ARELLI

Divers


Dénomination : ARELLI
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 467.701.039

Publication

11/02/2014
ÿþ1111111111111111111011111111

*14039484*

mod 11,1

Neergelegd ter griffie van de Rethttnrnl van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 3 1 JAN. rit

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0467.701.039

Benaming (voluit) : ARELLI

Onderwerp akte :OMVORMING CVOHA IN EEN BVBA

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op zestien januari tweeduizend veertien, geregistreerd zes bladen, geen renvooien, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op éénentwintig januari tweeduizend veertien, boek 177, blad 95, vak 13, ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), de ontvanger, a.i. (get.) J. MARTENS, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de coöperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid ARELLI, met zetel te 2000 Antwerpen, Amerikalei 72 en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen EERSTE BESLUIT: AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN

De buitengewone algemene vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen vanafi heden.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

i; De buitengewone algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met twaalfduizend vierhonderd euro; (12.400,00 EUR) om het te brengen van zevenduizend zeshonderd euro (7.600,00 EUR) op twintigduizend euro (20.000,00 EUR) door creatie van vierhonderd negentig (490) aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde;; rechten en plichten als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst zullen delen vanaf de; onderschrijving en waarop zal worden ingetekend in natura door inbreng van nagemelde schuldvordering.

Niet geldelijke inbreng De heer Gaston Van Pottelbergh, wonende te 2000 Antwerpen, Amerikalei 72, hierna onveranderd "de inbrenger

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid

Zetel: Amerikalel 72

2000 Antwerpen

ii genoemd  heeft verklaard de volgende vordering in te brengen in de vennootschap:

I. Beschriivinq van de inbrengen ,,

De inbrenger brengt een schuldvordering in rekening courant in, die hij verklaart te bezitten.

II. VOORWAARDEN VAN DE INBRENG 0

;i De inbrenger verklaart dat de ingebrachte vordering zeker, vaststaand en eisbaar is, en dat zij niet in pandi; gegeven is, noch bezwaard is met beslag of enig ander beletsel dat het eigendom of het genot ervan zou:;

aantasten. i;

De vordering wordt overgedragen op datum van vandaag.

ii Vanaf deze dag zijn alle rechten, aile baten en lasten eraan verbonden voor rekening van de vennootschap.

III. WAARDERING VAN DE INBRENGEN

i De leden van de vergadering, aanwezig of vertegenwoordigd ais gezegd, die verklaren volkomen kennis te hebben;;' van de aard, de omvang, de wezenlijkheid en de bijzondere voorwaarden van de hierboven beschreven inbreng in: natura, bevestigen daarover geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat hen daaromtrent enige nadere verrechtvaardiging dient te worden gegeven, stellen zij de waarde van de l: inbreng vast op: twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00).

i; IVVERGOEDING i:

i, in vergelding voor de hiervoor omschreven niet geldelijke inbreng worden vierhonderd negentig (490) van de nieuw;,

ii bijgemaakte en volledig afbetaalde aandelen verstrekt aan de inbrenger, de heer Gaston Van Pottelbergh,i.! :i voornoemd, wat de totaliteit omvat van de aandelen die worden afbetaald in natura, zodat door deze inbreng en;; toekenning van aandelen de plaatsing en afbetaling bij wijze van kapitaalonderschrijving door niet geldelijke inbreng!: ,I definitief is.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING ..

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans twintigduizend euro: (E 20.000,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd negentig (790) aandelen. ii VIERDE BESLUIT: VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de bestuurder, dat het,; voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door een bedrijfsrevisor,,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Si

Voort- mod 11.1

 behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per

éénendertig oktober tweeduizend dertien.

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"7. BESLUITEN

Het onderzoek van de tussentijdse staat van activa en passiva per 31 oktober 2013 laat toe als volgt te besluiten:

Onze controlewerkzaamheden zijn uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De onderneming wordt gekenmerkt door een beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles zijn de contmlewerkzamheden toegespitst op een substantiële controle van de tussentijdse staat van activa en passiva opgesteld per 31 oktober 2013.

Overeenkomstig onze opdracht hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht, Onze controlewerkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het nettopassief, zoals dat blijkt uit de tussentijdse staat van activa en passiva per 31 oktober 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-passief heeft plaatsgehad.

Het netto passief volgens deze staat bedraagt 39.297, 70 t:.

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in hef raam van de omzetting van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdeljke aansprakelijkheid in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Opgesteld te Antwerpen, 9 januari 2014, (Get.), Jan Derick, Bedrijfsrevisor, Jan Welterslaan 13, 2100 Antwerpen

(Deurre).

VIJFDE BESLUIT: OMVORMING NAAR EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

be vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de coöperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0467.701.039 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per êénendertig oktober tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan voor de coöperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

ZESDE BESLUIT: AANNEMING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt als volgt:

STATUTEN

I. NAAM -ZETEL-VOORWERP-DUUR.

ARTIKEL 1.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "ARELLI" ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Amerikalei 72. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen In E3elgië of in het buitenland.

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel:

Verkoop, ontwerpen advies en levering van interieurinrichting, in en uitvoer, groot en kleinhandel in de meest brede zin van concepten en projecten in verband met interieur.

Tussenpersoon in verkoop van zowel goederen als diensten, fabricage en garnering van meubelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in vennootschappen of in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich borgstellen door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan. Het beheer van patrimonlum en goederen zowel roerend als onroerend, investeringen en participaties in de meest uitgebreide zin.

Algemene bouwonderneming en alle werken uitgevoerd door onderaannemers.

Onderneming voor het oprichten en laten oprichten van gebouwen, kijkwoningen, prefabwoningen enzovoort. De aan- en verkoop en het huren en verhuren van alle onroerende goederen, alsmede het beheer, de ontwikkeling, valorisatie en de uitbating van gebouwen en gronden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

11. KAPITAAL - AANDELEN.



ilijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

5~

Voo9-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ARTIKEL 5

Het kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd negentig

(790) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal Is volledig geplaatst en volstort.

IV. BESTUUR EN TOEZICHT.

ARTIKEL 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist. ARTIKEL 9

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en als verweerder.

ARTIKEL 10

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

V. JAARVERGADERING

ARTIKEL 12.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei om veertien uur in

de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats op de

eerst volgende werkdag.

ARTIKEL 13.

leder aandeel geeft rechtop één stem.

VI. INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 14.

Het boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op de éénendertigste december van ieder jaar.

Ieder jaar maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, waarin wordt aangegeven: alle onroerende en roerende

waarden en aile activa en passiva van de vennootschap, met in bijlage, een beknopt overzicht van haar

verbintenissen, alsook van de schulden der zaakvoerder(s) jegens de vennootschap. Op dezelfde datum wordt de

jaarrekening opgesteld, die de balans, de resultaatrekening en de toelichting omvat.

ARTIKEL 15.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige

afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in

artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief ais volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

ARTIKEL 16.

De buitengewone algemene vergadering beschikt over de mogelijkheid tot het uitkeren van een tussentijds dividend

op basis van de uitkeerbare winst zoals die blijkt uit de jaarrekening op datum van het laatst afgesloten boekjaar,

zonder dat kan worden geput uit de winst van het lopende boekjaar.

ARTIKEL 20.

Vooral wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek Vennootschappen. ZEVENDE BESLUIT: ONTSLAG BESTUURDERIZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het ontslag te aanvaarden van de heer Gaston VAN POTTELBERGH Gaston, voornoemd, ais bestuurder/ zaakvoerder van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid

ACHTSTE BESLUIT: BENOEMING ZAAKVOERDER

Aansluitend beslist de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de heer VAN POTTELBERGH Gaston, voornoemd, te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vanaf heden. Zijn mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd.

NEGENDE BESLUIT: MACHTIGING VAN DE ZAAKVOERDER TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSINGEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zaakvoerder de machtiging te geven om voorgaande beslissingen uit te voeren.

TIENDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan de heer Gaston VAN POTTELBERGH, wonende te 2000 Antwerpen, Arnerikalei 72 om

bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

iy

mod 11.1

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, verslag van de bedrijfsrevisor dd. 09/01/2014, verslag van de bestuurder

dd. 09/01/2014

Voo-behouden

aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/11/2011
ÿþA-4

Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Meeree '. tci grime van de

Rechtbank van Ko phz'de! te Antwerpen

op ®9 NOV. 2011

Da'u n (fier.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"11175381"

Ondernemingsnr : 0467701039

Benambg

(voluit) : Arelli

Rechtsvorm : GVOA

Zetel : Amerikalei 68, 2000 Antwerpen.

Onder aap eCes : Wijziging zaakvoerder en verplaatsing maatschappelijke zetel

, Tekst

Uit de buitengewone algemene vergadering van 11 mei 2011 blijkt dat M. De Jongh ontslag krijgt als zaakvoeder en vervangen wordt door Van Pottelbergh Gaston.

Verder blijkt dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt naar AMER1KALE1 72 te 2000 Antwerpen.

Van Pottelbergh 4.

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/12/1999 : ANA062011

Coordonnées
ARELLI

Adresse
AMERIKALEI 72 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande