ASAP ROLLUIK- & ZONWERINGTECHNIEKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASAP ROLLUIK- & ZONWERINGTECHNIEKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.587.008

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 11.09.2014 14582-0212-011
04/04/2013
ÿþkSodWord 11.1

Ondernemingsnr : 0845.587.008

Benaming

(voluit) : ASAP Rolluik- en zonneweringstechnieken

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mgr. Miertsstraat 48 - 2460 Kasterlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag met betrekking tot een quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de BVBA ASAP ROLLUIK- en ZONNEWERINGSTECHNIEKEN inzake quasi inbreng.

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~ E

na neerlegging ter griffie van

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 nef 2013

TURNHOUT

%Ar eer,

X5201

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Patrick Langelet Zaakvoerder

10/05/2012
ÿþruam)

4-

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

laetu

wtBel *iaoa1s1o*

Qndernemingsnr; p $C/5-. g7 . & Benaming

(voluit) : ASAP ROLLUIK- & ZON WERINGTECHNIEKEN (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Kasterlee, Mgr. Miertsstraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 24 april 2012, veór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

4.De heer LANGELET Patrick Renatus Maria, geboren te Deume (Ant.) op 4 juni 1967, "

en zijn echtgenote,

2.mevrouw CALLEBAt1T Dominique, geboren te Deume (Ant.) op 26 juni 1971, samen wonende te 2460 Kasterlee, Mgr. Miertsstraat 48.

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "ASAP ROLLUIK- & ZONWERINGTECHNIEKEN".

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2460 Kasterlee, Mgr. Miertsstraat 48.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a.De aankoop, verkoop, invoer, fabricatie, assemblage, plaatsing en herstelling van metalen en kunststof r011uik-, zonwerings- en afsluitsystemen voor gebouwen;

b.het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

c.de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

Il. Voor eigen rekening:

a.het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

b.de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!Md Word 51.1

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd' euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

-door de heer Patrick Langelet, voornoemd, ten belope van negentig (90) aandelen, voor een bedrag van zestienduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 16.740,00);

-door mevrouw Dominique Callebaut, voornoemd, ten belope van tien (10) aandelen, voor een bedrag van duizend achthonderd zestig (¬ 1.860,00).

Het gehele kapitaal is geplaatst en is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de aandelen van een vennoot overgedragen onder de levenden of wegens overlijden overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen. Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te dulden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

De oprichters stellen aan tot niet-statutair zaakvoerder: de heer Patrick LANGELET, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

Jaarvergadering

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op derde maandag van de maand mei te 18.00 uur. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op 19 mei 2014.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Overneming van verbintenissen

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparant verklaart in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 april 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de ven-"nootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de IMAS Fiduciaire, met zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Terbekehofdreef 24, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor ontledend uittreksel.

(get.) Dick Van Laere, notaris.

te9.etijk_neergelegd : efsçhxeakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ASAP ROLLUIK- & ZONWERINGTECHNIEKEN

Adresse
MONSEIGNEUR MIERTSSTRAAT 48 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande