ARDORE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARDORE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.809.964

Publication

03/04/2014
ÿþ w-: mod 11.1

L~ ~ss°.." .ti4" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 4 MAART 2014

KoopHAgekTu RKlNOuT

De griffier

IVV

" 140 293

Ondernemingsnr: ~1n ,sc,+g .964

Benaming (voluit) : Ardore

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pulsebaan 80

2275 Lille (Wechelderzande)

Onderwerp akte :CVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Geert De Roeck te Antwerpen-Deurne, op 12 maart 2014, blijkt dat:

1) De heer DE WACHTER Hans René Els, rijksregisternummer 82.02.22-373.24, geboren te Schoten op tweeëntwintig februari negentienhonderd tweeëntachtig, echtgenoot van mevrouw VORSTERS Annarita, wonende te 2275 Wechelderzande (Lille), Pulsebaan 80.

2) De heer DE WACHTER Joren Mieke Luc, rijksregisternummer 83.10.02-235.63, geboren te Schoten op twee oktober negentienhonderd drieëntachtig, echtgenoot van mevrouw STOFFELS Ruth, wonende te 2290 Vorselaar, Vispluk 11.

3) De heer DE WACHTER Jan Karel Rosa, rijksregisternummer 53.11.17-425.61, geboren te Antwerpen op

zeventien november negentienhonderd drieënvijftig, echtgenoot van mevrouw CLAESSENS Reinhilde Maria

Martha Constance, wonende te 2110 Wijnegem, Ertbruggestraat 3.

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Ardore" hebben

opgericht.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2275 Lille (Wechelderzande), Pulsebaan 80. De zetel kan zonder

statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de bestuurders.

De vennootschap heeft tot doel:

"restaurant: restaurant van het traditionele type en gespecialiseerd in de organisatie van

gastronomische weekends enzovoort

café : verkoop van dranken voor in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie

met enigerlei vorm van amusement

Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken om ter plaatse verbruikt te worden of om mee te nemen.

Het klaarmaken, thuis bezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels t;

het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties enzovoort

De exploitatie van schouwburgen, theaters, concertzalen, music-halls, cabarets en andere3, accommodaties voor podiumkunst en de organisatie van evenementen en tentoonstellingen. De kleinhandel in alcoholische dranken en andere dranken, inclusief de thuisbezorging,

Het vetwerven, beheren, vervreemden, uitbaten, onderhouden, verhuren, huren, onderverhuren, verkavelen, doen bouwen, verbouwen van onroerende goederen voor eigen rekening en het stellen van elke; rechtshandeling welke zij wenselijk acht om dit doel te bereiken.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan.: met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of; onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen: handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel ofwelke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagF18.600,t00 euro en is verdeeld in 18600 gelijke aandelen met een fractiewaarde van één/achttienduizend zeshonderdste (1/186005te) van het kapitaal. Het gehele kapitaal is geplaatst en de aandelen zijn in geld volstort ten belope van 6.200,00 euro.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders.

Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één bestuurder aangesteld dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee bestuurders aangesteld dan dienen zij gezamenlijk te handelen om namens de vennootschap te handelen in en buiten rechte.

Zijn er drie of meer bestuurders dan vormen zij een raad van bestuur die als college de vennootschap vertegenwoordigt in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door een door de raad van bestuur uit haar midden bij gewone meerderheid verkozen gedelegeerd bestuurder aan wie de volledige individuele vertegenwoordigsmacht is toegekend om de vennootschap te verbinden.

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in de aanhef van dit artikel.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden toevertrouwd aan één of meer personen (al dan niet bestuurders) die handelen als orgaan van de vennootschap.

Het bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Biizondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van juni ieder jaar om achttien uur.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Benoeming van de bestuurders

De oprichters beslissen met eenparigheid voor de eerste maal 1 bestuurder aan te stellen en benoemen tot die functie, die onbezoldigd, zal worden uitgeoefend door de heer Hans De Wachter, voornoemd.

Aan hem is volledige individuele vertegenwoordigingsmacht verleend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Verschelden, Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Geert De Roeck,

Notaris,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0548.809.964

Benaming

(voluit) : ARDORE

(verkort)

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PULSEBAAN 80, 2275 LILLE (BELGIË)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging variabel kapitaal - benoemingen

ANTWERPEN 'tLi: {NHOûT

De Griffier

C;rifíl~

na neerlegging ter griffie van-de-akte

Neargelegd pvefie Viau de

RECHTBANK r1A1rF,íY E º%0I}RAI+I3aEï,

1 0 DEC, 2014

19225

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel u°t het versla " van de een ad. e schrifteli'ke besluitvormin. der aandeelhou sers d.d. 11 a s ril 2014

De algemene vergadering beslist het variabele kapitaal te verhogen mits inbreng van geld door volgende personen:

- Patrick Van Camp (rijksregisternummer 680325 463 42), wonende 2100 Deume, Dassastraat 92 bus 4;

- Wouter Matthé (rijksregisternummer 820415 091 45), wonende te 2180 Ekeren Kardelaan 39;

- Senne Vermeersch (rijksregistemummer 950708 117 38), wonende te 2880 Hingene (Bornem), Wielstraat 1; Steven l3ou-Jaoudé (rijksregisternummer 830721 247 42), wonende te 2100 Deume, Venneborglaan 140;

- de heer Paul Van de Velde (rijksregistemummer 540528 433 90), wonende te 2900 Schoten, Akkerlaan 7.

Ieder van de bovenvermelde personen brengt E 1.300,00 in in het kapitaal van de CVBA ARDORE en krijgt daarvoor ieders afgerond 304 aandelen in ruil. Deze transactie wordt heden aangetekend in het aandelenregister.

Aldus na kapitaalverhoging bedraagt het kapitaal E 25.100,00, vertegenwoordigd door 20:120 aandelen.

Met eenparigheid van stemmen worden, met ingang van 11 april 2014:

Patrick Van Camp (rijksregistemummer 680325 463 42), wonende 2100 Deume, Dassastraat 92 bus 4;

Wouter Matthé (rijksregistemummer 820415 091 45), wonende te 2180 Ekeren, Kardelaan 39;

Senne Vermeersch (rijksregisternummer 950708 117 38), wonende te 2880 Hingene (Bomem), Wielstraat 1;

- Steven Bou-Jaoudé (rijksregistemummer 830721 247 42), wonende te 2100 Deume, Venneborglaan 140;

benoemd als bestuurder voor onbepaalde duur.

Het betreft onbezoldigde mandaten.

Uittreksel uit het verslap van de bestuurders d.d. 11 april 2014

De bestuurders beslissen, met ingang van 11 april 2014, de heer Hans De Wachter, wonende te 2275 Lille, Pulsebaan 80, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, bevoegd tot daden van dagelijks bestuur, overeenkomstig artikel 8 van de statuten én met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

' De raad van bestuur beslist de heer Hans De Wachter, wonende te 2275 Lille, Pulsebaan 80, te benoemen tot voorzitter overeenkomstig artikel 8 van de statuten.

Hans De Wachter,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 13. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ARDORE

Adresse
PULSEBAAN 80 2275 WECHELDERZANDE

Code postal : 2275
Localité : Wechelderzande
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande