ARTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.571.528

Publication

02/05/2014 : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (artikel
719 en volgende Wetboek van vennootschappen) WIJZIGING EN

HERWERKING STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS.

Het blijkt uit twee akten verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 10april2014.dat:

- de naamioze vennootschap "ARTS", met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 7û, BTW BE0472.571.528 RPR Tumhout, bij wijze van fusie, overeenkomstig artikel 676 1° van het Wetboek van vennootschappen, "Van Bunder", gewone commanditaire vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2270 Herenthout, Herentalse Steenweg 108, BTW BE0881.725.050 RPR Tumhout, heeft overgenomen;

, - geheel het vermogen van de vennootschap "Van Bunder", niets uitgezonderd, onder algemene

titel is overgegaan op onderhavige vennootschap;

; - de statuten voiiedig werden herwerkt; zij luiden voortaan als volgt;

Naam. De vennootschap is een handeisvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een naamioze vennootschap. Haar naam luidt "ARTS".

Zetel . De zetel van de vennootschap îs gevestigd te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 70. Duur. De vennootschap werd opgerïcht voor onbepaalde duur. Doel. De vennootschap heeft tôt doel:

Aile activiteiten die behoren tôt de zogenaamde horecasector, en in het bijzonder het inrichten en uitbaten van één of meer herbergen, tavernen, bars, drankhuizen, koffiehuizen en restaurants, hôtels en pensionhuizen, met de verkoop van aile waren die in dergelijke aangelegenheden verkocht worden, en hierbij aansluitend de activiteit van tafelhouder (traiteur) met inbegrip van roerende verhuring.

Dit ailes binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. Deze aanduiding en opsomming zîjn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard te begrijpen in de ruimste zin.

Dit ailes als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddeiaar, agent, commissionaris, concessionaris, depositaris of gérant.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende, industriële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder aile mogelijke vormen.

De vennootschap mag leningen vem'chten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Kapitaal .

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (€ 62.000,00). yVinstverdelinq - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tôt dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft

Op de laatste blz. vart Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voon-

■feehotiwen

aan het

Belgisch*

Staatsblad

S ■a

fi fi

m -fi

•FF

•M

modii.i

bereikt

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad

van bestuur.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheîd om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boekjaar . Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede donderdag van de maand juni om 14.00 uur. Indien die

dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur.

Om te worden toegelaten tôt de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uîtdrukkelijk vermeldt- moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenmînste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen. Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn

en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Contrôle.

1. Aantal - Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tôt de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke

bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies- Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige

bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer

een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmïddellijk

bij bewezen hoogdringendheid. 3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een collège dat beraadsiaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tôt de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereîsen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparîg schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procédure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane

kapitaal.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is,

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij

de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

Op de laatste blz. van LujjLB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

-fcehouSSlen

aan het

Belgisch

Staatsblad

S -O

fi fi

6J5 es

mod 11.1

4. Bevoeqdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te verrïchten die nodig of dienstîg zijn tôt verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn

voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald

door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordioinq.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als collège de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigïngsbevoegdheid van de raad van bestuur als collège, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door , twee bestuurders, samen handelend of de gedelegeerd bestuurder, individueei handelend. Indien de vennootschap benoemd wordt tôt bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinéa, de vennootschap enkei geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geidïg vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun voimacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelïjk blîjken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie în de Bijlagen tôt het Belgisch

Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

- naar aanleiding van onderhavige fusie wordt aan de vennootschap "Van Bunder" voormeld, evenals aan haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van Bunder Johannes nagemeld ontslag verleend als bestuurder/vaste vertegenwoordiger van onderhavige vennootschap; zij bekomen kwijting over hun mandaat.

In haar plaats tôt bestuurder werd benoemd tôt aan de jaarvergadering van het jaar 2019: mevrouw Van Brecht, Maria Regina, geboren te Lier op 26 mei 1939 (rijksregisternummer 39.05.26-086.85), wonende te 2270 Herenthout, Herentalse Steenweg 108, die uitdrukkelijk heeft verklaard het haar toegekende mandaat te aanvaarden. Haar mandaat is onbezoldigd. Tôt bestuurder wordt herbenoemd tôt aan de jaarvergadering van het jaar 2019: de heer Van Bunder, Johannes Albert Gérard, geboren te Lier op 11 mei 1964, (rijksregisternummer 64.05.11- 115.61), wonende te 2270 Herenthout, Herentalse Steenweg 108, die uitdrukkelijk heeft verklaard

het hem toegekende mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is bezoldigd.

Vergadering raad bestuur

Vervolgens zijn de bestuurders in vergadering bijeengekomen en hebben zij éénparig beslist dat de

heer Van Bunder Johannes voormeld wordt herbenoemd tôt voorzitter van de raad van bestuur en

gedelegeerd bestuurder.

: DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en iijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van LuîkB vermelden

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
07/03/2014 : TU091501
19/06/2013 : TU091501
14/08/2012 : TU091501
30/08/2011 : TU091501
30/11/2010 : TU091501
27/01/2010 : TU091501
20/07/2009 : TU091501
29/06/2009 : TU091501
30/07/2008 : TU091501
28/06/2007 : TU091501
05/10/2006 : TU091501
30/06/2006 : TU091501
29/06/2005 : TU091501
28/07/2015 : TU091501
14/07/2004 : TU091501
04/07/2003 : TU091501

Coordonnées
ARTS

Adresse
GEELSEBAAN 70 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande