steeds om 14.00 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behoaden

aan het

Beleisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

à

mod 11.1

De eerste jaarvergadering der vennoten zal gehouden worden op de eerste woensdag van de : maand mei 2016 om 14.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op de plaats en het uur in ' de oproepingen aangeduid.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichter stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber de heer Sven Vermeiren, kantoor houdende te 2990 Wuustvvezel, Eyckhoflaan 12, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL





Geassocieerd Notaris Isis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behatiden

aan het

Beisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ARCHITECTUUR- EN STUDIEBUREAU VAN DEN BUYS

Adresse
KOERSDREEF 110 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande