ARGO TECH, LLC

BUIV


Dénomination : ARGO TECH, LLC
Forme juridique : BUIV
N° entreprise : 533.863.155

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.07.2014, NGL 30.07.2014 14376-0152-004
05/02/2014
ÿþ W. Mad Nard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J1011Aw~~w~~u~n~~u~N

*19034 0

Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Argo Tech, LLC

0533863155

Buitenlandse vennootschap naar Amerikaans recht

615 South DuPont Highway, 19901 Dover - Delaware (USA) - adres in België Ceka Building, Noorderlaan 79, 2030 Antwerpen

A1eerge{egd kr griffie VIM de Rechibanf von Koa,ebai7áp! ie Aoiirorpen, op

2 r ihr. 2014

Griffie

(volledig adres) Verderzetting activiteiten

Onderwees akte :

[Uittreksel uit het verslag van de wettelijk vertegenwoordiger dd. 15 juli-2013]

"De wettelijk vertegenwoordiger van de buitenlandse vennootschap naar Amerikaans recht Argo Tech, LLC met name de heer Johan Pepermans meldt hierbij dat het filiaal van Argo International Corporation per 30 juni 2013 werd gesloten (cfr. oók de publicatie in de Bijsagen bij het Belgisch Staatblad dd. 2 september 2013 onder nummer 13134792). In het kader van deze sluiting en de overname van navermelde elementen door Argo Tech, LLC wordt aan cliënten, leveranciers en andere contractanten, die nog niet eerder via een andere weg deze informatie zouden ontvangen hebben, het volgende ter kennis gebracht

Op 1 juli 2013 heeft Argo Tech LLC., Noorderlaan 79, B-2030 Antwerpen  België, alle verkoops- en administratieve taken en activiteiten volledig overgenomen van Arga International Corporation dat voorheen op hetzelfde adres gevestigd was

- Met betrekking tot openstaande vorderingen en af te lossen schulden, worden alle openstaande saldi tot en met 30 juni 2013 voldaan door Argo International Corporation, Franklin Street 140, New York, NY 10013, USA. Argo Tech LLC heeft aile internationale verrichtingen van Argo International Corp. overgenomen.

- Bestellingen die vóór de overname bij Argo International Corp. geplaatst werden, zullen uitgevoerd worden door Argo Tech LLC en de goederen zullen door haar geleverd worden.

- Facturen die door Argo International Corporation vóór de overname werden opgemaakt, kunnen ook aan Argo Tech LLC betaald worden, waarbij de betaling aan Argo Tech LLC bevrijdend zal zijn ten aanzien van Argo International Corp.

- Onbetwiste en (na betaling) betwiste verkoopfacturen van vóór de overnamedatum zullen door Argo international Corporation betaald worden.

- Alle bankgaranties, bid bonds, performance bonds, warranty bonds, Lease bonds uitgegeven door Argo International Corp (Internationale Afdeling), zullen door Argo Tech LLC overgenomen worden.

- Elke bestelling die bij Argo Tech LLC in Antwerpen  België geplaatst wordt, wordt eigenlijk geplaatst bij Argo Tech L1_C  Chubb Ave 160, New Jersey 07071, die de verkopende partij is. Argo Tech LLC in Antwerpen  België is het Belgische verbindingskantoor en de wettelijke vertegenwoordiger voor de BTW, de douane en de fiscus.

- Volledige bedrijfsgegevens :

ARGO TECH LLC

Een afdeling van Argo Turboserve Corp. (ATC)

Chubb Avenue 160

Lyndhurst, NJ 07071,

USA

Verkoops- en verbindingskantoor :

ARGO TECH LLC

Noorderlaan 79

B-2030 Antwerpen

België

Vervolgens werden stappen ondernomen om de activiteiten van Argo International Corporation in België vanaf 30 juni 2013 stop te zetten.

Johan Pepermans

wettelijk vertegenwoordiger

Tegelijk hiermee neergelegd : origineel verslag wettelijk vertegenwoordiger dd 15.07.2013

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013
ÿþMal Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E liesreetee ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ti? Antwerpen, op

lN~ EUR BEL(

1~I 2 e 706- 2013

gS H STAATS

BLAD

Griffie

0 3 MEI 2013

Ondememingsnr : 0533.863.155

Benaming

(voluit) : Argo Tech, LLC

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Amerikaans recht

Zetel : 615 South DuPont Highway, 19901 Dover - Delaware (USA) - adres in België :

Ceka Building, Noorderlaan 79, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening vaste inrichting_ Rechtzetting ingevolge materiële

vergissing, vervangt de neerlegging dd. 03.05.2013.

Argo Tech, LLC werd opgericht op 11 januari 2013

Naam van de LLC. De naam van de LLC is "ARCO TECH, LLC."

boel van de LLC. De LLC heeft als doel het uitoefenen van alle wettelijke bedrijvigheid, voornemens of! activiteiten, waaronder zonder beperking, het-uitoefenen van de bedrijvigheid die bestaat uit de distributie van' mechanische en elektrische machines, onderdelen, wisselstukken en algemene benodigdheden.

De maatschappelijke.zetel van de LLC is gevestigd te 615 South DuPont Highway, Dover, Delaware 19901.

Duur van de LLC. De LLC zal. permanent bestaan tenzij ze eerder stopgezet wordt overeenkomstig de: bepalingen van deze Overeenkomst of zoals anders voorzien is door de weL

Directiecomité en leiding over de -bedrijvigheid van de LLC. De LLC zal bestuurd worden door een' Directiecomité. De zaakvoerders zullen de leiding hebben over de bedrijvigheid van de LLC, met aile rechten eni bevoegdheden die in het algemeen bij wet zijn toegekend of noodzakelijk zijn, wenselijk zijn of ermee: overeenstemmen, iedere persoon die een overeenkomst afsluit met of op enige andere wijze zaken doet met de: LLC is niet verplicht om te informeren naar de bevoegdheid van de zaakvoerders om pp te treden voor de LLC; en zulke persoon kan er afdoend op vertrouwen dat de handeling of handelingen van de zaakvoerders de; handeling of handelingen van de LLC islzijn en bindend islzijn voor en tegen de LLC. De zaakvoerders kunnen bepaalde verantwoordelijkheden en bevoegdheden delegeren aan de functionarissen van de LLC? overeenkomstig Sectie 3.8. De oorspronkelijke zaakvoerders van de LLC die het Directieccmité vormen, zijn:

Lisa Jackson

Clyde Keaton

Wayne Ackerman

Vergaderingen van en stemming door zaakvoerders.

"

(a) De oproepingsbrief voor een vergadering van het Directiecomité wordt voorgefrankeerd ee vla de volgende dag bezorgde post verzonden naar elke zaakvoerder, gericht aan de zaakvoerder op nef officiële: adres óf de gebruikelijke bedrijfszetel van de zaakvoerder, en wel minstens twee (2) dagen v66r de.dag waarop; die vergadering zal gehouden worden, of wordt per fax of via andere gelijkaardige middelen gestuurd naar en. gericht aan de zaakvoerder op die plaats, of moet persoonlijk aan de zaakvoerder overhandigd worden of per; telefoon of via andere gelijkaardige middelen aan de zaakvoerder overgemaakt. worden, en wel vierentwintig? (2.4) uur vô6r het tijdstip waarop die vergaderina_zal gehouden worden. ledere_ oproeping die_door, een; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

it'1'

zaakvoerder van de LLC bezorgd moet worden aan elke zaakvoerder die stemgerechtigd is, moet het tijdstip en de plaats van de vergadering vermelden alsook een telefoonnummer dat een zaakvoerder die niet in persoon deelneemt, kan opbellen. Die oproeping hoeft niet het doel van die vergadering te vermelden. Niettegenstaande voornoemde bepalingen doet elke zaakvoerder die recht heeft op oproeping afstand van oproeping als de zaakvoerder uitdrukkelijk afstand doet van oproeping of persoonlijk, bij volmacht of per telefoon aanwezig is op de vergadering.

(b) Een meerderheid van het voltallige Directiecomité vormt een quorum voor de onderwerpen die aan de orde zijn op een vergadering van het Directiecomité en, tenzij uitdrukkelijk anders vereist door de Wet, het Oprichtingscertificaat of deze Overeenkomst, geldt de handeling van een meerderheid van de zaakvoerders die aanwezig zijn op een vergadering waarop een quorum aanwezig is, als de handeling van het Directiecomité. Bij afwezigheid van een quorum op een vergadering van het Directiecomité kan een meerderheid van de zaakvoerders die daarop aanwezig zijn die vergadering verdagen naar een ander tijdstip en een andere plaats. Het tijdstip en de plaats van die verdaagde vergadering moeten ter kennis gebracht worden aan alle zaakvoerders tenzij dat tijdstip en die plaats aangekondigd werden op de vergadering waarop tot de verdaging werd besloten, In welk geval die kennisgeving enkel zal gedaan worden aan de zaakvoerders die daar niet op aanwezig waren.

(c) Een zaakvoerder kan stemmen in eigen persoon, bij schriftelijke volmacht, per telefoon of gelijkaardige communicatieapparatuur waarmee alle personen die aan de vergadering deelnemen elkaar kunnen horen. Deelname per telefoon of gelijkaardige communicatieapparatuur geldt als aanwezigheid in persoon op een vergadering. Elke zaakvoerder heeft recht op één (1) stem. Het Directiecomité benoemt een zaakvoerder om te zorgen voor de notulen van de vergaderingen van het Comité.

(d) ln plaats van een vergadering kunnen zaakvoerders stemmen of anders handelen mits de schriftelijke toestemming van alle zaakvoerders.

Terugtreding en vervanging van zaakvoerders van de LLC. ledere zaakvoerder kan te allen tijde met of zonder reden afgezet worden door het Lid. Als iemand niet langer in het Directiecomité zit als gevolg van zijn of haar ontslag of afzetting door het Lid, kan door het Lid een Opvolger-Zaakvoerder benoemd worden.

Uitkeringen van Nettokasstroom en Netto-opbrengsten in het algemeen. De zaakvoerders kunnen geheel naar believen bepalen of en wanneer ze Uitkeringen van Nettokasstroom en Netto-opbrengsten doen en houden de fondsen in de LLC in die de zaakvoerders noodzakelijk achten om de redelijke bedrijfsbehoeften van de LLC te dekken, waaronder reserves tegen mogelijke verliezen en de betaling of het aanleggen van een provisie voor de betaling, wanneer verschuldigd, van verbintenissen van de LLC en verbintenissen die gewaarborgd zijn door, of door pandrecht op, of "security interest" [zekerheidsrecht] op, activa van de LLC. Niettegenstaande het voornoemde zal de LLC van tijd tot tijd aan het Lid het bedrag aan Nettokasstroom of Netto-opbrengsten uitkeren dat door de aandeelhouders van het Lid vereist wordt om belastingen te betaren op de Opbrengsten en winsten uit realisaties en/of Opbrengsten uit bedrijfsactiviteiten.

Belastingjaar. Het belastingjaar van de LLC voor boekhoudkundige en belastingdoeleinden eindigt elk jaar op 31 december.

Boeken en stukken. De zaakvoerders houden gedetailleerde rekeningenboeken bij of laten gedetailleerde rekeningenboeken bijhouden waarin alle transacties van de LLC conform de GAAP gerapporteerd worden. Die boeken moeten bijgehouden worden op het hoofdkantoor van de LLC of op een andere door de zaakvoerders redelijkerwijze te bepalen plaats. De rekeningenboeken zijn op afspraak tijdens de normale kantooruren ter inzage beschikbaar voor het Lid of diens vertegenwoordigers.

Kapitaalrekening. In de boeken van de LLC wordt een Kapitaalrekening voor het Lid gecreëerd en bijgehouden.

Uit de notulen van de directievergadering m.n. mevrouw Lisa Jackson, de heer Clyde Keaton en de heer Wayne Ackerman van 28 januari 2013 blijkt dat er een bijkantoor van de vennootschap geopend zal worden in België, in de stad Antwerpen, meer bepaald in de Ceka Building, Noorderlaan 79, dat aan alle lokale wetten en formaliteiten moet voldaan worden en dat dienaangaande de nodige toestemmingen van de Belgische overheid en de lokale instanties bekomen moeten worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het Belgische bijkantoor zal opengaan op 1 februari 2013. De naam van het filiaal zal luiden: Argo Tech LLC, en haar doel zal zijn: groothandel in machines, apparatuur en technische artikelen voor industriële, handels- en ambachtelijke toepassingen en desbetreffende reserveonderdelen en accessoires: materialen, componenten en algemene elektronische/mechanische apparatuur, alsook voor veiligheids- en antidiefstalsystemen, telefonie, industriële machines, handel drijvend namens andere bedrijven zowel binnen als buiten het grondgebied van de Europese Unie,

Er werd beslist dat dhr. Johan Pepermans, geboren in Vilvoorde, België, op 31/05/1965, wonende in de Alfred Nobelstraat 9, B-2812 Muizen, België, met rijksregisternummer 65.05.31-459.11 en identiteitskaartnummer 591-7091280-03 hierbij gemachtigd wordt om alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen die verband houden met de oprichting van ons Belgisch bijkantoor.

Dhr. Johan Pepermans, wonende in de Alfred Nobelstraat 9, B-2812 Muizen, België, verkoopdirecteur van beroep, wordt benoemd tot zaakvoerder van het filiaal en tot wettelijke vertegenwoordiger in België.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om dhr. Johan Pepermans de bevoegdheden van het dagelijks bestuur van het filiaal toe te kennen, met uitzondering van alle handelingen die zijn voorbehouden aan de Raad van Bestuur zoals bepaald in de statuten, of bij beslissing van de aandeelhouders.

Dhr. Johan Pepermans heeft de volgende bevoegdheden:

a) vertegenwoordigen van deze vennootschap bij het onderhandelen over en het bekomen van bestellingen betreffende verkoop- en dienstentransacties met eender welke persoon, firma of vennootschap overal ter wereld, zoals toegestaan door deze raad van bestuur, en het hebben van bijkomende taken en plichten zoals ze van tijd tot tijd kunnen toegekend worden door deze raad van bestuur.

b) vervullen van aile formaliteiten die nodig zijn voor de registratie van het bedrijf in België en meer bepaald de inschrijving ervan in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en alle wijzigingen daarin.

c) aansluiten van het bedrijf bij vakverenigingen en bedrijfsorganisaties in België.

d) ondertekenen van de correspondentie.

e) vertegenwoordigen van het bedrijf voor aile verrichtingen met de Staat, de overheid, provinciale en gemeentelijke autoriteiten, belastingautoriteiten, BTW-aUtoriteiten, douane, post, telefoon- en telegraafdiensten, havenautoriteiten, spoorweg- en luchtvaartbedrijven en alle andere openbare diensten en ondertekenen van aile engagementen ten aanzien van deze autoriteiten, diensten en bedrijven.

maken van inventarissen van goederen om de opmaak van een balans over het bedrijf mogelijk te maken en verzekeren dat aan alle wettelijke verplichtingen betreffende de wetgeving op het vlak van sociale zekerheid, belastingen en boekhouding voldaan wordt

g) aanleggen van provisies voor eender welke garanties die nodig zijn krachtens de wetten van België voor de betaling van betastingen in België.

h) ondertekenen van kwitanties voor ontvangen fondsen en van ontvangstbewijzen voor aangetekende brieven of pakjes die naar het bedrijf gestuurd worden via de post, de douane, de spoorwegen, de luchtvaart en andere transportbedrijven.

i) ondertekenen van alle wissels die getrokken worden op klanten.

j) aanvaarden van alle wissels die getrokken worden door leveranciers of andere schuldeisers.

k) afsluiten van aile verzekeringen.

I) ondertekenen van huurcontracten voor de kantoren van het filiaal, contracten voor de aankoop en huur of

[sic: van] meubilair en uitrusting.

m) de bevoegdheid om alle zakentransacties en contracten uit te voeren.

n) in dienst nemen en ontslaan van alle leden van het personeel en vaststellen van hun bezoldiging en van. alle andere arbeidsvoorwaarden.

o) endosseren van cheques, postwissels, promessen en wissels voor storting op deze rekeningen, ondertekenen van aile opnames van die rekeningen.

p) openen in naam van het bedrijf van alle bankrekeningen, postgirorekeningen of andere rekeningen bij financiële instellingen. Doen van alle verrichtingen met betrekking tot die rekeningen, inclusief alle opnames via cheque, betaalopdracht, overschrijving of andere betaalwijze.

q) instellen en opvolgen in naam van het bedrijf van alle rechtsvorderingen, zowel deze ingesteld ais eiser als als gedaagde, en indienen van aile verzoeken, verzoekschriften of bezwaren bij alle overheidsorganen, belasting-, douane- en andere administraties, alsook bij iedere andere overheidsinstelling.

r) endosseren van cognossementen en van alle andere vervoersdocumenten.

s) lenen van banken of van andere partijen.

t) ondertekenen van de nodige verzekeringspolissen voor de activiteiten van het filiaal.

u) optreden op eender welke wijze die hem bij besluit van de raad gedelegeerd wordt

v) overdragen van een of meerdere van bovenstaande bevoegdheden, naar zijn oordeel en voor een vaste duur, aan medewerkers of aan iemand anders, en dit afzonderlijk of gezamenlijk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

 " ev.behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Ondergetekende bestuurders stellen hierbij BDO Legal Advisors, gevestigd in de Uitbreidingsstraat 66, 2600 Berchem, aan ais hun speciale gevolmachtigde, aan wie ze volmacht verlenen om hen te vertegenwoordigen en

" in hun naam op te treden bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen om de Inschrijving van het Belgisch filiaal van Argo Tech, LLC in de Kruispuntbank voor Ondernemingen aan te vragen en te dien einde alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en in te dienen, alle gevraagde verklaringen te doen en in het algemeen al datgene ' te doen wat nodig is voor de uitvoering van deze speciale volmacht.

Uit de aanvullende besluiten van de raad van bestuur die op 1 maart 2013 om 10.00u. werd gehouden blijkt de bevestiging dat

op 11 januari 2013 100 aandelen werden uitgegeven aan Argo Turboserve Corporation tegen 1,00 $ per . aandeel en dat deze nog steeds 100% van Argo Tech, LLC in haar bezit heeft. Het totale bedrag van het kapitaal bedraagt dus § 100,00 USD (i.e. 77,9683 EUR).

dat er een bijkantoor van de vennootschap gevestigd zal worden aan de Noorderlaan 79, B-2030 Antwerpen, België

dat Argo Tech, LLC, op 11 januari 2013 geregistreerd werd in de Staat Delaware, Verenigde Staten van Amerika, en van de Staat Delware het registratienummer 5273262 toebedeeld kreeg.

dat er binnen de drie (3) maanden na afsluiting van elk fiscaal jaar een algemene vergadering van Argo Tech, LLC, gehouden zal worden te 160 Chubb. Ave., Lyndhurst, NJ.

Johan Pepermans

wettelijk vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ofnteni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2013
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

7

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 3 g-.\

ç33g36~tS'S"

1 73 62

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Argo Tech, LLC (verkort) :

Rechtsvorm Buitenlandse vennootschap naar Amerikaans recht

Zetel : 615 South DuPont Highway, 19901 Dover - Delaware (USA) - adres in België

Ceka Building, Noorderlaan 79, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte r Opening vaste inrichting

Argo Tech, LLC werd opgericht op 11 januari 2013

Naam van de LLC. De naam van de LLC is "ARGO TECH,

Doel van de LLC. De LLC heeft als doel het uitoefenen van alle wettelijke bedrijvigheid, voornemens of' activiteiten, waaronder zonder beperking, het uitoefenen van de bedrijvigheid die bestaat uit de distributie van. mechanische en elektrische machines, onderdelen, wisselstukken en algemene benodigdheden.

De maatschappelijke zetel van de LLC is gevestigd te 615 South DuPont Highway, Dover, Delaware 19901.

Duur van de LLC. De LLC zal permanent bestaan tenzij ze eerder stopgezet wordt overeenkomstig de bepalingen van deze Overeenkomst of zoals anders voorzien is door de wet.

Directiecomité en leiding over de bedrijvigheid van de LLC. De LLC zal bestuurd worden door eens Directiecomité. De zaakvoerders zullen de leiding hebben over de bedrijvigheid van de LLC, met aile rechten en; bevoegdheden die in het algemeen bij wet zijn toegekend of noodzakelijk zijn, wenselijk zijn of ermee, overeenstemmen. Iedere persoon die een overeenkomst afsluit met of op enige andere wijze zaken doet met de, LLC is niet verplicht om te informeren naar de bevoegdheid van de zaakvoerders om op te treden voor de LLC" en zulke persoon kan er afdoend op vertrouwen dat de handeling of handelingen van de zaakvoerders de. handeling of handelingen van de LLC istzijn en bindend is/zijn voor en tegen de LLC. De zaakvoerders kunnen bepaalde verantwoordelijkheden en bevoegdheden delegeren aan de functionarissen van de LLC overeenkomstig Sectie 3.8. De oorspronkelijke zaakvoerders van de LLC die het Directiecomité vormen, zijn:

Lisa Jackson

Clyde Keaton

Wayne Ackerman

Vergaderingen van en stemming door zaakvoerders.

(a) De oproepingsbrief voor een vergadering van het Directiecomité wordt voorgefrankeerd en via de volgende dag bezorgde post verzonden naar elke zaakvoerder, gericht aan de zaakvoerder op het officiële; adres of de gebruikelijke bedrijfszetel van de zaakvoerder, en wel minstens twee (2) dagen vóór de dag waarop die vergadering zal gehouden worden, of wordt per fax of via andere gelijkaardige middelen gestuurd naar en gericht aan de zaakvoerder op die plaats, of moet persoonlijk aan de zaakvoerder overhandigd worden of per, telefoon of via andere gelijkaardige middelen aan de zaakvoerder overgemaakt worden, en wel vierentwintig (241) uur vóór het tijdstip waarop die vergadering zal gehouden worden. tedere oproeping die door een, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder van de LLC bezorgd moet worden aan elke zaakvoerder die stemgerechtigd is, moet het tijdstip en de plaats van de vergadering vermelden alsook een telefoonnummer dat een zaakvoerder die niet in persoon deelneemt, kan opbellen. Die oproeping hoeft niet het doel van die vergadering te vermelden. Niettegenstaande voornoemde bepalingen doet elke zaakvoerder die recht heeft op oproeping afstand van oproeping als de zaakvoerder uitdrukkelijk afstand doet van oproeping of persoonlijk, bij volmacht of per telefoon aanwezig is op de vergadering.

(b) Een meerderheid van het voltallige Directiecomité vormt een quorum voor de onderwerpen die aan de orde zijn op een vergadering van het Directiecomité en, tenzij uitdrukkelijk anders vereist door de Wet, het Oprichtingscertificaat of deze Overeenkomst, geldt de handeling van een meerderheid van de zaakvoerders die aanwezig zijn op een vergadering waarop een quorum aanwezig is, als de handeling van het Directiecomité. Bij afwezigheid van een quorum op een vergadering van het Directiecomité kan een meerderheid van de zaakvoerders die daarop aanwezig zijn die vergadering verdagen naar een ander tijdstip en een andere plaats. Het tijdstip en de plaats van die verdaagde vergadering moeten ter kennis gebracht worden aan alle zaakvoerders tenzij dat tijdstip en die plaats aangekondigd werden op de vergadering waarop tot de verdaging werd besloten, in welk geval die kennisgeving enkel zal gedaan worden aan de zaakvoerders die daar niet op aanwezig waren.

(c) Een zaakvoerder kan stemmen in eigen persoon, bij schriftelijke volmacht, per telefoon of gelijkaardige communicatieapparatuur waarmee alle personen die aan de vergadering deelnemen elkaar kunnen horen. Deelname per telefoon of gelijkaardige communicatieapparatuur geldt als aanwezigheid in persoon op een vergadering. Elke zaakvoerder heeft recht op één (1) stem. Het Directiecomité benoemt een zaakvoerder om te zorgen voor de notulen van de vergaderingen van het Comité.

(d) In plaats van een vergadering kunnen zaakvoerders stemmen of anders handelen mits de schriftelijke toestemming van alle zaakvoerders.

Terugtreding en vervanging van zaakvoerders van de LLC. ledere zaakvoerder kan te allen tijde met of zonder reden afgezet worden door het Lid. Ais iemand niet langer in het Directiecomité zit ais gevoig van zijn of haar ontslag of afzetting door het Lid, kan door het Lid een Opvolger-Zaakvoerder benoemd worden.

Uitkeringen van Nettokasstroom en Netto-opbrengsten in het algemeen. De zaakvoerders kunnen geheel naar believen bepalen of en wanneer ze Uitkeringen van Nettokasstroom en Netto-opbrengsten doen en houden de fondsen in de LLC in die de zaakvoerders noodzakelijk achten om de redelijke bedrijfsbehoeften van de LLC te dekken, waaronder reserves tegen mogelijke verliezen en de betaling of het aanleggen van een provisie voor de betaling, wanneer verschuldigd, van verbintenissen van de LLC en verbintenissen die gewaarborgd zijn door, of door pandrecht op, of "security interest" [zekerheidsrecht] op, activa van de LLC. Niettegenstaande het voornoemde zal de LLC van tijd tot tijd aan het Lid het bedrag aan Nettokasstroom of Netto-opbrengsten uitkeren dat door de aandeelhouders van het Lid vereist wordt om belastingen te betalen op de Opbrengsten en winsten uit realisaties en/of Opbrengsten uit bedrijfsactiviteiten.

Belastingjaar. Het belastingjaar van de LLC voor boekhoudkundige en belastingdoeleinden eindigt elk jaar op 31 december.

Boeken en stukken. De zaakvoerders houden gedetailleerde rekeningenboeken bij of laten gedetailleerde rekeningenboeken bijhouden waarin alle transacties van de LLC conform de GAAP gerapporteerd worden. Die boeken moeten bijgehouden worden op het hoofdkantoor van de LLC of op een andere door de zaakvoerders redelijkerwijze te bepalen plaats. De rekeningenboeken zijn op afspraak tijdens de normale kantooruren ter inzage beschikbaar voor het Lid of diens vertegenwoordigers.

Kapitaalrekening. In de boeken van de LLC wordt een Kapitaalrekening voor het Lid gecreëerd en bijgehouden.

Uit de notulen van de directievergadering m.n. mevrouw Lisa Jackson, de heer Clyde Keaton en de heer Wayne Ackerman van 28 januari 2013 blijkt dat er een bijkantoor van de vennootschap geopend zal worden in België, in de stad Antwerpen, meer bepaald in de Ceka Building, Noorderlaan 79, dat aan alle lokale wetten en formaliteiten moet voldaan worden en dat dienaangaande de nodige toestemmingen van de Belgische overheid en de lokale instanties bekomen moeten worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Met Belgische bijkantoor zal opengaan op 1 februari 2013. De naam van het filiaal zal luiden: Argo Tech LLC, en haar doel zal zijn: groothandel in machines, apparatuur en technische artikelen voor industriële, handels- en ambachtelijke toepassingen en desbetreffende reserveonderdelen en accessoires: materialen, componenten en algemene elektronische/mechanische apparatuur, alsook voor veiligheids- en antidiefstalsystemen, telefonie, industriële machines, handel drijvend namens andere bedrijven zowel binnen als buiten het grondgebied van de Europese Unie.

Er werd beslist dat dhr. Johan Pepermans, geboren in Vilvoorde, België, op 31/05/1965, wonende in de Alfred Nobelstraat 9, B-2812 Muizen, België, met rijksregisternummer 65.05.31-459.11 en identiteitskaartnummer 591-7091280-03 hierbij gemachtigd wordt om aile formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen die verband houden met de oprichting van ons Belgisch bijkantoor.

Dhr. Johan Pepermans, wonende in de Alfred Nobelstraat 9, B-2812 Muizen, België, verkoopdirecteur van beroep, wordt benoemd tot zaakvoerder van het filiaal en tot wettelijke vertegenwoordiger in België.

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen om dhr. Johan Pepermans de bevoegdheden van het dagelijks bestuur van het filiaal toe te kennen, met uitzondering van alle handelingen die zijn voorbehouden aan de Raad van Bestuur zoals bepaald in de statuten, of bij beslissing van de aandeelhouders.

Dhr. Johan Pepermans heeft de volgende bevoegdheden:

a) vertegenwoordigen van deze vennootschap bij het onderhandelen over en het bekomen van bestellingen betreffende verkoop- en dienstentransacties met eender welke persoon, firma of vennootschap overal ter wereld, zoals toegestaan door deze raad van bestuur, en het hebben van bijkomende taken en plichten zoals ze van tijd tot tijd kunnen toegekend worden door deze raad van bestuur.

b) vervullen van alle formaliteiten die nodig zijn voor de registratie van het bedrijf in België en meer bepaald de inschrijving ervan in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en alle wijzigingen daarin.

c) aansluiten van het bedrijf bij vakverenigingen en bedrijfsorganisaties in België.

d) ondertekenen van de correspondentie.

e) vertegenwoordigen van het bedrijf voor alle verrichtingen met de Staat, de overheid, provinciale en gemeentelijke autoriteiten, belastingautoriteiten, BTW-autoriteiten, douane, post, telefoon- en telegraafdiensten, havenautoriteiten, spoorweg- en luchtvaartbedrijven en alle andere openbare diensten en ondertekenen van alle engagementen ten aanzien van deze autoriteiten, diensten en bedrijven.

f) maken van inventarissen van goederen om de opmaak van een balans over het bedrijf mogelijk te maken en verzekeren dat aan alle wettelijke verplichtingen betreffende de wetgeving op het vlak van sociale zekerheid, belastingen en boekhouding voldaan wordt.

g) aanleggen van provisies voor eender welke garanties die nodig zijn krachtens de wetten van België voor de betaling van belastingen in België.

h) ondertekenen van kwitanties voor ontvangen fondsen en van ontvangstbewijzen voor aangetekende brieven of pakjes die naar het bedrijf gestuurd worden via de post, de douane, de spoorwegen, de luchtvaart en andere transportbedrijven.

i) ondertekenen van alle wissels die getrokken worden op klanten.

j) aanvaarden van alle wissels die getrokken worden door leveranciers of andere schuldeisers.

k) afsluiten van alle verzekeringen.

t) ondertekenen van huurcontracten voor de kantoren van het filiaal, contracten voor de aankoop en huur of

[sic: van] meubilair en uitrusting.

m) de bevoegdheid om alle zakentransacties en contracten uit te voeren.

n) in dienst nemen en ontslaan van alle leden van het personeel en vaststellen van hun bezoldiging en van alle andere arbeidsvoorwaarden.

o) endosseren van cheques, postwissels, promessen en wissels voor storting op deze rekeningen, ondertekenen van alle opnames van die rekeningen.

p) openen in naam van het bedrijf van alle bankrekeningen, postgirorekeningen of andere rekeningen bij financiële instellingen. Doen van alle verrichtingen met betrekking tot die rekeningen, inclusief alle opnames via cheque, betaalopdracht, overschrijving of andere betaalwijze.

q) instellen en opvolgen in naam van het bedrijf van aile rechtsvorderingen, zowel deze ingesteld als eiser als als gedaagde, en indienen van aile verzoeken, verzoekschriften of bezwaren bij alle overheidsorganen, belasting-, douane- en andere administraties, alsook bij iedere andere overheidsinstelling.

r) endosseren van cognossementen en van aile andere vervoersdocumenten.

s) lenen van banken of van andere partijen.

t) ondertekenen van de nodige verzekeringspolissen voor de activiteiten van het filiaal.

u) optreden op eender welke wijze die hem bij besluit van de raad gedelegeerd wordt.

y) overdragen van een of meerdere van bovenstaande bevoegdheden, naar zijn oordeel en voor een vaste

duur, aan medewerkers of aan iemand anders, en dit afzonderlijk of gezamenlijk.

w

~

"

Ondergetekende bestuurders stellen hierbij BDO Legal Advisors, gevestigd in de Uitbreidingsstraat 66, 2600 Berchem, aan als hun speciale gevolmachtigde aan wie ze volmacht verlenen om hen te vertegenwoordigen en in hun naam op te treden bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen om de inschrijving van het Belgisch filiaal van Argo Tech, LLC in de Kruispuntbank voor Ondernemingen aan te vragen en te dien einde alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en in te dienen, aile gevraagde verklaringen te doen en in het algemeen al datgene te doen wat nodig is voor de uitvoering van deze speciale volmacht.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Uit de aanvullende besluiten van de raad van bestuur die op 1 maart 2013 om 10.00u. werd gehouden blijkt de bevestiging dat :

op 11 januari 2013 100 aandelen werden uitgegeven aan Argo Turboserve Corporation tegen 1,00 $ per aandeel en dat deze nog steeds 100% van Argo Tech, LLC in haar bezit heeft. Het totale bedrag van het kapitaal bedraagt dus § 100,00 USD (i.e. 77,9683 EUR),

dat er een bijkantoor van de vennootschap gevestigd zal worden aan de Noorderlaan 79, B-2030 Antwerpen, België

dat Argo Tech, LLC, op 11 januari 2013 geregistreerd werd in de Staat Delaware, Verenigde Staten van Amerika, en van de Staat Delware het registratienummer 5273262 toebedeeld kreeg.

dat er binnen de drie (3) maanden na afsluiting van elk fiscaal jaar een algemene vergadering van Argo Tech, LLC, gehouden zal worden te 160 Chubb. Ave., Lyndhurst, NJ.

Johan Pepermans

wettelijk vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)nienf bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARGO TECH, LLC

Adresse
NOORDERLAAN 79 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande