ASANGA SOLUTIONS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASANGA SOLUTIONS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.212.945

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 27.06.2014 14220-0069-011
17/03/2014
ÿþMed Werd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0847.212.945

Benaming

(voluit) : ASANGA SOLUTIONS

(verkort):

Itechtsvorm: COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LUITENANT LIPPENSLAAN 50 BUS 8-2140 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING ONTSLAGBENOEMING

Uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 10/02/2014 blijkt dat werd beslist:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naarLippelodorp 60, 2890 Sint-Amands met ingang vanaf heden;

Er wordt nota genomen van het ontslag van de heer Johan Bal als bestuurder, gedelegeerd bestuurder, voorzitter van de Raad van Bestuur.

De heer Werner Van Eetveldt, wonende te Lippelodorp 60, 2890 Sint-Amands, wordt benoemd tot nieuwe bestuurder, gedelegeerd bestuurder, voorzitter van de Raad van Bestuur.

De bestuurder verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, met zetel te  9051, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de bestuurder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondememingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds, een Sociaal Secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

De heer Werner Van Eetveldt

Gedelegeerd bestuurder

t ~ rrzr;,giafiwi -.D /.r;ï: FL:~ ~~u

~~~r1~:~.~2:71?,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du N1aiteur beige

,(Lrfit J

1111tEMMI.lell

Op de laatste blz. van )ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/02/2013
ÿþ" Mad Wafd 11.1

.11;~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L4.g .

,._.~-

1

uu

MONITEUR

0 4 -02-BELGISCH STA

BELGE

Neergelegd ter griffie a da hechtbar

2O1 van Koophandel te Antworp©ni op

2 4 JAN, ZÛ13

Griffie

ATSBLAD

Ondernemingsnr : 0847.212.945

Benaming

(voluit) : Asanga Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2140 Antwerpen - Borgerhout Z~,r~ L ; )ç Sïo- So 1  s F (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder, gedelegeerd bestuurder, voorzitter van de raad van bestuur en vaste vertegenwoordiger

In de algemene vergadering van aandeelhouders van 19 januari 2013 wordt aan de cvba Management,. Juridisch en Fiscaal Adviesbureau met vaste vertegenwoordiger Gustaaf Korstanje ontslag verleend a1s', bestuurder, gedelegeerd bestuurder, voorzitter van de raad van bestuur en vaste vertegenwoordiger

Johan Bal wordt benoemd tot bestuurder, gedelegeerd bestuurder, voorzitter van de raad van bestuur en' vaste vertegenwoordiger

Johan Bal

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : ASANGA SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luitenant Lippenslaan 50 Bus 8 2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op vijf juli tweeduizend en twaalf, blijkt dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt: i;1. Vennoten:

i3 a. De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MANAGEMENT JURIDISCH EN FISCAAL ADVIESBUREAU, met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Luitenant Lippenslaan 50 bus 8, RPR Antwerpen BTW-BE 0477.861.689.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor Meester Luc Rochtus, notaris te Antwerpen op zevenentwintig juni tweeduizend en twee, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twaalf juli daarna, onder nummer 2002-07-12/509.

b. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CREDITMANAGEMENT, DE=BITEURENBEHEER & JURIDISCH ADVIESBUREAU, in het kart "CDJ ADVIESBUREAU" met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Luitenant Lippenslaan 50 bus 8, RPR Antwerpen BTW-BE 0896.675.225.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor Meester Luc Rochtus, op twintig maart tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier april tweeduizend en acht onder nummer 2008-04-04/0050391.

c. De naamloze vennootschap MANAGEMENT  INSURANCE  ADVICE  MARKETING & INVESTMENT CORPORATION in het kort "MIAMI" met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Luitenant Lippenslaan 50 bus 8, RPR Antwerpen BTW-BE 0426.548.887.

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris André Robeyns te Antwerpen op zes november negentienhonderd vierentachtig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 november daarna, onder nummer 1984-11-22/318103

;I

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De

aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng. Haar naam luidt "ASANGA SOLUTIONS".

3. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2140 Antwerpen (district Borgerhout), Luitenant Lippenslaan 50 j: bus 8.

Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de gedelegeerd bestuurder. Bij beslissing van de gedelegeerd bestuurder mag de vennootschap de hoofdzetel en bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland.

4. Doel;

Het opvoeren van allerlei artistieke opvoeringen, zoals zang, toneel, dans, deze opsomming is niet beperkend, en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden. Juridische en fiscale adviezen verstrekken aan artiesten. Het behartigen van de belangen van artiesten zowel in rechte als buiten rechte,

Het waarnemen van het management van artiesten, alsook het verdedigen van hun belangen, op juridisch en fiscaal gebied alsook met betrekking tot hun rechten tegenover derden. Het factureren van de prestaties van haar werkende vennoten.

Dienstverlening aan artiesten in het algemeen. Alle activiteiten in de land- en tuinbouw, zoals veeteelt, het planten, zaaien en oogsten van allerlei planten, bomen, bloemen, groenten enz. zowel het zelf produceren, alsook het aankopen van deze producten, alsmede de verkoop in het groot en het klein van allerlei producten die verband houden met de land- en tuinbouw. Voornoemde opsomming is niet beperkend, en dient in de meest uitgebreide zin te worden opgevat.

Makelarij in immobiliën, verzekeringen, kredieten en leasingcontracten, het inrichten van studie-, handels-, fiscale-, boekhoudkundige- en sociale kantoren of diensten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nnexes du Moniteur belge

17/07/2012

lgi

" izias1ss*

11111

nrcdelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

3111.1

Griffie

trè4 7+2 12s945

, c

mocE 11.1

De agentuur voor rekening van banken, spaarkassen en verzekeringsmaatschappijen of welke financiële instellingen ook. Het verstrekken van allerlei adviezen. Tussenpersoon in leasings en financieringen.

Het beheren van het patrimonium van haar vennoten, inbegrepen het verrichten van allerlei beursverrichtingen. Management assistentie en ondersteuning in de zin van professionele en onafhankelijke adviezen verstrekken op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, omvattende het productiebeheer, het commercieel beheer, het administratief en financieel beheer en personenbeheer. Alsook het verstrekken van juridische en fiscale adviezen.

Het beheren van een sportclub zowel professioneel als op het vlak van de liefhebberij. Hierin zijn alle sporten, zonder enige uitzondering inbegrepen.

De uitbating van een uitgevers- en drukkerijbedrijf en al wat daarmede verband kan houden, zoals het verwezenlijken of het doen verwezenlijken van alle vormen van publiciteit, het drukken van reclamebladen, affiches, kalenders en dergelijke, het verkopen van relatiegeschenken.

De kleinhandel, groothandel en productie van bouwproducten en materialen, elektrische benodigdheden en apparaten, keukens, ramen, deuren, burelen, centrale verwarming, verven, vloerbekieding, wandbekleding, sanitair, dakbedekking, tapijten en aanverwante producten.

Uitvoeren van alle sanitair en loodgieterijwerken, metalen en niet metalen dakbedekking, centrale verwarming en alle aanverwante werkzaamheden.

Uitvoeren van alle elektriciteitswerken, behang- en schilderwerken, alsook het leggen van vast tapijt en het plaatsen van wand- en vloertegels. Uitvoeren van aile renovatiewerken in het algemeen. Het waterdicht maken van gebouwen. Uitslijpen, zandstralen of onder hoge druk reinigen en het voegen van gevels. Ontmossen van daken. Alles wat te maken heeft met industriële reiniging.

Het vegen van schouwen en het uitvoeren van allerlei onderhoudswerken.

Alles wat verband houdt met engineering. Het ontwerpen en vervaardigen van allerlei machines, alsook om het even welke werkinstrumenten. Hierbij ook inbegrepen het vervaardigen van de ontworpen machines en werkinstrumenten.

De kleinhandel en groothandel van computers en alle aanverwante apparaten en onderdelen.

De kleinhandel en groothandel van alle bureelmateriaal, zoals rekenmachines, faxtoestellen enzovoort. De kleinhandel en groothandel van alle hi-tec apparaten, in de meest uitgebreide zin van het woord.

Aan- en verkoop van nieuwe en tweedehands wagens. De verhuring, leasing en renting zowel op lange als korte termijn van vrachtwagens en auto's alsook van allerlei investeringsgoederen.

Optreden als makelaar in- of het laten uitvoeren van werken welke doorgefactureerd worden aan derden van volgende werken : schrijnwerkerij, keukens, ramen, deuren, kasten, burelen,wandbekleding, schilderwerken, sanitair, loodgieterij, dakbedekking, elektriciteitswerken, ruwbouw en betonwerken, en ailes wat betreft het bouwen of renoveren van bouwconstructies. Coördineren van aannemingswerken in bouw en andere werken. Het op de markt brengen en promoten van allerlei producten. De import en export en de handel onder al zijn vormen van alle goederen en grondstoffen, zonder enige beperking.

Fund-management, het beheer van vermogens, zowel roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan, het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle werkdanige onroerende transacties en verrichtingen.

Alle handelingen in verband met immobiliën, zoals aan- en verkoop van huizen, gronden en onroerende goederen in het algemeen, zonder enige beperking.

De scheepsbevoorrading in de meest ruime zin, alsmede de agentuur, en alle verrichtingen welke verband houden met scheepvaart en scheepsbevoorrading.

Alle verrichtingen der binnen- en zeevaartrederij, van het binnen- en zeevaartverkeer, van bevrachten, makelen, commissiehandel, verzenden, verschepen, behandelen, dedouaneren, verzekeren, financieren, opslagen en stapelen en verder van elke andere uitbating van vervoer, te land, te water en in de lucht, alsook de uitoefening van de activiteiten van commissionair-expediteur en vervoer commissionair. Eveneens het uitvoeren van aile NVOCC-Diensten (non-vessel-operating-common-carrier diensten). De aan- en verkoop van schepen, bevrachtingen van zowel binnen- als zeeschepen, reparatie aan binnen- en zeeschepen.

Opslag van goederen en alle activiteiten van warehousing en distribution.

Alle verrichtingen voor eigen rekening en voor rekening van derden met betrekking tot behandeling van goederen en grondstoffen langs de weg, te water en in de lucht in het algemeen.

Deze opsomming moet in de meest uitgebreide zin worden opgevat.

Groot- en kleinhandel van allerlei voedingswaren. Het bakken van allerlei deegwaren, zoals een warme bakker, alsook het uitbaten van een winkel in bakkerij artikelen. Het uitoefenen van de beenhouwerstiel, zoals het uitbenen en verwerken van allerlei vleeswaren, alsook het uitbaten van een winkel in vleeswaren en delicatessen, en bereide gerechten.

Het uitbaten van een labo. Analyses van organische en anorganische stoffen, voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Groot- en kleinhandel van allerlei textiel- en lingeriewaren, waaronder begrepen confectie en maatwerk, alsook de fabricatie ervan.

Uitbating van allerlei horeca zaken, waaronder begrepen, hotel, restaurant, taverne, dancing, discotheek, café en frituur.

Het op de markt brengen van bieren en frisdranken, alsook de productie ervan. De im- en export, alsook de verkoop in het groot en in het klein van alle soorten dranken.

Groot- en kleinhandel van meubilair, apparaten, toestellen en alle zaken in der ruimste zin van het woord, voor de inrichting van horecazaken.

Vervoer van personen zowel voor rekening van derden als voor eigen rekening.

Het exploiteren van een bureau voor private arbeidsbemiddeling met inbegrip van uitzendactiviteiten.

Voor-fieho3den aan het = Belgisch Staatsblad





Annexes cdü Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, I s

mod 11.1

r Koerierdiensten.

De im- en export, alsook de groot- en kleinhandel van alle edele metalen en aile soorten van ruwe en geslepen edelstenen met inbegrip van ruwe en geslepen diamant. Het bewerken, zoals het cutten, slijpen en polishen van diamant en andere edelstenen.

Het bewerken van edele metalen, alsook het vervaardigen van juwelen, in de meest uitgebreide zin van het woord.

De im- en export, alsook de groot- en kleinhandel van juwelen in al zijn vormen.

Dit alles zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Deze opsomming is niet beperkend, en moet in de meest uitgebreide zin worden opgevat.

De vennootschap voldoet aan de voorwaarden vernield in art. 42 § 4 van de BTW wetgeving, en geniet als dusdanig vrijstelling van BTW,

Het adviseren, begeleiden van en leiding geven aan project-ontwikkeling en productieprocessen, en dit in de meest ruime zin,

Het opzetten, het bestuderen, het promoten, het commercialiseren, het uitvoeren, het beheer van de intellectuele ei-gendomsrechten van alle vernieuwende processen, zowel chemische, fysische, mechanische, elektromechanische, elektronische processen werkwijzen of technieken.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of nemen van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immatriële duurzame activiteiten; het fungeren als octrooibureau; het beheer en ontwikkeling van octrooien, merken en auteursrechten; de uitbating van een onderneming voor de verdediging van auteursrechten.

Assemblage en montage van machines voor industrieel gebruik.

De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de fabricatie met eigen middelen of door derden, van materialen en producten, in de meest uitgebreide zin van het woord, de groothandel, de handel op commissie inzonderheid van het dichten van lekkages aan flensverbindingen leidingen, turbines, en dit onder werkatmosfeer van gas, stoom of enig ander product, het herstellen en dichten van ketels en kranen, het herstellen en beschermen van constructies in metaal, beton en hout, het herstellen en fabriceren van pleziervaartuigen en andere artikels in kunsthars en metaal, het uitvoeren van werken in kerncentrales, pipe-freezing, het herstellen, aanpassen en fabriceren van gelaste constructies, de montage van buisleidingen, het monteren en demonteren van alle draai- en freeswerken in eigen werkplaats en op verplaatsing, het plaatsen van alle ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk.

De verkoop voor eigen rekening of op commissie basis van alle medische en para medische apparaten, alsook het verstrekken van de bijhorende therapie.

Optreden als makelaar in- of het laten uitvoeren van werken welke doorgefactureerd worden aan derden van volgende werken : schrijnwerkerij, keukens, ramen, deuren, kasten burelen, wandbekleding, schilderwerken, sanitair, loodgieterij, dakbedekking, elektriciteitswerken, ruwbouw, en betonwerken, en alles wat betreft het bouwen of renoveren van bouwconstructies. Coördineren van aannemingswerken in bouw en ander werken.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen en deelnemen op alle mogelijke wijzen in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden en waarborgen stellen voor derden.

Zij mag zich voor deze of andere vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken voor aandelen-vennootschappen of personen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar: het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bij het einde van teder boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op, de balans, de resultatenrekening met de toelichting en de door de wet bepaalde verslagen, die aan de algemene vergadering ter goedkeuring moeten worden voorgelegd.

Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt

1°) Jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

Het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

Behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met §1 van artikel 429 Wetboek Vennootschappen, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoOen

aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden , niet onkundig konden zijn.

2°) Er kan eventueel een interest worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal.

Het maximum percentage mag in geen geval meer bedragen dan dit vastgesteld conform het koninklijk besluit van acht januari negentienhonderd tweeénzestig tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschappen en van de cooperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de Cooperatie.

3°) Het overschot aan het reservefonds of aan speciale fondsen.

De eventuele toe te kennen restorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd naar rato van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

Het eerste boekjaar begint op vijf juli tweeduizend en twaalf en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

7. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het veranderlijk gedeelte wordt slechts verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd. Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00). Tot beloop van dit minimum bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormverelsten in verband met de vaststelling van de kapitaalsverhoging.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen A, B en C met een nominale waarde van vijfentwintig Euro (25 EUR). Zij zijn op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap dat ter inzage is van de vennoten en gehouden wordt overeenkomstig de bepalingen van artikel 357 en volgende Wetboek Vennootschappen.

Een aandeelbewijs A wordt onderschreven door de stichters, een aandeelbewijs B wordt toegekend aan de werkende vennoten die later toetreden en dus geen stichter zijn, en een aandeelbewijs C wordt onderschreven door de vennoten die later toetreden en dus ook geen stichter zijn en die beroep willen doen op de diensten van de werkende vennoten.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt ten belopen van hun inbreng. Zij zijn hoofdelijk noch ondeelbaar aansprakelijk.

Op het kapitaal, dat bij de oprichting achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR) bedraagt, werd in speciën ingeschreven als volgt :

a. De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CREDITMANAGEMENT, DEBITEURENBEHEER & JURIDISCH ADVIES-BUREAU, voornoemd, tweehonderd achtenveertig (248) aandelen A.

b. De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MANAGEMENT, JURIDISCH EN FISCAAL ADVIESBUREAU, voornoemd, tweehonderd achtenveertig (248) aandelen A.

c. De naamloze vennootschap MANAGEMENT -- INSURANCE  ADVICE  MARKETING & INVESTMENT CORPORATiON, voornoemd, tweehonderd achtenveertig (248) aandelen A.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens (één) 1 lid, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering.

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot individueel of door één of meer controlerende vennoten of door een commissaris conform de wet. Ze worden benoemd door de algemene vergadering.

De termijn van het mandaat van de bestuurder bedraagt zes jaar, die van het mandaat van controlerende vennoten of van de commissaris bedraagt drie jaar, ze zijn herkiesbaar.

Zij kunnen ten aile tijden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Het mandaat van de bestuurders en van de controlerende vennoten is niet bezoldigd. Als de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor een beloning worden toegekend. Deze beloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle vennootschapsaangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan zij, onder meer:

Aile sommen en waarden ontvangen. Aile roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen. Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden, verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van aile bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtswege te nemen inschrijvingen, betalingen met of zander subrogatie doen of toestaan, in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlljke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen. Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan derden.

Zo mag zij ondermeer het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een gedelegeerd bestuurder of een zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

»

Voor-béhc'aden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

r Voor alle akten en rechtsvorderingen, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door één bestuurder die van geen beslissing of volmacht van de raad van bestuur ter verrechtvaardiging moet doen blijken.

9. Benoeming:

De algemene vergadering beslist het aantal bestuurders voor de eerste maal vast te stellen op één (1) en de volgende persoon ais bestuurder te benoemen :

- De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Management, Juridisch en Fiscaal Adviesbureau", voornoemd, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Gustaaf Korstanje, wonende te 2100 Antwerpen (Deurre), Herentalsebaan 53 bus 0201, benoemd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van drie januari tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bidagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien januari daarna onder nummer 20080115/0008500.

Vervolgens beslist de algemene vergadering dat, overeenkomstig artikel 141 Wetboek Vennootschappen, iedere vennoot individueel het controlerecht zal uitoefenen.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Management, Juridisch en Fiscaal Adviesbureau", voornoemd, wordt tevens benoemd als gedelegeerd bestuurder.

10. Jaarvergadering:

De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten. Zij komt ten minste éénmaal per jaar bijeen, op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur. De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend veertien.

11. Vaste vertegenwoordiger:

Namens de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Asanga Solutions, wordt de heer Gustaaf Korstanje, wonende te 2100 Antwerpen (Deume), Herentalsebaan 53 bus 0201, aangesteld als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

12. Volmacht:

Aan de heer Gustaaf Korstanje, wonende te 2100 Antwerpen (Deume), Herentalsebaan 53 bus 0201, wordt

alle macht verleend om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen,

ten einde het aanvragen en het wijzigen van een ondernemingsnummer en het BTW nummer bij de bevoegde

belastingsdiensten te bekomen, alsook de aansluiting bij een sociale kas voor zelfstandigen.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2015
ÿþVoor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod WD(d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INbiLilLibi.,:-__IaU

0 4 -02- 2015 i

. , . :1 i E:r1.11i< 1ic4rl i'\J(... `'. .r-.'}.JGL

;, i " v4riffie", afd. kr, .'7 -",':'.''...EN ~



Ondernemingsnr : 0847.212.945

Benaming

(voluit) : ASANGA SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lippelodorp 60 te 2890 Sint Amands

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerders en vaste vertegenwoordigers + wijziging maatschappelijke zetel

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering 1-1-2015 werd met algemeenheid van stemmen beslist wat volgt:

A. Met ingang van 1-1-2015 te ontslaan als bestuurder:

Dhr. Varl Eetveldt Werner, wonende te Lippelodorp 60 te 2890 Sint-Amands

B. Met ingang van 1-1-2015 te ontstaan als gedelegeerd bestuurder

Dhr. Varl Eetveldt Werner, wonende te Lippelodorp 60 te 2890 Sint Amands

C. Met ingang van 1-1-2015 te benoemen tot zaakvoerder:

- Bvba B.C.V. Voegwerken, met ondernemingsnummer 0567.538.189 en maatschappelijke zetel In de

Franklin Rooseveltpiaats 12 bus 13 te 2060 Antwerpen.

- Dhr. Bal Johan, voornoemd, werd bij beslissing van 1-1-2015 aangesteld als vaste vertegenwoordiger van

de Bvba B.C.V. Voegwerken.

D. Met ingang van 1-1-2015 is er een wijziging van de maatschappelijke zetel:

Antwerpsesteenweg 45 te 2830 Willebroek

Allen aanvaarden hun mandaat.

Bal Johan, vaste vertegenwoordiger van de Bvba B.C.V. Voegwerken

ii =

1502 092

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/06/2015
ÿþdo-

Mudwora t1a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIY 1.!1. jljj1,1W1111111 U

a...101~11." 19r

IMFERGri, FCM

"

0 2 -06- 2015

r,'cC:i-:GriffiR

A qF",et7r:.- . '~e

"

Ondernemingsnr: 0847212945

Benaming

(voluit) : Asanga Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Antwerpsesteenweg 45, 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte i Benoeming zaakvoerders

De aandeelhouders keuren tijdens de algemene vergadering van 20/05!2015 ten maatschappelijk zetel, met' eenparigheid van stemmen de benoeming goed van volgende zaakvoerders Donchev Valetin, Naskov Ivan.' met ingang van 21/05/2015

Dhr. Johan Bal

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik 0 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 31.08.2015 15506-0509-014
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16517-0461-013

Coordonnées
ASANGA SOLUTIONS

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 45 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande