ARDENSPORT B.V.

Divers


Dénomination : ARDENSPORT B.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 563.418.758

Publication

08/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

('

111111111

*14183118*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 SEP. 2014

afdeling

Ondernemingsnr : 563" 418.758

Benaming

(voluit) : ARDENSPORT B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : 2131 HA Hoofddorp (Nederland), Wijkermeerstraat 36

Bijkantoor in België: 2000 Antwerpen, Leysstraat 23-25

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening bijkantoor - benoeming wettelijk vertegenwoordiger

De buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht ARDENSPORT B.V., met zetel te 2131 HA' Hoofddorp (Nederland), Wijkermeerstraat 36, ingeschreven in Nederland in het handelsregister van de Kamer; van Koophandel van Amsterdam onder het nummer 34198351, heeft besloten een bijkantoor te openen in' België, als volgt

UITTREKSEL UIT HET BESLUIT VAN HET BESTUURSORGAAN TOT OPENING VAN EEN BIJKANTOOR' IN BELGIË DE DATO 8 AUGUSTUS 2014

De directeur, zijnde de buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht ARDENBERG B.V., 2131 HA Hoofddorp (Nederland), Wijkermeerstraat 36, ingeschreven in Nederland in het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder het nummer 30115410, vertegenwoordigd door de heer Willem P. KOOMAN, wonende in Nederland te 3632 VE Loenen aan de Vecht, Oud Over 88, besluit tot de opening van een bijkantoor in België met ingang van 1 september 2014, en dit als volgt:

1.Het bijkantoor zal gevestigd zijn in België te 2000 Antwerpen, Leysstraat 23-25.

2.De naam van het bijkantoor luidt als volgt Ardensport B.V.

3.De werkzaamheden van het bijkantoor bestaan uit: De handel, en dit zowel groot- ais kleinhandel, in de mode- sport- en schoenenartikelen en accessoires,

4,Het bijkantoor vangt haar werkzaamheden aan op 1 september 2014 voor onbepaalde duur.

5.Als wettelijke vertegenwoordiger van het bijkantoor, tevens belast met dagelijks bestuur, wordt aangeduid, voor onbepaalde duur en met ingang van 1 september 2014: de heer Willem P. KOOMAN, wonende in Nederland te 3632 VE Loenen aan de Vecht, Oud Over 88.

Deze wettelijke vertegenwoordiger heeft de dagelijkse leiding van het bijkantoor, en heeft alle bevoegdheden om het bijkantoor te organiseren en besturen, zonder enige beperking.

6.1-let bijkantoor zal BTW-plichtige activiteiten ontplooien en zal tevens werknemers aanstellen.

7.Het boekjaar van het bijkantoor zal gelijk lopen aan het boekjaar van Ardensport B.V., zijnde van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar. Het boekjaar zal voor de eerste keer worden afgesloten op 31 december', 2014.

De directeur stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk; kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle, formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van, Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te, dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de' bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de volgende medewerkers van Deloitte, Fiduciaire, die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot In de plaats stelling:

- Luc Eberhardt,

- Francis van der Haert,

- Julie Schaerlaken.

Onderhavig besluit tot opening van een bijkantoor in België zal bij wijze van apostille worden gelegaliseerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

UITTREKSEL UiT DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP NAAR NEDERLANDS RECHT "ARDENSPORT B.V."

Artikel 1 -- Naam en zetel

1. De vennootschap draagt de naam: Ardensport B.V.

2. De vennootschap is gevestigd te Amstelveen.

Artikel 2 - Doel

De vennootschap heeft ten doel:

a. de handel In en im- en export van goederen;

b. het samenwerken met, het deelnemen in, het overnemen van en het voeren van de directie over andere vennootschappen en ondernemingen;

c. het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere vennootschappen en ondernemingen, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden;

d. het uitvoering geven aan een pensioenregeling;

e. het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles

in de meest uitgebreide zin.

Artikel 3 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentigduizend euro (¬ 90.000,00), verdeeld

in negenhonderd (900) aandelen, elk groot nominaal eenhonderd euro (¬ 100,00)

Artikel 4 - Aandelen; register van aandeelhouders

1. De aandelen luiden op naam.

2. De aandelen zijn doorlopend genummerd van nummer 1 af.

3. Er kunnen geen aandeelbewijzen worden uitgegeven.

4. De directie houdt een register, waarin de namen en adressen van alle aandeelhouders zijn opgenomen, met vermelding van de datum waarop zij de aandelen hebben verkregen, de datum van de erkenning of betekening, en het op ieder aandeel gestorte bedrag. Daarin worden ook de namen en adressen opgenomen van hen die volgens mededeling aan de vennootschap een recht van vruchtgebruik of een pandrecht op aandelen hebben, met vermelding van de datum waarop zij het recht hebben verkregen, de eventuele datum van de notariële akte, de datum van erkenning of betekening, en met vermelding welke aan de aandelen verbonden rechten hun toekomen.

Ook worden in het register opgenomen de namen en adressen van de houders van met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten op naam van aandelen.

Mededelingen namens de vennootschap aan aandeelhouders worden gedaan aan hun in het register opgenomen adres.

5. Iedere aandeelhouder, vruchtgebruiker en pandhouder van aandelen en iedere houder van met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten op naam van aandelen is verplicht er voor te zorgen dat zijn adres bij de vennootschap bekend is.

6. Het register wordt regelmatig bijgehouden; daarin wordt ook aangetekend elk verleend ontslag van aansprakelijkheid voor nog niet gedane stortingen.

De bladen van het register worden doorlopend genummerd en getekend of geparafeerd door een directeur. Elke inschrijving of aantekening in dit register wordt ook getekend of geparafeerd door een directeur.

7. De directie verstrekt op verzoek aan een aandeelhouder, een vruchtgebruiker en een pandhouder om niet een uittreksel uit het register met betrekking tot zijnrecht op een aandeel. Rust op het aandeel een recht van vruchtgebruik of een pandrecht, dan vermeldt het uittreksel aan wie het stemrecht en de in artikel 5 lid 3 bedoelde rechten van een certificaathouder daarop toekomen.

8. De directie legt het register op het kantoor van de vennootschap ter inzage van de aandeelhouders, en van de vruchtgebruikers en pandhouders aan wie de in artikel 5 lid 3 van dit artikel bedoelde rechten toekomen.

De gegevens van het register over niet-volgestorte aandelen zijn ter inzage van een ieder; afschrift of uittreksel van deze gegevens wordt ten hoogste tegen kostprijs verstrekt.

Artikel 5  Vruchtgebruik; pandrecht; certificaten van aandelen

1. Op aandelen kan vruchtgebruik worden gevestigd.

2. Als bij de vestiging van het vruchtgebruik is bepaald dat het stemrecht toekomt aan de vruchtgebruiker komt hem dit recht slechts toe als hij ofwel een persoon is aan wie de aandelen overeenkomstig de blokkeringsregeling in deze statuten vrijelijk kunnen worden overgedragen, dan wel wanneer zowel deze bepaling als - bij overdracht van het vruchtgebruik - de overgang van het stemrecht is goedgekeurd door de algemene vergadering van aandeelhouders, die hierover met algemene stemmen besluit.

3, De aandeelhouder die geen stemrecht heeft en de vruchtgebruiker die stemrecht heeft, hebben de rechten die door de wet zijn toegekend aan de houders van met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten op naam van aandelen,

4. Op aandelen kan pandrecht worden gevestigd. Het bepaalde in de vorige leden van dit artikel is van overeenkomstige toepassing.

5. Onder certificaathouders worden hierna in deze statuten verstaan de houders van met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten op naam van aandelen, en de personen die als gevolg van een op een aandeel gevestigd recht van vruchtgebruik of pandrecht de in lid 3 van dit artikel bedoelde rechten hebben

Artikel 6 - Onverdeelde rechten op een aandeel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als meer personen onverdeelde rechten op een aandeel hebben kunnen die personen deze rechten slechts uitoefenen door zich tegenover de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één persoon, onverminderd het bepaalde in artikel 18 lid 1.

Artikel 7 - Uitgifte van aandelen; vervreemding eigen aandelen; goedkeuring

1, Voor de uitgifte van een aandeel en de vervreemding van aandelen die de vennootschap in haar eigen kapitaal houdt is een daartoe bestemde ten overstaan van een in Nederland gevestigde notaris verleden akte, waarbij de betrokkenen partij zijn, vereist.

2. Tot uitgifte van aandelen en tot vervreemding van aandelen die de vennootschap in haar eigen kapitaal houdt, wordt besloten door de algemene vergadering van aandeelhouders, die ook de voorwaarden vaststelt. De koers van uitgifte mag niet beneden pari zijn.

3. Het vorige lid is van overeenkomstige toepassing op het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen, maar is niet van toepassing op het uitgeven van aandelen aan hem die een al daarv66r verkregen recht tot het nemen van aandelen uitoefent.

4, Bij het nemen van het aandeel moet daarop minstens het nominale bedrag worden gestort. Bedongen kan worden dat een deel, ten hoogste drie vierde, van het nominale bedrag eerst behoeft te worden gestort nadat de vennootschap het za! hebben opgevraagd; het besluit daartoe wordt genomen door de algemene vergadering van aandeelhouders.

5. Storting op een aandeel moet in Nederlands geld gebeuren. Storting in vreemd geld kan slechts gebeuren met toestemming van de vennootschap. De algemene vergadering van aandeelhouders kan bepalen dat storting op aandelen ook op een andere wijze dan in geld kan gebeuren.

6. De vervreemding van aandelen die de vennootschap in haar eigen kapitaal houdt behoeft, onverminderd het bepaalde in lid 2 van dit artikel, goedkeuring van de directie, overeenkomstig het bepaalde in artikel 2:195 Burgerlijk Wetboek.

Artikel 8  Voorkeursrecht

1. Bij uitgifte van aandelen en bij vervreemding van aandelen die de vennootschap in haar eigen kapitaal houdt, hebben de aandeelhouders een recht van voorkeur naar evenredigheid van het gezamenlijk bedrag van ieders aandelen.

Het voorkeursrecht komt de aandeelhouders niet toe in de gevallen waarin de wet dit hun dwingend rechtelijk onthoudt.

2. De vennootschap kondigt de uitgifte met voorkeursrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, welk tijdvak ten minste zes weken beloopt, aan in een schriftelijke mededeling aan alle aandeelhouders.

3, Het voorkeursrecht vervalt als en voor zover niet binnen het in het voorgaande lid bedoelde tijdvak door de vennootschap van de aandeelhouder schriftelijk bericht is ontvangen dat en In hoeverre hij van zijn voorkeursrecht gebruik maakt.

4. Het voorkeursrecht kan, telkens voor een enkele uitgifte, geheel of gedeeltelijk slechts worden uitgesloten bij besluit van de algemene vergadering van aandeelhouders genomen met een meerderheid van ten minste drielvlerde van de uitgebrachte stemmen die meer dan twee/derde van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen,

Van een dergelijk besluit wordt aan alle aandeelhouders schriftelijke mededeling gedaan.

5. Het bepaalde in de voorgaande leden van dit artikel is van overeenkomstige toepassing op het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen, echter niet op het uitgeven van aandelen aan hem die een daarvôôr al verkregen recht tot het nemen van aandelen uitoefent.

Artikel 9 - Verkrijging van eigen aandelen; kapitaalvermindering

1. Verkrijging door de vennootschap van niet volgestorte aandelen in haar kapitaal is nietig.

2. Volgestorte eigen aandelen mag de vennootschap - krachtens besluit van de algemene vergadering van aandeelhouders - slechts verkrijgen om niet of wanneer:

a. het eigen vermogen, verminderd met de verkrijgingsprijs, raiet kleiner is dan het gestorte en opgevraagde deel van het kapitaal vermeerderd met de reserves die krachtens de wet of de statuten moeten worden aangehouden;

b. het nominale bedrag van de te verkrijgen en de reeds door de vennootschap en haar dochtermaatschappijen samen gehouden aandelen in haar kapitaal niet meer dan de helft van het geplaatste kapitaal bedraagt.

3. Voor de geldigheid van de verkrijging is bepalend de grootte van het eigen vermogen volgens de laatst vastgestelde balans, verminderd met de verkrijgingsprijs voor aandelen in het kapitaal van de vennootschap en uitkeringen uit winst of reserves aan anderen, die zij en haar dochtermaatschappijen na de balansdatum verschuldigd werden. Is een boekjaar meer dan zes maanden verstreken zonder dat de jaarrekening is vastgesteld, dan is verkrijging, anders dan om niet, overeenkomstig lid 2 niet toegestaan.

4. De vorige leden gelden niet voor aandelen die de vennootschap onder algemene titel verkrijgt.

5. Onder het begrip aandelen in de voorgaande leden van dit artikel zijn certificaten daarvan begrepen.

6. Verkrijging van aandelen In strijd met het bepaalde in lid 2 van dit artikel Is nietig.

De directeuren zijn hoofdelijk aansprakelijk ten opzichte van de vervreemder te goeder trouw die door de

nietigheid schade lijdt.

7. De algemene vergadering van aandeelhouders kan besluiten tot vermindering van het geplaatste kapitaal door intrekking van aandelen of door het nominale bedrag van aandelen bij statutenwijziging te verminderen,

In dit besluit moeten de aandelen waarop het besluit betrekking heeft, worden aangewezen en moet de uitvoering van het besluit zijn geregeld. Het gestorte en opgevraagde deel van het kapitaal mag niet kleiner worden dan het ten tijde van het besluit voorgeschreven minimumkapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

8. Een besluit tot intrekking kan slechts betreffen aandelen die de vennootschap zelf houdt of waarvan zij de certificaten houdt.

9. Vermindering van het bedrag van aandelen zonder terugbetaling en zonder ontheffing van de verplichting tot storting moet naar evenredigheid op alle aandelen plaats vinden.

Van het vereiste van evenredigheid mag worden afgeweken met instemming van alle betrokken aandeelhouders.

10. Gedeeltelijke terugbetaling op aandelen of ontheffing van de verplichting tot storting is slechts mogelijk ter uitvoering van een besluit tot vermindering van het nominale bedrag van de aandelen. Een dergelijke terugbetaling of ontheffing moet naar evenredigheid op alle aandelen plaats vinden.

Van het vereiste van evenredigheid mag worden afgeweken met instemming van alle betrokken aandeelhouders.

11. De oproeping tot een vergadering waarin een in de leden 7 of 10 van dit artikel genoemd besluit wordt genomen, vermeldt het doel van de kapitaalvermindering en de wijze van uitvoering. Het bepaalde in artikel 22 lid 2 van deze statuten is van overeenkomstige toepassing.

12. De vennootschap legt de in de leden 7 of 10 van dit artikel bedoelde besluiten neer bij het

handelsregister en kondigt deze deponering aan in een landelijk verspreid dagblad.

Artikel 10  Verbod zekerheidstelling; geldleningen door vennootschap

1. De vennootschap mag niet, met het oog op het nemen of verkrijgen door anderen van aandelen In haar kapitaal of certificaten daarvan, zekerheid stellen, een koersgarantie geven, zich op andere wijze sterk maken of zich hoofdelijk of anderszins naast of voor anderen verbinden. Dit verbod geldt ook voor haar dochtermaatschappijen.

2. Leningen met het oog op het nemen of verkrijgen van aandelen in haar kapitaal of van certificaten daarvan, mag de vennootschap slechts verstrekken tot ten hoogste het bedrag van de uitkeerbare reserves en met machtiging van de algemene vergadering van aandeelhouders.

3. De vennootschap houdt een niet uitkeerbare reserve aan tot het uitstaande bedrag van de in het vorige lid genoemde leningen.

Artikel 11 - Levering van aandelen

1. Voor de levering van een aandeel of de levering van een beperkt recht daarop is een daartoe bestemde ten overstaan van een In Nederland gevestigde notaris verleden akte, waarbij de betrokkenen partij zijn, vereist.

2, De levering van een aandeel of de levering van een beperkt recht daarop overeenkomstig het bepaalde In het vorige lid werkt ook van rechtswege tegenover de vennootschap.

Behalve in het gevat dat de vennootschap zelf bij de rechtshandeling partij is, kunnen de aan het aandeel verbonden rechten eerst worden uitgeoefend nadat zij de rechtshandeling heeft erkend of de akte aan haar is betekend, dan wel de vennootschap de rechtshandeling heeft erkend door inschrijving in het aandeelhoudersregister als bedoeld in lid 4 van dit artikel.

3. Behalve in het geval bedoeld in lid 4 van dit artikel heeft de erkenning plaats in de akte dan wel op grond van overlegging van een notarieel afschrift of uittreksel van de akte, in welk laatste geval door de vennootschap een gedagtekende verklaring op het overgelegde stuk wordt geplaatst.

De betekening geschiedt van een notarieel afschrift of uittreksel van de akte.

4. De vennootschap, die kennis draagt van een rechtshandeling als bedoeld in lid 2 van dit artikel kan, zolang haar geen erkenning daarvan is verzocht noch betekening van de akte aan haar plaats heeft gevonden, die rechtshandeling uit eigen beweging erkennen door Inschrijving van de verkrijger van het aandeel of het beperkte recht in het aandeelhoudersregister.

De vennootschap doet daarvan dadelijk bij aangetekende brief mededeling aan de bij de rechtshandeling betrokken partijen met het verzoek alsnog een afschrift of uittreksel als bedoeld in lid 3 van dit artikel aan haar over te leggen. Na ontvangst daarvan plaatst de vennootschap als bewijs van erkenning een aantekening op het stuk op de wijze als in lid 3 van dit artikel voor de erkenning wordt voorgeschreven; als datum van erkenning wordt de dag van inschrijving vermeld..

Artikel 12 - Blokkeringsregeling (aanbieding)

1. Een aandeelhouder die aandelen wenst te vervreemden is verplicht van zijn voornemen daartoe bij aangetekende brief aan de directie mededeling te doen, onder opgave van het aantal te vervreemden aandelen en de naam van degene aan wie hij de aandelen wenst te over te dragen; deze kennisgeving geldt als aanbieding aan de overige aandeelhouders.

2. De directie is verplicht binnen één week na ontvangst van deze mededeling van de inhoud daarvan bij aangetekende brief kennis te geven aan de overige aandeelhouders, die een recht van voorkeur hebben naar evenredigheid van het gezamenlijke bedrag van ieders aandelen, overeenkomstig de volgende bepalingen.

3. De aandeelhouder die van zijn recht van voorkeur gebruik wenst te maken deelt dat binnen zes weken na ontvangst van de in het vorige lid bedoelde kennisgeving, bij aangetekende brief, aan de directie mee, onder opgave van het aantal aandelen dat hij wenst te verkrijgen, bij gebreke waarvan zijn recht van voorkeur is vervallen.

4. a. Als aandelen worden aangeboden en door aandeelhouders op meer aandelen wordt gereflecteerd dan aangeboden zijn, worden deze steeds zoveel mogelijk toegewezen naar evenredigheld van het gezamenlijk bedrag aan aandelen dat Iedere gegadigde bezit en wel op de hierna te omschrijven wijze.

Het aantal aandelen dat de gegadigden samen reeds bezitten wordt gedeeld door het aantal aangeboden aandelen.

De op deze wijze verkregen uitkomst wordt toewijzingsfactor genoemd.

Zoveel maai als de toewijzingsfactor is begrepen in het aantal aandelen dat een gegadigde reeds bezit, wordt aan die gegadigde een van de aangeboden aandelen toegewezen, behoudens het hierna bepaalde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Is een houder van aandelen gegadigde voor minder aandelen dan hem overeenkomstig het vorenstaande zouden kunnen warden toegewezen, dan wordt hem allereerst het aantal aandelen dat hij wenst toegewezen.

Vervolgens wordt ter verdeling van de overblijvende aandelen onder de overige gegadigden een nieuwe toewijzingsfactor bepaald, door deling van het aantal aandelen, dat die overige gegadigden samen bezitten door het aantal nog ter toewijzing resterende aandelen, welke procedure zoveel malen als nodig is wordt herhaald,

Een voor verdeling overeenkomstig het vorenstaande niet-vatbaar aantal of restaantal aandelen wordt toegewezen krachtens loting, te houden tussen de gegadigden aan wie bij eerdere toewijzing minder aandelen werden toegewezen dan waarvoor zij gegadigd waren.

Om de toewijzing van elk in de loting betrokken aandeel wordt afzonderlijk geloot. De lotingskansen worden bepaald door de verhouding van het aantal aandelen waarop voor iedere deelnemer aan de loting nog geen toewijzing plaatsvond. De houder van aandelen aan wie bij loting een aandeel wordt toegewezen, loot niet verder mee, De loting wordt door de directie gehouden binnen twee weken na het verstrijken van de in het vorige lid bedoelde termijn.

De houders van aandelen tussen wie de loting plaats vindt, worden onmiddellijk door de directie opgeroepen bij de loting aanwezig te zijn.

b. Als aandelen worden aangeboden en door aandeelhouders wordt gereflecteerd op evenveel aandelen als aangeboden zijn, wordt ieder van hen het gevraagde aantal aandelen toegewezen.

5, Als aandelen worden aangeboden en door aandeelhouders niet op alle aangeboden aandelen wordt gereflecteerd dan is de algemene vergadering van aandeelhouders bevoegd een of meer gegadigden voor de overige aandelen aan te wijzen.

Tenzij uit het bepaalde In artikel 9 leden 2 en 3 anders voortvloeit kan ook de vennootschap als gegadigde worden aangewezen, mits met instemming van de aanbieder.

De aanwijzing van een of meer gegadigden moet plaatsvinden binnen zes weken na het verstrijken van de in lid 3 bedoelde termijn.

6. De directie deelt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk acht weken na het verstrijken van de in lid 3 bedoelde termijn, bij aangetekende brief aan de aanbieder en aan alle overige aandeelhouders mede de namen van degenen aan wie de aangeboden aandelen zijn toegewezen en het aantal aandelen, dat aan ieder van hen is toegewezen.

7. De aanbieder enerzijds en degene(n) aan wie de aandelen werden toegewezen en - als aan de vennootschap aandelen werden toegewezen - de door de algemene vergadering van aandeelhouders daartoe aan te wijzen persoon anderzijds, treden in overleg over de voor alle aangeboden aandelen te betalen prijs.

Als dit overleg niet binnen een maand na de verzending van de mededeling van de directie over de toewijzing bedoeld in lid 6 heeft geleid tot volledige overeenstemming met betrekking tot aile aangeboden aandelen, zal de prijs voor al die aandelen worden vastgesteld door drie deskundigen, van wie ten minste één moet zijn een bevoegd accountant als bedoeld in artikel 2:393 lid 1 Burgerlijk Wetboek, op verzoek van de meest gerede partij te benoemen door de kantonrechter in wiens ambtsgebied de vennootschap statutair is gevestigd, behoudens benoeming van een of meer deskundigen door de partijen in onderling overleg.

8, De deskundigen zijn gerechtigd tot inzage van alle boeken en bescheiden en andere gegevensdragers van de vennootschap.

De personen die deel uitmaken van de organen van de vennootschap verschaffen aan hen alle door hen gewenste inlichtingen en verlenen aan hen aile door hen gewenste medewerking ten behoeve van de te verrichten prijsvaststelling.

De deskundigen brengen hun rapport uit aan de directie, die binnen een week na ontvangst daarvan de vastgestelde prijs bij aangetekende brief mededeelt aan de aanbieder en aan alle (overige) aandeelhouders.

De kosten van de prijsvaststelling van de aandelen of daarmee samenhangende kosten, zoals onder meer het honorarium van de deskundigen, komen voor rekening van de vennootschap, tenzij de aanbieder na de prijsvaststelling gebruik maakt van zijn in lid 10, tweede zin, te melden bevoegdheid, in welk geval die kosten te zijnen laste zijn.

9. Iedere gegadigde heeft gedurende een maand na de verzending van de in het vorige lid bedoelde mededeling het recht te verklaren, dat hij zich terugtrekt als gegadigde of minder aandelen wenst te verkrijgen dan waarvoor hij aanvankelijk gegadigde was. Deze verklaring vindt plaats bij aangetekende brief aan de directie.

De directie is verplicht binnen zeven dagen na ontvangst van zodanige mededeling de aldus vrijkomende aandelen tegen de vastgestelde prijs aan te bieden aan de overige gegadigden.

Op deze aanbieding Is het bepaalde in de leden 2 tot en met 6 zoveel mogelijk van overeenkomstige toepassing.

10. De directie bericht bij aangetekende brief aan de aanbieder of zich gegadigden hebben teruggetrokken en doet in dat geval mededeling over de nieuwe toewijzing van de aandelen, dan wel dat niet voor alle aandelen gegadigden werden aangewezen.

De aanbieder heeft te allen tijde, echter uiterlijk tot een maand na deze mededeling, het recht zich terug te trekken, Terugtrekking vindt plaats bij aangetekende brief aan de directie. De directie doet van ontvangst daarvan onmiddellijk mededeling aan alle (overige) aandeelhouders.

11, Nadat de in het vorige lid genoemde termijn is verstreken moeten de aandelen binnen één maand daarna worden geleverd tegen gelijktijdige betaling van de verschuldigde prijs, tenzij voor wat de betaling betreft, partijen hierover anders zijn overeengekomen.

12. Zodra volgens de mededeling hierover van de directie vaststaat, dat niet alle aangeboden aandelen tegen contante betaling zullen worden gekocht door degene(n) aan wie deze aandelen op grond van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

bepaalde in dit artikel werden aangeboden, zal de aanbieder vrij zijn de aangeboden aandelen, mits aile en mits niet tegen een lagere prijs dan de hiervoor bedoelde vastgestelde of overeengekomen prijs, te vervreemden aan een of meer derden, mits de levering plaats vindt binnen drie maanden na die vaststelling en mits de aanbieder niet voordien zijn aanbod heeft ingetrokken.

13. Wanneer:

a. een aandeelhouder overlijdt;

b. een aandeelhouder in staat van faillissement wordt verklaard, een regeling in het kader van de Schuldsaneringsregeling natuurlijke personen (onderdeel van de Faillissementswet) op hem van toepassing wordt verklaard of surséance van betaling verkrijgt, onder curatele wordt gesteld of op andere wijze het vrije beheer over zijn gehele vermogen verliest;

c. de gemeenschap, waarin een aandeelhouder is gehuwd of als partner is geregistreerd en welke zijn aandelen omvat, wordt ontbonden en de aandelen niet binnen twee jaren daarna aan de oorspronkelijke aandeelhouder zijn toebedeeld en geleverd;

d, bij verdeling van enige andere gemeenschap welke de aandelen omvat aan een ander dan degene te wiens name de aandelen geheel of gedeeltelijk waren gesteld worden toegedeeld;

e. een aandeelhouder-rechtspersoon als gevolg van een juridische fusie of splitsing ophoudt te bestaan, en een rechtspersoon, een vennootschap onder firma, een commanditaire of enigerlei andere vennootschap dle gerechtigd is tot een of meer aandelen, wordt ontbonden;

f. door uitgifte, overdracht of andere overgang van aandelen dan wel door overgang van stemrecht op aandelen dan wel door een of meer wisselingen in de samenstelling van de directie de zeggenschap over de activiteiten van de onderneming van een aandeelhouder-rechtspersoon door één of meer anderen wordt verkregen in de zin van het S.E.R.-besluit fusiegedragsregels 2000 (ongeacht of dle regels op de betreffende verkrijging van toepassing zijn), moeten de betrokken aandelen aan de overige aandeelhouders worden aangeboden.

Het bepaalde in de voorgaande leden van dit artikel is zoveel mogelijk van overeenkomstige toepassing, echter met dien verstande, dat de aanbieder nooit bevoegd is zijn aanbod in te trekken en dat, als zich het geval voordoet bedoeld in het vorige lid, de aanbieder slechts vrij zal zijn de aangeboden aandelen als daar bepaald te vervreemden, ais hij bij de aanbieding meedeelde de aandelen niet te willen behouden; bij gebreke van die mededeling zal de aanbieder slechts het recht hebben de aandelen te behouden.

14. Blijft degene, die verplicht is zijn aandelen aan te bieden, ondanks sommatie door de vennootschap, nalatig in de nakoming van enige verplichting in dit artikel omschreven, de verplichting tot levering daaronder begrepen, dan is de betrokkene daardoor in verzuim. Vanaf de aanvang van het verzuim is vennootschap onherroepelijk gemachtigd die verplichting(en) namens de betrokkene na te komen.

Vanaf de aanvang van het verzuim en zolang het verzuim voortduurt, kan de betrokkene het hem toekomende aan de betrokken aandelen verbonden vergader- en stemrecht niet uitoefenen, terwijl het hem toekomende aan die aandelen verbonden recht op dividend is opgeschort; maakt de vennootschap gebruik van de haar verleende machtiging, dan kan de aandeelhouder zijn bedoelde rechten weer uitoefenen.

15. Voor de toepassing van dit artikel worden rechten die strekken tot het verkrijgen van aandelen met aandelen gelijkgesteld.

16. Het bepaalde in de voorgaande leden van dit artikel vindt geen toepassing, als aile overige aandeelhouders schriftelijk hebben verklaard met een bepaalde overgang of voorgenomen vervreemding van aandelen in te stemmen. Een vervreemding kan slechts plaatsvinden binnen drie maanden nadat daartoe toestemming werd verseend,

17. Alle in dit artikel vermelde kennisgevingen kunnen behalve bij aangetekende brief ook plaatsvinden blj deurwaardersexploot of tegen ontvangstbewijs.

18. De voorgaande leden van dit artikel zijn niet van toepassing:

a. bij overdracht door een aandeelhouder van aandelen aan zijn echtgenoot of geregistreerde partner of aan zijn bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn;

b. bij overgang van aandelen op personen die tot degene van wie de aandelen werden verkregen in enige sub a genoemde betrekking stonden;

c. als de aandeelhouder krachtens de wet tot overdracht van zijn aandeel aan een eerdere aandeelhouder

verplicht is.

Artikel 13 - Bestuur

1. De vennootschap wordt bestuurd door een directie bestaande uit een of meer directeuren.

2. Het aantal directeuren wordt vastgesteld door de algemene vergadering van aandeelhouders.

3. De algemene vergadering van aandeelhouders stelt de beloning en de verdere arbeidsvoorwaarden van ieder van de directeuren vast.

4. De directeuren worden door de algemene vergadering van aandeelhouders benoemd.

De algemene vergadering van aandeelhouders kan één of meer directeuren de titel algemeen directeur

verlenen. De algemene vergadering van aandeelhouders kan deze titel te allen tijde ontnemen.

5. Directeuren kunnen te allen tijde door de algemene vergadering van aandeelhouders worden geschorst

en ontslagen,

6, Als, bij schorsing van een directeur, de algemene vergadering van aandeelhouders niet binnen drie

maanden daarna tot zijn ontslag heeft besloten, eindigt de schorsing.

De geschorste directeur wordt in de gelegenheid gesteld zich in de algemene vergadering van

aandeelhouders te verantwoorden en kan zich in die vergadering door een raadsman doen bijstaan,

Artikel 14

1. De directie vertegenwoordigt de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

2, De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt ook toe aan:

- twee gezamenlijk handelende directeuren; en ook aan

iedere directeur met de titel algemeen directeur.

Als een of meer directeuren een belang hebben, strijdig met dat van de vennootschap in de zin van artikel 2:256 Burgerlijk Wetboek, zijn de overige directeuren bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen. Als daardoor met inachtneming van de eerste zin van dit lid bepaalde de vennootschap niet kan worden vertegenwoordigd, is de daartoe door de algemene vergadering van aandeelhouders aan te wijzen persoon bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Ais echter het tegenstrijdig belang van de directeur slechts daarin bestaat dat hij ook directeur is van een of meerdere andere bij de rechtshandeling betrokken partijen (zuiver kwalitatief tegenstrijdig belang), is hij wel bevoegd tot vertegenwoordiging van de vennootschap.

Als en zolang echter een directeur middellijk of onmiddellijk enig aandeelhouder van de vennootschap is, Is hij bevoegd de vennootschap ook bij tegenstrijdig belang te vertegenwoordigen,

De algemene vergadering van aandeelhouders is te allen tijde bevoegd om een persoon als bedoeld in artikel 2:256 Burgerlijk Wetboek aan te wijzen.

3, Wanneer er meer dan één directeur is kunnen de directeuren hun werkzaamheden in onderling overleg verdelen.

De directie besluit met volstrekte meerderheid van stemmen. Als de stemmen staken beslist de algemene vergadering van aandeelhouders.

4, Bij belet of ontstentenis van een of meer directeuren zijn de overige directeuren, of Is de enige overgebleven directeur, tijdelijk met het gehele bestuur belast.

Bij belet of ontstentenis van alle directeuren is een door de algemene vergadering van aandeelhouders daartoe voor onbepaalde tijd aan te wijzen persoon tijdelijk met het gehele bestuur belast.

5. De algemene vergadering van aandeelhouders kan bij een daartoe strekkend besluit duidelijk te omschrijven besluiten van de directie aan haar goedkeuring onderwerpen, Een dergelijk besluit van de algemene vergadering van aandeelhouders wordt onmiddellijk aan de directie medegedeeld. Het ontbreken van goedkeuring van de algemene vergadering van aandeelhouders tast de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de directie of directeuren niet aan.

6. De algemene vergadering van aandeelhouders kan bij een daartoe strekkend besluit bepalen dat de directie zich moet gedragen naar de aanwijzingen van de algemene vergadering van aandeelhouders inzake de algemene lijnen van het te voeren financiële, sociale, economische en personeelsbeleid.

7. De directie is bevoegd onverminderd het bepaalde in lid 5 aan een of meer personen al dan niet doorlopend vertegenwoordigingsbevoegdheid te verlenen.

8. Tot het aangaan van rechtshandelingen als bedoeld in artikel 2:204 lid 1 Burgerlijk Wetboek wordt besloten door de algemene vergadering van aandeelhouders.

9. Rechtshandelingen van de vennootschap ten opzichte van de houder van alle aandelen in haar kapitaal of ten opzichte van een deelgenoot in een gemeenschap van goederen als bedoeld in Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek waartoe alle aandelen in het kapitaal van de vennootschap behoren, waarbij de vennootschap wordt vertegenwoordigd door deze aandeelhouder of door een van de deelgenoten, worden schriftelijk vastgelegd, Voor de toepassing van de vorige zin worden aandelen gehouden door de vennootschap of haar dochtermaatschappijen niet meegeteld.

Het vorenstaande is niet van toepassing op rechtshandelingen die onder de bedongen voorwaarden tot de gewone bedrijfsuitoefening van de vennootschap behoren.

Artikel 15  De algemene vergadering van aandeelhouders

1. De algemene vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden in de plaats waar de vennootschap statutair is gevestigd.

2. Jaarlijks wordt ten minste één algemene vergadering van aandeelhouders gehouden en wei binnen zes maanden na afloop van het boekjaar.

3. De directie is steeds bevoegd een algemene vergadering van aandeelhouders bijeen te roepen.

De directie is verplicht een algemene vergadering van aandeelhouders bijeen te roepen wanneer één of meer houders van aandelen, die gezamenlijk ten minste één tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen, dit schriftelijk en onder nauwkeurige opgave van de te behandelen onderwerpen hebben verzocht. Als in dit geval de directie niet zodanige maatregelen heeft getroffen, dat de algemene vergadering van aandeelhouders binnen zes weken na het verzoek kan worden gehouden, is ieder van de verzoekers zelf tot het met inachtneming van het daarover in deze statuten bepaalde bijeenroepen van een algemene vergadering van aandeelhouders gerechtigd.

Voor de toepassing van het bepaalde in de twee vorige zinnen van dit lid worden certificaathouders gelijkgesteld met houders van aandelen.

4, Onverminderd het in het Vorige lid bepaalde vindt de oproeping door de directie plaats door middel van oproepingsbrieven gericht aan de adressen van de aandeelhouders en van de certificaathouders, zoals deze adressen zijn vermeld in het register van aandeelhouders. De oproepingsbrieven moeten worden verzonden op een termijn van ten minste veertien dagen, de dag van oproeping en die van de vergadering niet meegerekend.

De oproepingsbrieven vermelden de te behandelen onderwerpen.

5, Als het gehele geplaatste kapitaal op de vergadering vertegenwoordigd is en ook aile overigen die op grond van de wet of deze statuten voor de vergadering moeten worden opgeroepen, kunnen, mits met algemene stemmen, door de algemene vergadering van aandeelhouders rechtsgeldige besluiten warden genomen over alle aan de orde gestelde onderwerpen, ook al werd gehandeld in strijd met door de wet of deze statuten gegeven voorschriften over de oproeping van de algemene vergadering van aandeelhouders. Wordt de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergadering gehouden in een andere dan de voorgeschreven plaats, dan kunnen door de algemene vergadering van aandeelhouders geldige besluiten worden genomen als het gehele geplaatste kapitaal vertegenwoordigd is,

Artikel 16

1. Iedere aandeelhouder die bevoegd is de aan het aandeel verbonden rechten uit te oefenen als bedoeld in

artikel 11 lid 2, laatste zin, en iedere certificaathouder, is bevoegd, hetzij in persoon, hetzij bij één schriftelijk

gevolmachtigde, de algemene vergadering van aandeelhouders bij te wonen en daarin het woord te voeren.

2.Ook hebben toegang tot de algemene vergadering:

- directeuren;

- zij voor wie dit recht van toegang voortvloeit uit de wet of het elders in deze statuten bepaalde, en

- diegenen, die daartoe door de algemene vergadering van aandeelhouders zijn uitgenodigd,

Directeuren hebben ais zodanig in de algemene vergaderingen een raadgevende stem.

Artikel 17  Voorzitterschap en notulen

1, De algemene vergaderingen van aandeelhouders worden geleid door de daartoe door de directie aan te

wijzen directeur. Is geen van de directeuren aanwezig dan voorziet de vergadering zelf in haar leiding.

2. Het In de algemene vergadering door de voorzitter uitgesproken oordeel over de uitslag van een stemming is beslissend.

Hetzelfde geldt voor de inhoud van een genomen besluit, voor zover werd gestemd over een niet schriftelijk vastgelegd voorstel.

Wordt onmiddellijk na het uitspreken van dit oordeel de juistheid daarvan betwist, dan vindt, als de meerderheid van de vergadering dit verlangt, een nieuwe stemming plaats. Vond de oorspronkelijke stemming niet hoofdelijk of schriftelijk plaats dan kan in dit geval ook een stemgerechtigde aanwezige verlangen dat een nieuwe stemming plaatsvindt. Door deze nieuwe stemming vervallen de rechtsgevolgen van de oorspronkelijke stemming,

3. Tenzij een notarieel proces-verbaal wordt opgemaakt, worden notulen opgesteld door een daartoe door de voorzitter aan te wijzen persoon. De voorzitter kan ook zichzelf aanwijzen, De notulen worden in dezelfde of in de eerstvolgende vergadering door de algemene vergadering vastgesteld en daarna door de voorzitter en de notulist van die vergadering ondertekend.

Iedere directeur is bevoegd opdracht te geven tot het opstellen van een notarieel proces-verbaal. Deze bevoegdheid komt ook toe aan een of meer houders van aandelen, die gezamenlijk ten minste één tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen.

De kosten van een notarieel proces-verbaal komen voor rekening van de vennootschap.

De notulen liggen op het kantoor van de vennootschap ter inzage van de aandeelhouders en de certificaathouders, aan wie op verzoek een afschrift of uittreksel van deze notulen tegen ten hoogste de kostprijs wordt verstrekt.

Artikel 18 - Besluitvorming

1. Elk aandeel geeft recht op het uitbrengen van één stem. Behoort een aandeel tot een ontbonden wettelijke algehele of beperkte gemeenschap van goederen, dan komt het stemrecht toe aan de aandeelhouder die vermeld staat in het register van aandeelhouders als bedoeld in artikel 4.

2. Stemmingen over zaken vinden mondeling plaats, stemmingen over personen vinden plaats bij ongetekende gesloten briefjes, een en ander tenzij de voorzitter een andere wijze van stemmen vaststelt en geen van de op de vergadering aanwezigen zich daartegen verzet.

3, Voor zover in deze statuten geen grotere meerderheid is voorgeschreven, worden alle besluiten bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen genomen,

Als in deze statuten is bepaald dat de geldigheid van een besluit afhankelijk is van het op de vergadering vertegenwoordigd gedeelte van het kapitaal en dit gedeelte niet op de vergadering vertegenwoordigd was, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen waarin het besluit kan worden genomen, onafhankelijk van het op deze vergadering vertegenwoordigd gedeelte van het kapitaal. Bij de oproeping voor de nieuwe vergadering moet worden vernield dat en waarom een besluit kan worden genomen, onafhankelijk van het op de vergadering vertegenwoordigd gedeelte van het kapitaal.

De hiervoor bedoelde tweede vergadering wordt niet eerder dan twee weken en niet later dan vier weken na de eerste vergadering gehouden.

4. Staken de stemmen bij verkiezing van personen, dan beslist het lot; staken de stemmen bij een andere stemming dan is het voorstel verworpen.

Ais bij verkiezing tussen meer dan twee personen door niemand een volstrekte meerderheid is verkregen, dan wordt herstemd tussen de twee personen, die het grootste aantal stemmen kregen, zonodig na tussenstemming,

5. Voor een aandeel dat toebehoort aan de vennootschap of aan een dochtermaatschappij daarvan kan in de algemene vergadering geen stem worden uitgebracht; evenmin voor een aandeel waarvan een van hen de certificaten houdt.

Vruchtgebruikers en pandhouders van aandelen die aan de vennootschap en haar dochtermaatschappijen toebehoren, zijn echter niet van hun stemrecht uitgesloten, als het vruchtgebruik of pandrecht was gevestigd voordat het aandeel aan de vennootschap of een dochtermaatschappij daarvan toebehoorde.

De vennootschap of een dochtermaatschappij daarvan kan geen stem uitbrengen voor een aandeel waarop zij een recht van vruchtgebruik of een pandrecht heeft.

6. Bij de vaststelling van het aantal uitgebrachte stemmen en bij vaststelling in hoeverre het aandelenkapitaal vertegenwoordigd is wordt geen rekening gehouden met aandelen waarvoor geen stem kan worden uitgebracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19  Besluitvorming buiten vergadering

1. Tenzij er certificaathouders zijn kunnen ook op andere wijze dan in een vergadering besluiten genomen worden, Dergelijke besluiten buiten vergadering kunnen slechts worden genomen met algemene stemmen van alle stemgerechtigde aandeelhouders. De stemmen kunnen alleen schriftelijk worden uitgebracht.

2. De directie houdt van de genomen besluiten aantekening.

Artikel 20 -- Boekjaar en jaarrekening

1. Het boekjaar van de vennootschap is gelijk aan het kalenderjaar.

2. Jaarlijks binnen vijf maanden na afloop van het boekjaar van de vennootschap, behoudens verlenging van deze termijn met ten hoogste zes maanden door de algemene vergadering van aandeelhouders op grond van bijzondere omstandigheden, wordt door de directie opgemaakt een jaarrekening en ook - tenzij artikel 2:403 Burgerlijk Wetboek voor de vennootschap geldt - het jaarverslag.

De jaarrekening wordt ondertekend door alle directeuren; ontbreekt de ondertekening van een of meer directeuren, dan wordt daarvan onder opgave van de reden melding gemaakt.

3. De vennootschap zorgt dat de opgemaakte jaarrekening, het jaarverslag en de krachtens artikel 2:392 lid 1 Burgerlijk Wetboek toe te voegen gegevens op haar kantoor ter inzage aanwezig zijn.

De aandeelhouders en de certificaathouders kunnen de stukken daar Inzien en er kosteloos een afschrift van verkrijgen.

4. De jaarrekening wordt vastgesteld door de algemene vergadering van aandeelhouders. Nadat het voorstel tot vaststelling van de jaarrekening aan de orde is geweest, zal aan de algemene vergadering van aandeelhouders het voorstel worden gedaan om kwijting te verlenen aan de directeuren voor het door hen in het desbetreffende boekjaar gevoerde beleid, voor zover van dat beleid uit de jaarrekening of het jaarverslag blijkt of dat beleid aan de algemene vergadering van aandeelhouders bekend is gemaakt.

Artikel 21 - Winstbestemming

1, De winst staat ter beschikking van de algemene vergadering van aandeelhouders.

2, De vennootschap kan aan de aandeelhouders slechts uitkeringen van winst doen voor zover het eigen vermogen groter is dan het gestorte en opgevraagde deel van het kapitaal vermeerderd met de reserves die krachtens de wet of de statuten moeten worden aangehouden.

3. Uitkering van winst vindt eerst plaats na de vaststelling van de jaarrekening

waaruit blijkt dat zij geoorloofd is.

4. Bij de berekening van de winstverdeling tellen aandelen of certificaten daarvan, die de vennootschap in

haar kapitaal als volledig daartoe gerechtigde houdt of waarop zij een recht van vruchtgebruik heeft, niet mee.

S. De vennootschap mag tussentijds uitkeringen doen, mits met inachtneming van het bepaalde in lid 2.

Tot de uitkering van een interim-dividend wordt besloten door de algemene vergadering van

aandeelhouders.

B. Dividenden zijn betaalbaar één maand na de vaststelling behoudens verlenging van deze termijn door de

algemene vergadering van aandeelhouders, op de wijze als door de directie te bepalen.

7, Dividenden waarover niet is beschikt binnen vijf jaren na de dag waarop zij betaalbaar zijn gesteld,

vervallen aan de vennootschap.

Artikel 22 -- Fusie, splitsing, statutenwijziging en ontbinding

'1. Besluiten tot:

juridische fusie;

juridische splitsing;

wijziging van de statuten, of

ontbinding van de vennootschap,

kunnen door de algemene vergadering van aandeelhouders slechts worden genomen met een meerderheid

van ten minste drie/vierde van de uitgebrachte stemmen die meer dan twee/derde van het geplaatste kapitaal

vertegenwoordigen.

2. Wanneer aan de algemene vergadering van aandeelhouders een voorstel tot wijziging van de statuten zal worden gedaan, moet dat steeds bij de oproeping tot de algemene vergadering worden vermeld.

Degenen dle zodanige oproeping hebben gedaan, moeten tegelijkertijd een afschrift van dat voorstel waarin de voorgestelde wijziging woordelijk is opgenomen, op het kantoor van de vennootschap ter inzage leggen voor iedere aandeelhouder en iedere certificaathouder. Dit afschrift moet ter inzage liggen tot de afloop van de vergadering.

Bij gebrek daaraan kan over het voorstel niet wettig warden besloten, tenzij het besluit met algemene stemmen wordt genomen in een vergadering waarin het gehele geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd.

De aandeelhouders en de certificaathouders moeten in de gelegenheid worden gesteld van de dag van de ter inzage legging tot die van de algemene vergadering een afschrift van het voorstel te verkrijgen,

Deze afschriften worden kosteloos verstrekt.

3. ledere directeur is bevoegd om een statutenwijziging bij notariële akte vast te leggen.

Artikel 23 - Vereffening

1. Vereffening van het vermogen van de vennootschap geschiedt door de directie, tenzij de algemene

vergadering van aandeelhouders anders besluit,

2, De algemene vergadering van aandeelhouders bepaalt de beloning van de vereffenaars.

3. Hetgeen na voldoening van alle schulden van de vennootschap overblijft, wordt uitgekeerd aan de

aandeelhouders in verhouding tot het op Ieders aandelen gestorte bedrag.

4. De vereffenaars doen opgave van de ontbinding aan het handelsregister.

5. Als de vennootschap op het tijdstip van haar ontbinding geen baten meer heeft, houdi zij op te bestaan, in dat geval doet het bestuur daarvan opgave aan het handelsregister.

6. Na de ontbinding blijft de vennootschap voortbestaan voor zover dit tot vereffening van haar vermogen

nodig is.

Tijdens de vereffening blijven de bepalingen van deze statuten zoveel mogelijk van kracht.

ln stukken en aankondigingen die van haar uitgaan, moeten aan de naam van de vennootschap worden

toegevoegd de woorden "In liquidatie",

7. De vereffening eindigt op het tijdstip waarop geen aan de vereffenaars bekende baten meer aanwezig zijn.

8. De vennootschap houdt bij vereffening op te bestaan op het tijdstip waarop de vereffening eindigt. De vereffenaars doen daarvan opgave aan het handelsregister,

9. De boeken en bescheiden en andere gegevensdragers van de ontbonden vennootschap blijven nadat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan onder bewaring van de door de vereffenaars aangewezen persoon, gedurende de door de wet gestelde termijn. Binnen acht dagen na het ingaan van zijn bewaarplicht moet de aangewezen bewaarder zijn naam en adres opgeven aan het handelsregister,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsbladr1 /1OL2014_-_Annexer du Maniteur belg.

Voor ontledend uittreksel

De heer Willem f . Kooman

Wettelijk vertegenwoordiger

Hiermee tesamen neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel:

'1. Beslissing bestuursorgaan Ardensport B.V, tot opening van het bijkantoor met apostille;

2. Oprichtingsakte dd.12 november 2003 van Ardensport B.V. met apostille;

3. Uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Nederland met apostille van Ardensport B.V;

4. Uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel van Nederland met apostille van Ardenberg B.V.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.08.2015, NGL 06.10.2015 15642-0401-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.04.2016, NGL 31.08.2016 16571-0316-009

Coordonnées
ARDENSPORT B.V.

Adresse
MEIR 41 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande