AS2

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AS2
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 599.839.486

Publication

05/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-03-2015

Griffie

*15303931*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599839486

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

AS2

(verkort) :

Rechtsvorm :

Naamloze vennootschap

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Het blijkt uit een oprichtingsakte, verleden voor notaris Stefan Van Tricht te Schoten op 02/03/2015,

dat een naamloze vennootschap werd opgericht als volgt :

Aandeelhouders:

I. CHAMPAGNE Yves Henri Marguerite, geboren te Antwerpen op 09/03/1971, wonend te 2870 Puurs, Lichterstraat 7.

II. "PARAFYX" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Klein Heiken 128/A (ondernemingsnummer BE0806.911.920) (rechtspersonenregister Antwerpen).

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Heidi DEBEUCKELAERE te Antwerpen op dertig september tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien oktober tweeduizend en acht onder nummer 20081015/0163275.

De statuten werden sinds de oprichting niet gewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd door HENDRICKX Bram Ludwig Nicole, geboren te Duffel op 22/07/1978, wonend te 2950 Kapellen, Klein Heiken 128 Bus1 optredend in hoedanigheid van niet-statutaire zaakvoerder, hiertoe benoemd in de oprichtingsakte bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad zoals hierboven vermeld en handelend overeenkomstig de statuten.

Naam: AS2

Zetel: 2950 Kapellen, Klein Heiken 128/A

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland:

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfsorganisatorische of sociale aangelegenheden.

Alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische, bedrijfsorganisatorische en financiële problemen.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, fiscale en economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.

De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op

Onderwerp akte :

Klein Heiken 128 Bus A 2950 Kapellen

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Onderneming voor alle diensten die betrekking hebben op vastgoed meer bepaald op projectontwikkeling en aanverwante diensten.

Onderneming in onroerende goederen; welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin (uitgezonderd de activiteiten als vastgoedmakelaar).

Verhuur van roerende goederen.

De vennootschap mag zich ten voordele van alle derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overne¬men, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere -bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven alle daden van industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Het doel van de vennootschap mag word uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Kapitaal: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op 200.000 EUR. Het is vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, vol¬ledig onder¬schre¬ven door inbreng in speciën, vol¬stort ten belope van 61.500 EUR.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting.

Bestuur en vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd door

- hetzij een bestuurder met individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid, ook individuele bestuurder genoemd, als zodanig aangesteld door de algemene vergadering;

- hetzij twee bestuurders die samen optreden;

- hetzij de gedelegeerd bestuurder, bevoegd voor het dagelijks bestuur ingevolge delegatie door de raad van bestuur;

- hetzij door bijzondere lasthebbers, binnen het kader van hun opdracht.

Hij dient geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar. Ten uitzonderlijke titel loopt het eerste boekjaar van de datum van oprichting tot 31/12/2015.

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt van rechtswege gehouden op 15 juni van ieder jaar om 17.00 uur, in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst zijn effecten aan toonder of zijn bewij¬zen van aandelen op naam deponeren in de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

sociale lasten, nodige afschrijvingen en fiscale provisies, vormt de jaarlijkse nettowinst.

Op de winst wordt vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één / tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering jaarlijks over de bestemming van het overschot.

Geen verdeling mag worden gedaan indien op de afsluitingsdatum van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekeningen, lager is of naar aanleiding van dergelijke verdeling lager wordt dan het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves waarvan de wet of de statuten de verdeling niet toelaat.

Benoemingen:

1. Werden be¬noemd tot bestuurder:

- CHAMPAGNE Yves, voornoemd

- de voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PARAFYX met vaste

vertegenwoordiger voor de uitoefening van de dit mandaat, voornoemdeHENDRICKX Bram

2. Werd benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur, voornoemde CHAMPAGNE Yves

3. voornoemde CHAMPGNE Yves werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder met individuele

vertegenwoordigingsbevoegdheid, zoals voorzien in artikel 21 van de statuten, zodat zij alleen

optredend de vennootschap kan vertegenwoordigen in alle handelingen.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van

koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

- afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
AS2

Adresse
KLEIN HEIKEN 128, BUS A 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande