ARDISSANDRO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARDISSANDRO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 474.503.511

Publication

09/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 29.11.2013 13675-0587-013
12/12/2014
ÿþOndernemingsnr : 0474.503.511

Benaming

(voluit) : ARDISSANDRO ti

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2440 Geel, Markt 80 C

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder(s) - Zetelverplaatsing - Volmacht

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE. BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 30/09/2014

De enige aandeelhouder neemt kennis van het ontslag ter zitting aangeboden door de heer Peter Ardies, wonende 1e 2440 Geel, Markt 80 C, en de heer Marcel Ardies, wonende 1e 2200 Herentals, Bovenrij 7 bus 201,. als bestuurders en dit met ingang van heden.

De enige aandeelhouder dankt de ontslagnemende bestuurders voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap hebben bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering', oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

De vergadering besluit vervolgens de heer Franciscus De Wolf, wonende te 2300 Turnhout, Muizenvenstraat 10, en mevrouw Sarah De Wolf, wonende te 3000 Leuven, Brouwersstraat 75, te benoemen tot nieuwe bestuurders en dit niet ingang van heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 30/09/2014

De raad van bestuur stelt vast dat ingevolge de beëindiging van liet mandaat van bestuurder van de heer Peter Ardies, wonende te 2440 Geel, Markt 80 C, zoals vastgesteld bij notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op heden, voorafgaandelijk dezer, zijn mandaat van gedelegeerd bestuurder tevens beëindigd is.

na neerlegging ter griffie van d

Ottitegelegd ter griffie van de

-1i.Eremlienc VÁDÎ F OOPFi ,

Mod Word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te ma}cen kopie

1111111

*14221919*

0 3 DEC. 2014

ANTWERPFav afdeling TURNHOUT De GrWWtier

Griffie

r,17. as

~_ ,

Vervolgens besluit de raad van bestuur de heer Franciscus De Wolf, wonende te 2300 Turnhout, Muizenvenstraat 10, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur en dit voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020. De heer Franciscus De Wolf, voornoemd, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door een verbodsbepaling voor de uitoefening van zijn mandaat.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen kan doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag. De gedelegeerd bestuurder zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De raad van bestuur besluit om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2440 Geel, Markt 80 C, naar 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 68, en dit met ingang van heden.

De raad van bestuur stelt de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank ' van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

-De heer Luc Eberhardt;

-De heer Francis van der Haert;

-Mejuffrouw Julie Schaerlaken.

Voor eensluidend uittreksel

De heer Franciscus De Wolf Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 15.11.2012 12641-0228-013
27/06/2012
ÿþ MO 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0474.503.511

Benaming

(votlit) : Ardissandro

Rechtsvoren : NV

Zetel : Hagelberg 11 - 2250 Olen

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 12 juni 2012 blijkt dat de

zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen met ingang vanaf 13 juni 2012 naar:

Markt 80 c

2440 Geel

Ardies Peter Zaakvoerder

Op de Iaalste l it van Luik à vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1II 111111W 111111111 I I III IIi p

" 14113605"

NEERGELEGD

GRIF-FIE RECI-Tï3ANi< VAN

1 8 MI. 2012

KOOPHAM - fiÇURNHOUT

De griffier

Bijlagen bij hét Bélgisch St átitiYáil - 27/0612012 - Annexes du Moniteur belge

18/01/2012
ÿþil

"

mod 14.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Q 9 JA113rNt2

-KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

1lIl ll 11Il 111H 1IIHI1 II

*12016485*

,;-------

Ondernemingsnr : 0474.503.511

Benaming (voluit) :Ardissandro

11

Voor. behoud aan hE Belgisr Staatsb.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hagelberg 11

2250 Olen

i: Onderwerp akte : NV: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Johan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op; negenentwintig december tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de'; ;i aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Ardissandro" onder meer volgende beslissingen heeft:! genomen:

EERSTE BESLUIT: (1) De algemene vergadering beslist om artikel 6 van de huidige statuten te wijzigen, om; het in overeenstemming te brengen met wet van 14 december 2005 houdende de afschaffing van effecten aan' toonder. (2) De algemene vergadering stelt vast dat de aandelen aan toonder de facto reeds werden omgezet', door de raad van bestuur, zoals blijkt uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 26 maart 2011. De'' aandelen werden omgezet in aandelen op naam. (3) De algemene vergadering wenst de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met deze omzetting en beslist met eenparigheid van stemmen',. om artikel 6 te wijzigen, zodat het voortaan luidt als volgt: "De niet volgestorte aandelen zijn op naam. De',: volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam, of gedematerialiseerd, binnen;: de beperkingen voorzien door de wet. De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van' zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten. Het gedematerialiseerd effect wordt: vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende' rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking; tot zijn effecten. De eigendom van aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op. naam. Elke aandelenoverdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de, overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen."

TWEEDE BESLUIT: De vergadering verleent aan notaris Johan Van Ermengem alle machten om de'i gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de:: bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

DERDE BESLUIT: De vergadering aanvaardt het ontslag van beide bestuurders zowel de heer Peter Ardies als'` mevrouw Heidi Geubbelmans en verleent kwijting voor het gevoerde beleid. Voor zover dit nodig zou zijn; worden al de handelingen bekrachtigd die in het verleden door de bestuurder werden gesteld. De vergadering, besluit tot bestuurders te (her)benoemen voor een periode van zes jaar: De heer Peter Ardies, wonende te;; 2440 Geel, Makt 80C; De heer Marcel Ardies, wonende te 2200 Herentals, Bovenrij 7 bus 201. Onmiddellijk'; hierna is de raad van bestuur bijeengekomen en is ze overgegaan tot de benoeming van de afgevaardigd bestuurder en de vaste vertegenwoordiger. Tot afgevaardigd bestuurder en vaste vertegenwoordiger wordt benoemd: de heer Peter Ardies, voormeld. Die beiden voorafgaandelijk schriftelijk hun mandaat aanvaardden.

VIERDE BESLUIT: De algemene vergadering en de raad van bestuur geven bij deze bijzondere volmacht aan'; Fiduciaire Fast met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Rijn 105, evenals aan haar bedienden, aangestelden: en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile mogelijke administratieve formaliteiten te' vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Notaris Johan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 30.11.2011 11629-0176-014
17/03/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch r

Staatsblad

Mak Word 11.1

,- t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v ent

RECFiTSAN.4. VAN ROOPEANDEL

0 5 MARA 2015

ANTWERPEN eideling TrIENHOU `

f er

III di1uit ie

tl

III

Ondernemingsnr : 0474.503.591

Benaming

(voluit) : ARDISSANDRO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 68

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurder(s)

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 1/01/2015

De enige aandeelhouder neemt kennis van het ontslag ter zitting aangeboden door de heer Franciscus De Wolf, wonende te 2300 Turnhout, Nieuwe Kaai 19 bus 3, en mevrouw Sarah De Wolf, wonende te 3000 Leuven, Brouwersstraat 75, als bestuurders en dit met ingang van heden.

De enige aandeelhouder dankt de ontslagnemende bestuurders voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap hebben bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

De enige aandeelhouder besluit vervolgens de volgende vennootschappen te benoemen tot nieuwe bestuurders en dit met ingang van heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "International Business Transport Leuven", afgekort "IBTL", met zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 68, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Turnhout onder nummer 0893.420.181 en met BTW-nummer BE 0893.420,181, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Franciscus De Wolf, wonende te 2300 Turnhout, Nieuwe Kaai 19 bus 3;

2/ De naamloze vennootschap "Transport De Wolf & Berré", met zetel te 3000 Leuven, Brouwersstraat 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister Leuven onder nummer 0414.219.001 en met BTW-nummer BE 0414.219.001, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Sarah De Wolf, wonende te' 3000 Leuven, Brouwersstraat 75.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 1/01/2015

De raad van bestuur neemt akte van de beslissing van het bestuursorgaan van de bestuurder-vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "international Business Transport Leuven", afgekort "IBTL", met zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 68, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Turnhout onder nummer 0893.420.181 en met BTW-nummer BE 0893.420.181, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, het bestuurdersmandaat in onze vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2015 uitgevoerd wordt door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Franciscus De Wolf, wonende te 2300 Turnhout, Nieuwe Kaal 19 bus 3.

Een kopie van de desbetreffende notulen van het bestuursorgaan van de bestuurder-vennootschap "international Business Transport Leuven" wordt voorgelegd aan de raad en zal worden bewaard in het archief van de vennootschap.

De raad van bestuur neemt akte van de beslissing van het bestuursorgaan van de bestuurder-vennootschap, de naamloze vennootschap "Transport De Wolf .& Berré", met zetel te 3000 Leuven, Brouwersstraat 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister Leuven onder nummer 0414.219.001 en met, BTW-nummer BE 0414.219.001, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van.,vennootschappen, het bestuurdersmandaat in onze vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2015 uitgevoerd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

wordt door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Sarah De Wolf, wonende te 3000 Leuven, Brouwersstraat 75.

Een kopie van de desbetreffende notulen van het bestuursorgaan van de bestuurder-vennootschap "Transport De Wolf & Berré" wordt voorgelegd aan de raad en zal worden bewaard in het archief van de vennootschap.

De raad van bestuur stelt vast dat ingevolge de beëindiging van het mandaat van bestuurder van de heer Franciscus De Wolf, wonende te 2300 Turnhout, Nieuwe Kaai 19 bus 3, zoals vastgesteld bij notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op heden, voorafgaandelijk dezer, zijn mandaat van gedelegeerd bestuurder tevens beëindigd is.

Vervolgens besluit de raad van bestuur de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "International Business Transport Leuven", afgekort "IBTL", met zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Telen 68, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Turnhout onder nummer 0893.420.181 en met BTW-nummer BE 0893.420.181, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Franciscus De Wolf, wonende te 2300 Turnhout, Nieuwe Kaai 19 bus 3, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur en dit voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "International Business Transport Leuven", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Franciscus De Wolf, beide voornoemd, verklaart haar mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door een verbodsbepaling voor de uitoefening van haar mandaat.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven toe die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder aile rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen kan doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag. De gedelegeerd bestuurder zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Voor eensluidend uittreksel

IBTL BVBA

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Franciscus De Wolf

Gedelegeerd bestuurder

: r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.09.2010 10559-0566-015
18/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 09.11.2009 09850-0055-014
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 26.09.2008 08751-0142-015
08/01/2008 : TU091328
27/11/2007 : TU091328
13/07/2005 : TU091328
05/10/2004 : TU091328
14/08/2003 : TU091328
19/04/2001 : TUA017241

Coordonnées
ARDISSANDRO

Adresse
STEENWEG OP TIELEN 68 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande