ARTICHEM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARTICHEM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 506.792.732

Publication

16/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

* de heer MAMPAEY, Guy Greta Annie Jozef Maria, wonende te 2850 Boom, 's Herenbaan 209; * de heer VANDEPITTE, Matthias Franciscus Jan, wonende te 2630 Aartselaar, Wouwersveld 9. Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De opdracht geldt voor de duur van zes jaar, gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, en eindigt bij de jaarvergadering van het jaar 2020.

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden: iedere advocaat werkzaam bij het advocatenkantoor CRESCO (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de heer Pieter Capiau, de heer Yannick Verrycke, de heer Wim Van Berendoncks of de heer Lukas Decoster, advocaten, allen kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 118-120), aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen, o.a. ten aanzien van ieder ondernemingsloket, ten einde de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTWbelastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

10. - De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels,

bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen; en

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

6. Het optreden als tussenpersoon in de handel, bij wijze van commissionair, handelsagent, gevolmachtigde, lasthebber of om het even welke andere wijze.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere, al dan niet verbonden, rechtspersonen, al dan niet door middel van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, volmachtdrager, lid van een directiecomité of vereffenaar, en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtsreeks of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

onrechtreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen die nodig of nuttig zijn tot het verwezenlijken van haar doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

12. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 25 Juni om 18 uur; indien die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de

strengere aanwezigheids en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

07/01/2015
ÿþ1

1.

o i. Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  KAPITAALVERHOGING IN SPECIËN 

UITGIFTE VAN EFFECTEN  ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS 

INPANDNEMING EIGEN AANDELEN - NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vijftien december

tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat:

- het kapitaal verhoogd werd met negen miljoen driehonderd vierendertigduizend achthonderd vierentachtig

euro (EUR 9.334.884) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 61.500,00) op negen

miljoen driehonderd zesennegentigduizend driehonderdvierentachtig euro (EUR 9.396.384,00). Deze

kapitaalverhoging geschiedde door de uitgifte van negen miljoen driehonderd vierendertigduizend achthonderd

vierentachtig (9.334.884) nieuwe Kapitaalaandelen aan een uitgifteprijs per nieuw Kapitaalaandeel gelijk aan

; één Euro (1,00 EUR) in speciën.

- voormelde kapitaalverhoging volledig werd onderschreven en dat ieder nieuw Kapitaalaandeel volstort is

ten belope van honderd procent.

- het besluit van het omstandig verslag van Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren bvba, met maatschappelijke

;; zetel te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 116, vertegenwoordigd door Karel Lijs, bedrijfsrevisor, opgesteld op

15 december 2014 conform artikel 582 van het Wetboek van vennootschappen, luidt letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Op basis van onze werkzaamheden beschreven in het verslag en overeenkomstig artikel 582 van het

Wetboek van Vennootschappen, kunnen wij besluiten dat de financiële en boekhoudkundige gegevens getrouw

.: en volledig zijn om de algemene vergadering die over het voorstel moet stemmen, voor te lichten.

Wilrijk, 15 december 2014

Nijs & Partners Bedrijfsrevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door

Karel Nijs

Revisor erkend door de FSMA voor ICB's

Zaakvoerder"

- alle leden van de raad van bestuur ontslaan werden.

- de volgende bestuurders benoemd werden, met onmiddellijke ingang:

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FELIO", met maatschappelijke zetel te 2930

Brasschaat, Charleslei 32 (ondernemingsnummer 0537,468.981), vast vertegenwoordigd door de heer

COPPYE, Joris Sylvain Adelin, wonende te 2930 Brasschaat, Charleslei 32;

1 * de heer VANIDEPITTE, Matthias Franciscus Jan, wonende te 2630 Aartselaar, Wouwersveld 9;

- De heer MAMPAEY, Guy Greta Annie Jozef Maria, wonende te 2850 Boom, 's Herenbaan 209.

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen,

;! aangesteld werden: iedere advocaat werkzaam bij het advocatenkantoor CRESCO (met inbegrip van, maar niet

beperkt tot de heer Pieter Capiau, de heer Yannick Verrycke, de heer Wim Van Berendoncks of de heer Lukas

: Decoster, advocaten, allen kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 118-120), aan wie de

:: macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen, o.a. ten aanzien van ieder ondernemingsloket, ten einde

;; de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als

ii BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ELLEN VERHAERT  GEASSOCIËERD NOTARIS,-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ana__.. .

Neergelegd ta3r gri:;'fie van de

RECTs3'lBANX VAN KOOPHANDEL

2 k DEC. 201k

ANTV7HarEN ssSaeung TURNHOUT

Do Griffier

'ffic

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0506.792.732

Benaming (voluit) : ARTICHEM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 25

2250 Olen

mod 11.1

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

expeditie van de akte met de tekst van de statuten erin vervat en één volmacht aangehecht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

het omstandig verslag van de Raad van Bestuur opgesteld overeenkomstig artikels 582 en 583 van het

Wetboek van vennootschappen

- het omstandig verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van

vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ver-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

13/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

1 06206

Ondernamingsnr ; 0506.792.732 Benaming

(voluit) : ARTICHEM

(verkort) :

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

31 DCC, 2014

ANTWEf-tPEijleein9 CrJr2NHOUK

De r,e" ifflP.r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 25, 2250 Olen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder - Bevoegdheidsdelegatie - Benoeming waarnemers - Benoeming vaste vertegenwoordiger

Uit een uittreksel van de de notulen van de raad van bestuur van 15 december 2014 blijkt dat de raad van bestuur de volgende beslissingen genomen heeft:

De raad van bestuur heeft besloten om Felio BVBA, met maatschappelijke zetel te Charleslei 32, 2930 Brasschaat (ondernemingsnummer 0537.468.981), vast vertegenwoordigd door Joris Coppye, met ingang vanaf heden te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, In het kader van de uitoefening van zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder kan Felio BVBA, vast vertegenwoordigd door Joris Coppye, de titel "Chief Executive Officer" ("CEO") voeren.

De raad van bestuur heeft besloten dat Felio BVBA, vast vertegenwoordigd door Joris Coppye wordt belast met het dagelijks bestuur van de Vennootschap, De raad van bestuur heeft in dat kader besloten dat de 'bevoegdheden vermeld in artikel 21, lid 3 van de statuten van de Vennootschap de voorafgaande goedkeuring vereisen van de raad van bestuur van de Vennootschap.

Alle beslissingen of handelingen die de beperkingen zoals vermeld in artikel 21, lid 3 van de statuten van de Vennootschap niet overschrijden worden geacht binnen de bevoegdheidsdelegatie van de gedelegeerd bestuurder te vallen, met uitzondering van de beslissingen of handelingen die overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen enkel kunnen worden genomen door de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft besloten om Herman Meynaerts, met domicilie te Langestraat 39/A, 3202 Aarschot, alsook Amaud Persyn , met ingang vanaf heden te benoemen ais waarnemer in de raad van bestuur van de Vennootschap, overeenkomstig artikel 11,2 van de Shareholders' Agreement.

De raad van bestuur heeft besloten om Joris Coppye, met domicilie te Charleslei 32, 2930 Brasschaat, met ingang vanaf heden te benoemen als vaste vertegenwoordiger van de Vennootschap voor de uitvoering van het. mandaat van de Vennootschap als zaakvoerder van PEVEHA Consultants BVBA.

De raad van bestuur heeft besloten om Joris Coppye, met domicilie te Charleslei 32, 2930 Brasschaat, met ingang vanaf heden te benoemen als vaste vertegenwoordiger van de Vennootschap voor de uitvoering van het mandaat van de Vennootschap als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van Ecochem International NV.

De raad van bestuur heeft verder besloten om een volmacht te verlenen aan Bart Bellen, Ine Schockaert, Jesse Docx of enig ander advocaat van het advocatenkantoor contrast (Minervastraat 5, 1930 Zaventem), gezamenlijk of afzonderlijk handelend, en met recht van indeplaatsstelling, om in naam van de Vennootschap (i) deze beslissingen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te publiceren en (ii) het dossier van de Vennootschap bij de KBO aan te passen.

Voor eensluidend verklaard,

Op de laatste blz. van Luimm verhielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening.

Jesse Docx

Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

1c Van r" 4

%"

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

,r1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 19.07.2016 16329-0595-025

Coordonnées
ARTICHEM

Adresse
INDUSTRIELAAN 25 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande