ARMAN AUTO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ARMAN AUTO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 563.579.106

Publication

13/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van l'To-o-p7PcTer-1 Antwerpen

02 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

I à 1111,11.1,11 j111111 Hill

Voorbehouden , aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 5 8 3 . 5 7 9 10 6

Benaming

(voluit) : ARMAN AUTO

(verkort) :

Rechtsvorm Vennootschap onder firme

Zetel: Bisschoppenhoflaan 700 - 2100 Antwerpen

(N:Cedtig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

1. De heer Arzumanyan Haykaz, geboren op 03.06.1971 te Ararat - Armenie, wonende Gounodstraat 1A te 2018 Antwerpen NN 71060367985

2. De heer Grzeskowcak Roman geboren op 14.12.1971 te Wrzesnia - Polen ,wonende Nowowiejskiego 1/9 - 62-510 Kortin Polen

wordt er heden op 24.09.2014 een vennootschap onder firma opgericht, waarvan zij de statuten als volgt bepalen:

Afdeling 1. Benaming - Zetel - Duur

Artikel 1. De benaming van de vennootschap is ARMAN AUTO . Zij heelt de vorm van een vennootschap onder firma. ln alle akten, fakturen, aankondigingen of andere dokumenten uitgaande van de vennootschap, zal de naam van de vennootschap steeds moeten vergezeld zijn van de vermelding " Vennootschap onder firma "of afgekort "V.O.F".

Artikel 2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bisschoppenhoflaan 700 te 2100 Antwerpen.

De zetel kan verplaatst worden hij beslissing van de zaakvoerder gepubliceerd in de bijlagen van het beigisch Staatsblad. Bq beslissing van de zaakvoerder mag de vennootschap bedrijfszetels, agentschappen en filialen in Belgie en in het buitenland oprichten.

Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel

- Uitbaten van garage, aankoop , verkoop, imort en export, klein en groothandel van allerlei motorvoertuigen. Mandel in auto's, Handel in onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, takeldienst van allerlei motorvoertuigen, carwash en uitbaten van car wash , uitvoeren van keuringen voor allerlei motorvoertuigen, carosserie van allerlei motorvoertuigen. Onderhoud en reparatie van allerlei motorvoertuigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4. De vennootschap wordt conform de wet opgericht voor onbepaalde duur die heden

ingaat, zij kan voortijdig worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering

krachtens de inzake statutenwijzigingen geldende regels en voorwaarden.

Afdeling 2.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1000 Euro. Dit bedrag is als volgt onder-

schreven en volstort:

1) door de heer Arzumanyan Haykaz , voornoemd 26 aandelen 500 Euro

2) door de heer Grzeskowcak Roman , voornoemd 25 aandelen 500 Euro

Totaal : duizend euro 1000 Euro

Artikel 8. Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld uit 50 aandelen van 20 Euro elk. Artikel 7. De maatschappelijke aandelen mogen enkel worden afgestaan of overgedragen na akkoord van de algemene vergadering, en mits éénparig akkoord van alle vennoten. De overdracht van deelneming kan slechgts geldig geschieden met inachtneming van de vormen van het burgerlijk recht zij kan geen gevolg hebben ten aanzien van de verbintenissen die voor de openbaarmaking zijn aangegaan.

Artikel 8. De aansprakelijkheid van de vennoten is onbeperkt . Zij zijn persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk tegenover derden.

Afdeling 3. Vennoten

Artikel 9 : Zijn vennoten : 1. de onderschrijvers van deze akte,

2. de natuurlijke personen die als vennoot door de algemene vergadering zijn aanvaard en die de vastgestelde voorwaarden onderschrijven, met dien verstande dat de onderschrijving de aanvaarding inhoudt van de statuten. De hoedanigheid van vennoot wordt vastgesteld bij het aanbrengen op het vennotenregister van de handtekening van de vennoten.

Artikel 10. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken zonder akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van twee maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap.

Artikel 11. ln geval fallissement, onvermogen of ontzetting van een vennoot, ontvangen zijn schuldeisers of wettelijke vertegenwoordigers de waarde van zijn aandelen overeenkomstig de bovenvermelde bepalingen.

Artikel 12. Gewezen vennoten en rechtverkrijgenden of schuldeisers van vennoten kunnen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

.. noch de vereffening van de vennootschap of het leggen van de zegels uitlokken, noch de vereffening of de verdeling van maatschappelijk bezit vorderen, noch op welke wijze ook in het beheer tussenkomen.

Afdeling 4. Beheer en Toezicht.

Artikel 13. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Het toezicht over de vennootschap wordt uitgeoefend door een commissaris benoemd door de algemene vergadering voor zover de vennootschap de wettelijke criteria bepaald in het wetboek van vennootschappen overschrijdt. Is dit niet het geval dan wordt geen commissaris aangesteld en gebeurt het toezicht van de vennootschap door de vennoten - niet zaakvoerders, samen of individueel, zodat zij alle daden van controle en toezicht kunnen stellen, onder meer wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden. De oprichters verklaren dat voor het eerste boekjaar deze In het wetboek van vennootschappen bepaalde criteria niet worden overschreven zodat er dus voorlopig geen commissaris dient te worden aangesteld. De duur van het mandaat is bepaald op 3 jaar en verkiesbaar. De beloning van zaakvoerders en commissaris wordt bepaald door de algemene vergadering. Artikel 14. De zaakvoerders zijn met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden. Artikel 15. Voor alle akten en handelingen al dan niet voor de rechtbank, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door alle benoemde zaakvoerders, die in geen geval van een beslissing of volmacht van de algemene vergadering moeten doen blijken.

De zaakvoerder mag afzonderlijk handelen wat betreft de daden van het dagelijks bestuur. Afdeling 5. - Algemene vergadering

Artikel 16. De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten en komt minstens éénmaal per jaar bijeen, binnen zes maanden volgend op afsluiten boekjaar. Oproeping geschiedt acht dagen voor de geplande vergadering met vermelding agenda.

Artikel 17. Elk aandeel van vennoot geeft recht op één stem.

Artikel 18. Buiten de gevallen waarin voorzien bij art. 19 van deze statuten beraadslaagt de algemene vergadering geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Artikel 19. De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over statutenwijzigingen wanneer het doel van de voorgestelde wijzigingen speciaal in de oproepingsbrief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

werd vermeld en wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 20. De notulen van de algemene vergadering worden ingeschreven ln een daartoe bestemd register. Ze worden ondertekend door de leden.

Artikel 21. Buitengewone algemene vergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissaris telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vergt.

Afdeling 6. Maatschappelijk boekjaar - Balans

Artikel 22. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint heden en eindigt op één en dertig december 2015.

Artikel 23. : Bij het einde van ieder jaar maatschappelijk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris, een balans en een resultatenrekening met hun toelichting opgemaakt, die aan de algemene vergadering ter goedkeuring dienen te worden voorgelegd.

Artikel 24. : De verslagen van de zaakvoerder en commissaris worden voorgelezen aan de algemene vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Artikel 25. : Over de verdeling van het batig saldo van het boekjaar wordt beslist door de algemene vergadering.

Afdeling 7. Ontbinding Vereffening.

Artikel 26. : De vennootschap is ontbonden ondermeer wanneer het aantal vennoten minder dan twee bedraagt. Nochtans kan de vennootschap verder blijven bestaan indien zij haar toestand binnen 3 maanden regulariseert. Zij kan voortijdig worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering volgens de voorwaarden voorzien inzake statutenwijzigingen. ingevalle van ontbinding ofwel vrijwillige, ofwel verplichte, stelt de vergadering één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, de wijze van vereffening en de vergoeding die hun toekomt. Zolang er geen vereffenaars aangesteld zijn, zijn de zaakvoerders van rechtswege met de vereffening belast.

Artikel 27. Na betaling van de maatschappelijke schulden en lasten, zal het overschot eerst dienen om de sommen die op de aandelen werden gestort terug te betalen.

De verdeling van het overblijvend saldo wordt in gelijkmatige delen verdeeld onder de aandelen.

Voorbehouden dam het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Afdeling 8.: Diversen

Artikel 28. : Ailes wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de

bepalingen vervat in het wetboek van vennootschappen.

In buitengewone vergadering bijeengekomen zijnde, verkiezen de vennoten als zaakvoerder

de heer Arzumanyan Haykaz wonende Gounodstraat lA te 2018 Antwerpen, en de heer Greskowacak Roman wonende Nowowiejskiego1/9-62-510 Konin - Polen, die aanvaarden.

Hij verklaart hun mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen is

door enig verbodsverklaring die zich daartegen verzet.

In 2-voud opgemaakt te Antwerpen op 24 september 2014

Arzumanyan Haykaz Greskowacak Roman

Zaakvoerder Zaakvoerder

Tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
ARMAN AUTO

Adresse
BISSCHOPPENHOFLAAN 700 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande