ARSLAN

Société en commandite simple


Dénomination : ARSLAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 871.750.282

Publication

08/02/2011
ÿþr. Mod 3.D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0871.750.282

Benaming

(voluit) : ARSLAN.

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2830 Willebroek, August Van Landeghemstraat 83-85

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Leopold Tobback te Antwerpen-Borgerhout op 11 januari 2011, dat na beraadslaging volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Verslag.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder-beherend vennoot dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2010.

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van gemeld verslag.

Tweede besluit: vervroegde ontbinding.

Na kennisname van dit verslag, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging door de rechtbank van Koophandel van Mechelen, van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet bevestigt, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 3 tot en niet 5) van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van bevestiging van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Mechelen overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar).

Derde besluit: benoeming der vereffenaar.

De vergadering stelt aan als vereffenaar : de Heer ARSLAN Hüseyin, voormeld,

De Heer ARSLAN Hüseyin bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Vierde besluit: bevoegdheden en emolumenten der vereffenaar.

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij heeft de bevoegdheid een verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel met het oog op het verkrijgen van zijn bevestiging.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijden een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Vijfde besluit: ontslag zaakvoerder.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen

_bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IN ii iii i~iiiiiun ii Ii

*iioaoeav"

Voorbehouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

NEERGELEGD

2 7 -01- 2011

GRIFFIE RE ANK van

KOOPHAM }SCHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in het eerste besluit vermelde schorsende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel).

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

Zesde besluit: aanpassing statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1  De vennootschap opgericht in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap is in vereffening. Haar benaming luidt "ARSLAN"

Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3  de vennootschap heeft tot doel:

Verhuur van eigen onroerend goed;

Q'Bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden;

Q'Groot-en kleinhandel, import en export, handelsbemiddeling in machines, meubelen, geschenkartikelen, cosmetica, parfums, bouwmaterialen, textiel, schoenen, voedings-en genotsmiddelen in gespecialiseerde winkels, auto's en motorvoertuigen;

DRestaurants van het traditionele type ;

Q'Fast food-zaken, snackbars, frituren en dergelijke;

Q'Drankgelegenheden;

Q' Hotels;

Q'Industriële reiniging en chemisch reinigen.

Q'Telecommunicatie, onder meer gebruik van telefoon, mobilofoon, telefax, internet, voor algemeen gebruik of ten behoeve van bepaalde categoriën van gebruikers;

Q'Het uitbaten van een telefoon-en internetwinkel;

DAlgemene bouwinstallatie

D El ektriciteitswerken;

D Re novatiewerken;

D Begrafen ison dernemer;

Q' Dag bladha ndel;

Q' Koerierdienst;

DOverige verhuur van roerende goederen

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Artikel 4  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2830 Willebroek, August Van Landeghemstraat 83-85 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt drieduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 3.750,00) en is verdeeld in vijfenzeventig (75) participatiebewijzen van vijftig euro.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een vereffenaar aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7  Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Artikel 8  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om veertien uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

~º%'

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van' vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrÿfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge -VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

-de notaris-

samen neergelegd:

afschrift van de akte + beschikking aanstelling vereffenaar













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2015
ÿþMal Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0871.750.282

Benaming

(voluit) : ARSLAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : August Van Landeghemstraat 83-85, 2830 WILLEBROEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVANGING VEREFFENAAR

Bij beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen dd.' 27.012015 wordt ARSLAN Huseyin, geboren te Sorgun (Turkije) op 24.02.1986, wonende te 2830 WILLEBROEK, August Van Landeghemstraat 83-85, ontlast van zijn mandaat als vereffenaar van de GCV, ARSLAN, met maatschappelijke zetel te 2830 WILLEBROEK, August Van Landeghemstraat 83-85 en met', ondernemingsnummer 0871,750.282 en wordt Mr. Thierry LAMMAR, advocaat te Mechelen, Schuttersvest 4-8 aangesteld als vereffenaar.

De Vereffenaar, Mr. Thierry LAMMAR

~

2 6 -03- 2015

vari KOGPHf!NCRL

M." :T1t'F-Grit~i afd. MLCHELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ARSLAN

Adresse
AUGUST VAN LANDEGHEMSTRAAT 83-85 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande