ARIN

Société en commandite simple


Dénomination : ARIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.141.375

Publication

01/07/2011
ÿþ MOtl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



PNeergeltçd q.rtt±r. vanne

Rechtbank van Koophandai -.rit" a

op - 2 1 iUNI Lá

Do Griffier.

Griffie

Ondernemingsnr : 23.9 14i 395

Benaming

(voluit) : ARIN

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kastanjelaan 9, 2242 Pulderbos

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming

Er blijkt uit de onderhandse akte de dato 9 juni 2011 te Pulderbos dat:

Een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht tussen de hiernagenoemde vennoten:

-De heer Bart Put, geboren te Koersel op 27 januari 1971, onderschrijft het maatschappelijk kapitaal voor'

een bedrag van 37.500 EURO en zal optreden als beherend vennoot.

-Mevrouw Martine Marien , geboren te Lier op 4 augustus 1972, onderschrijft het maatschappelijk kapitaal' voor een bedrag van 37.500 EURO en zal optreden als stille vennoot.

De statuten werden vastgesteld als volgt:

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder de naam "ARIN".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kastanjelaan 9, 2242 Pulderbos.

De duur van de vennootschap is onbeperkt.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling:

'Alle verrichtingen uit te voeren die verband houden met alle goederen en/of rechten die onroerend zijn van'' aard, door incorporatie of door bestemming, evenals met de roerende goederen en/of rechten die eruit, voortkomen, alsook alle verrichtingen van burgerlijke, handels-, nijverheids-, of financiële aard die er, rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan, zoals bijvoorbeeld, de aankoop in volle eigendom, naakte eigendom of vruchtgebruik, het huren, al dan niet gemeubeld verhuren, het productief maken, het verkavelen,; ruilen, verbeteren, de verkoop, de afstand, het beheer, de wijziging, het laten bouwen en het laten afbreken van, roerende en onroerende goederen, en andere. Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

-Alle verrichtingen van mandaat, beheer en commissie betreffende onroerende goederen, onroerende rechten en in het algemeen, alle bewerkingen die voortvloeien uit het hoofddoel.

'Alle financiële verrichtingen en namelijk de aankoop, de ruil en de verkoop van alle roerende waarden; alle! commissie- en delcredereverrichtingen; de vertegenwoordiging ten titel van commissionair, mandataris of agent,; van alle openbare of private, natuurlijke of rechtspersonen; alle daden en verrichtingen voor rekening van: derden, alle verbintenissen ten titel van borg, aval of om het even welke waarborg voor rekening van derden.

'Alle daden van beheer, bijstand en management van, van industriële, burgerlijke en handelsvennootschappen, overheidsorganisaties, non-profit organisaties zowel door rechtstreekse deelname' aan het bestuur (mandaat ) als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

'Alle mandaten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar aanvaarden in om het even welke: vennootschap, vereniging of onderneming; de vennootschap kan om het even welke managements-,i organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden, en in het raam van de uitvoering ervan aile aktiviteiten stellen die; hiervoor noodzakelijk zijn; dit zowel in binnen- als buitenland.

" Het organiseren van cursussen en opleidingen.

'Hel aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, het uitbaten en onderhouden van huizen,' appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen en meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

*11098962"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen, verenigingen of organisaties uitoefenen.

De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de beherend vennoot - zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België, rekening houdende met de taalwetgeving. Iedere wijziging van de zetel wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de beherend vennoot - zaakvoerder.

KAPITAAL:

Het onderschreven maatschappelijk kapitaal bedraagt 75.000 EURO, dat geheel geplaatst is en verdeeld is "

in honderd twintig (120) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn volstort ten belope van duizend (1.000) EURO, te weten 500 EUR door de heer Bart Put

en 500 EUR door Martine Marien.

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De beherend vennoot  zaakvoerder is:

" de heer Bart Put, voornoemd

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De beherende vennoot verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door een beherend vennoot - zaakvoerder, individueel optredend.

De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten alsook de beherende vennoten, hebben een onbeperkt recht van toezicht en controle op', alle verrichtingen van de vennootschap.

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt op 31 december 2012.

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel en dit telkens op de voorlaatste vrijdag

van de maand juni om 20u00. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende

werkdag gehouden worden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening verzorgd door de beherend vennoot - zaakvoerder.

De heer Bart Put

Beherend vennoot - zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARIN

Adresse
KASTANJELAAN 9 2242 PULDERBOS

Code postal : 2242
Localité : Pulderbos
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande