ARGONAUTS PARTNERS

Divers


Dénomination : ARGONAUTS PARTNERS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 509.978.884

Publication

27/06/2014
ÿþmod 11,1

ini:__ -- + rii 1= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIM1111111111

*14124762*

L"--*----j

Ondernemingsar : 0509.978.884

li Benaming (voluit) : Argonauts Partners

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid -

Zetel : Paleisstraat 24 -

2018 Antwerpen

te ;; Onderwerp akte ;Ontbinding en sluiting vereffening

cu ;; Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 4 juni 2014, gehouden voor notaris:

L., Michel Wegge te Borsbeek, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

cu 11 Na toelichting bij het voorstel tot ontbinding opgenomen in het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 14;

" . !: mei laatst, met aangehechte staat van activa en passiva afgesloten per 31-3-2014, en kennisgeving van het:

o ;, controleverslag opgesteld op twee juni laatst door BVBA 'Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin', vertegenwoordigd door BVBA 'Piet Dujardin', vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, over de voormelde: staat van activa en passiva, in uitvoering van artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen, beslissing: :; tot vervroegde ontbinding van de vennootschap.

2/ Na onderzoek van de voormelde staat van actief en passief die als staat van vereffening dienst doet, en ;: vaststelling dat er geen schulden aan derden in zijn opgenomen, goedkeuring van de staat van vereffening ; na

vaststelling dat geen vereffeningverrichtingen meer moeten worden uitgevoerd, beslissing om geen vereffenaar ç; te benoemen en toepassing te maken van artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen orrij

onmiddellijk over te gaan tot sluiting van de vereffening ; vaststelling dat (i) het resterend vermogen van de: ;; vennootschap door de voormelde vennoten wordt overgenomen in verhouding tot hun aandelenbezit, en (ii) dat:

 ;; geen maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienen genomen te worden, vermits er geen gelden of:

waarden bestaan die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, en die hen niet konden worden afgegeven;;

 vaststelling dat de vereffening van de vennootschap gesloten is, en bijgevolg de besloten vennootschap met;

beperkte aansprakelijkheid "Argonauts Partners" definitief opgehouden heeft te bestaan.

3/ Vaststelling dat aan het mandaat van de zaakvoerder, de heer SEGERS Bart, wonende te 2000 Antwerpen,; ;; Nassaustraat 11 bus 401, een einde is gekomen tengevolge van het besluit tot ontbinding en sluiting der: ; vereffening, en beslissing om hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat zonder enig, ; voorbehoud.

i: 4/ E3eslissing aangaande de boeken en bescheiden van de vennootschap, dat deze zullen worden neergelegd ;; en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de vereffening in; ;:de woonplaats van de zaakvoerder, thans te 2000 Antwerpen, Nassaustraat 11 bus 401.

;; 5/ Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking. ;

Ert Bovendien werd bijzondere volmacht verleend teneinde alle formaliteiten tot schrapping van de vennootschap te;

c vervullen bij de griffies en/of ondernemingsioketten, en bij de administratie van de BTW, aan :;

-- ; 'Accountantskantoor Waeterloos' BVBA te 9700 Oudenaarde, Georges Lobertstraat 20, vertegenwoordigd door;

de heer Eric Waeterloos, met recht van in de plaatsstelling. j; In verband hiermee kunnen deze volmachthouders alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i 41

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

18 JUN1 2O1

afde werp.7.n



(11)

(11)

e

e e

:; doen wat noodzakelijk of nuttig is.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

: Samen hiermee neergelegd : uitgifte akte

21/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301177*

Neergelegd

19-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0509978884

Benaming (voluit): Argonauts Partners

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Paleisstraat 24

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op achttien februari tweeduizend dertien, in

zijn kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam  Argonauts

Partners .

2/ zetel: 2018 Antwerpen, Paleisstraat 24; RPR Antwerpen.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4/ oprichters:

1. De heer BOSIERS Marc Edmond Bernard Marie, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op vier februari duizend negenhonderdachtenvijftig, wonende te 9220 Hamme (Vl.), Ekelbeke 205.

2. De heer VERHEYE Stefan Lucien Remi Antoon, geboren te Kortrijk op negentien januari duizend negenhonderdvierenzestig, wonende te 2540 Hove, Wouwstraat 96.

3. De heer SEGERS Bart Mia Erik, geboren te Schoten op zeventien september duizend negenhonderdvierenzestig, wonende te 2018 Antwerpen, Paleisstraat 24.

4. De heer WYNS William Constant Yvon, geboren te Sint-Jans-Molenbeek op zesentwintig september duizend negenhonderdeenenvijftig, wonende te 1040 Etterbeek, Generaal Lemanstraat 12.

5/ kapitaal: veertigduizend euro (40.000 EUR), volledig volstort op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis.

6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door voornoemde oprichters, ieder tot beloop van een vierde deel, hetzij 10.000 EUR, of ieder op 25 aandelen.

De naleving van de wettelijke vereisten voor plaatsing en storting van het kapitaal werden door ondergetekende notaris bevestigd.

7/ boekjaar: vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december; eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerder werd benoemd: voornoemde heer SEGERS Bart.

Zijn mandaat is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen

commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel

a) het geven van advies, het verstrekken van diensten en consultancy met betrekking tot het opzetten, de organisatie, het beheer en de financiering van bedrijven binnen de medische sector.

b) de aan- en verkoop van medische producten.

c) het optreden als tussenpersoon.

d) het uitvoeren van audits inzake kwaliteit- en technische certificering en het begeleiden van certificeringsprocessen.

e) het organiseren van congressen en events binnen de medische sector.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van de aard zijn, de verwezenlijking ervan te begunstigen; zo kan zij onder meer een belang nemen in elke onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag het mandaat van zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar, en dergelijke waarnemen in andere vennootschappen, mits in voorkomend geval aanstelling van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, daartoe.

12/ gewone algemene vergadering: de laatste maandag van de maand juni om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Tevens werd tot bijzondere volmachtdrager aangesteld:  Accountantskantoor Waeterloos BVBA, te 9700 Oudenaarde, Georges Lobertstraat 20, vertegenwoordigd door de heer Eric Waeterloos, met recht van in de plaatsstelling, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle nodige documenten te ondertekenen.

14/ Vertegenwoordiging bij volmacht:

De oprichters sub 1., 2. en 4. werden allen vertegenwoordigd bij schriftelijke onderhandse volmacht door de oprichter sub 3.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ARGONAUTS PARTNERS

Adresse
2018 Antwerpen

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande