ARTEFIN

Société en commandite simple


Dénomination : ARTEFIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.419.418

Publication

25/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 4 JAN. 2013

Ondernemingsnr : n b 0 2 . /,, 1 9

Benaming

(voluit) : Artefin (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Arthur Goemaerelei 65 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsovereenkomst, ondertekend op 01/01/2013 :

NAAM : De vennootschap heeft de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap en draagt de naam "Artefin".

ZETEL: De Vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 2018 ANTWERPEN, Arthur Goemaerelei 65,

VERPLAATSING ZETEL : De maatschappelijke zetel mag zonder statutenwijziging bij beslissing van de. zaakvoerder naar iedere plaats in België worden overgebracht. De vennootschap mag bij beslissing van de zaakvoerder bijkantoren, bedrijfszetels, filialen, dochtervennootschappen en agentschappen oprichten in België en het buitenland.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel

I. In België of het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

- de exploitatie van een studie -, organisatie en raadgevend bureau, in het bijzonder gericht op dienstverlening aan het bedrijfsleven, de kunst- en culturele sector en de sport- en vrijetijdsector.

- het verstrekken van advies en verlenen van diensten op het vlak van algemeen, financieel, administratief, juridisch, project gerelateerd management of met betrekking tot andere managementaangelegenheden, in de meest ruime zin.

- het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen, ondernemingen en organisaties. Het management en het bestuur van om het even welke onderneming, vennootschap, organisatie of project . alsook het optreden ais vereffenaar.

- de uitgifte van en de medewerking aan de uitgifte van allerlei media, De organisatie en medewerking aan seminaries, stages, opleidingen, tentoonstellingen, voorstellingen, wedstrijden en andere events

- aankopen, invoeren, ontwikkelen, (co)produceren, verkopen, verhuren, bewerken, ter beschikking stellen= of op een andere wijze verwerven, vreemden of commercialiseren van alle mogelijke activa, rechten en diensten in dit verband.

!!, In België of het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden :

- patrimoniuim, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en uitbreiden

- de aan- en verkoop en het beheer van onroerende goederen, het verwerven en vervreemden van zakelijke rechten op onroerende goederen. Het oprichten en laten oprichten van gebouwen. Het verhuren, huren en onderverhuren van gebouwen of gedeelten van deze gebouwen. De vennootschap kan een patrimonium van zakelijk rechten in volle eigendom, vruchtgebruik, opstal of erpacht op onroerende goederen uitbouwen en alle; daarmee samenhangende handelingen verrichten, zonder dat dit de vorm van een commerciële activiteit aanneemt

-de vennootschap kan eveneens roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beuze genoteerd, alsmede alle deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- en burgerlijke vennootschappen of verenigingen verwerven, aankopen, invoeren, verkopen,: verhandelen of ruilen of op een andere wijze vervreemden. De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze ars op de wijze voorzien door artikel 1861 B.W. deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle' verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon in het algemeen, terzake van financiële; verrichtingen, stellen die op directe of indirecte wijze, met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling; kunnen helpen.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

1 152 1.

r:e

-de vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen ter beschikking stellen van andere vennootschappen, zaakvoerders en derden of zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek pf in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

0e vennootschap kan alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, de rechtstreekse of onrechtstreekse betrekking hebben op dit maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met gelijkaardige of analoge tioe(stellingen.

KAPITAAL: De vennootschap heeft een kapitaal van 25.000 euro en het kapitaal is volstort. Het is verdeeld over een veranderlijk aantal maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal alsmede de inbreng kunnen gewijzigd worden door beslissing van de algemene vergadering.

BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN : De vennootschap kan één of meerdere beherende vennoten en stilte vennoten hebben. Op dit ogenblik is enkel mevrouw Saskia Lapere, wonende te Arthur Goemaerelei 65, 2015 Antwerpen, beherende vennoot. De andere vennoten zijn stille vennoten.

DUUR: De vennootschap is van onbeperkte duur

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die slechts vervangen kunnen worden overeenkomstig de bepalingen met betrekking tot de wijzigingen van de statuten, Als zaakvoerder wordt aangesteld, met een mandaat van onbepaalde duur : mevrouw Saskia Lapere. Dit mandaat i als zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan er evenwel ten alle tijden zonder statutenwijziging anders over beslissen. De zaakvoerder is bevoegd alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap en alles te doen wat niet door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden. De stille vennoten mogen geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht en dit overeenkomstig Art. 207 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP TEGENOVER DERDEN : De vennootschap wordt voor het gerecht en in aktes, voor de welke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

ALGEMENE VERGADERING ; De algemene vergadering der vennoten is samengesteld uit aile vennoten. Elk jaar op de tweede maandag van juni (of de eerstdaaropvolgende werkdag indien dit een feestdag is) vergadert de algemene vergadering om de rekeningen van het afgelopen boekjaar goed te keuren en om een bestemming te geven jan het resultaat. De eerste maal op de tweede maandag van juni 2014.

BOEKJAAR ; Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk boekjaar, Het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 31 december 2013.

RESULTAATSBESTEMMING : Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de vennoten tijdens de jaarlijkse algemene vergadering .

Voor eensluidend afschrift

Saskia Lapere

Beherende vennoot

zaakvoerder

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARTEFIN

Adresse
ARTHUR GOEMAERELEI 65 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande