ARHAM DIAMONDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARHAM DIAMONDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.505.639

Publication

28/01/2014
ÿþ!Md Word 11.1

mmSgi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Y M~ ~Ó~8

Griffie 1, w`^ ~~po

.

~.~~^.~ g nr .

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

cDSL~~~r

~~~

`  __'_ ''ARHAM DIAMONDS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen,PeikaanmtnoetO2 `

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING  BENOEMING.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerdnobmdmvondenotad000nouuoniade Michel SMETS  Marc DENG, met zetel te Antwerpen op 13 januari 2014, ter registratie neer te leggen, dat er door de Heer MEHTA Ritoah, wonende te Antwerpen, Belgiëlei 105 bus 9, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met de naam "ARHAM D/AK8ONDG", met zetel te 2818 Anbworpan, Pelikaanstraat 62. met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E1H.60O.00), verdeeld |n honderd 100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volstort, waarop hij voor het geheel in geld heeft ingeschreven.

De vennootschap heeft tot doel bewerken en doen bewerken, de handel, de in en uitvoe het in consi tie

geven en nemen, de vertegenwoordiging en de commissiehandel, van ruwe en geslepen diamant, edeistenen, juwelen, edele metalen en alle aanverwante artikelen.

De vennootschap kan ook de opdracht van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen;. deelneming bij activiteiten van of samenwerking met andere vennootschappen kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, finie, opslorping, of welke wijze dan oolt

Zij karl zich ten gunste van dezelfde vennootschappenborg stellen of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestoon, kredieten vedonon, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag in het kader van haar activiteit alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die aard zijn le verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

ledere zaakvoerder is et d aemt uitgebreide bevoegdhodenbekleed om aile handelingen beverrichten

die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Jaarlijks wordt van de nettowinst voor eerst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering besluit over de besteniming van het saldo.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal moeten worden gehandeld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Werd benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht, de Heer MEI-ITA Rbmnh.voornoemd.

De jaervergadering wordtgahouóonopaohttion]un|bazevenOonuurbanmmatschoppe|Ükozeta|. en voor de ! eerste maI in tweeduizend vijftien.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag |o, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Het boekjaar begint opéén ja ri en eindigt op éénendertigdauemborwmn/oder]aa:Hodeerstebookjaar

van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de Vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

VOLMACHT~

Om bij alle adminiotraóaa, en onder meer bij het nndemendngo|okot, het Bestuur van de B.T.W. en bij het Bestuur Economisch Pntentieo|, alle formaliteiten van inschrijving en wijziging te vervullen, wordt volmacht

 _---- ......

Op de laatste blz. van LuIk vermelden: Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso

Naam en handtekening.

- Mevrouw DE WIT Soraya, bediende, per adres naamloze vennootschap "PAMS", Hoveniersstraat 40 bus

2, 2018 Antwerpen

- Mevrouw JOOSSEN Julie, bediende, per adres naamloze vennootschap "PANIS", Hoveniersstraat 40 bus

2, 2018 Antwerpen

met macht om afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie, volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 31.08.2015 15563-0093-009

Coordonnées
ARHAM DIAMONDS

Adresse
PELIKAANSTRAAT 62 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande