ASIGROUP-EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASIGROUP-EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.704.882

Publication

29/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

I II II II 11111 IIII

*12114944*

Voor-

behoudel aan het Belgisch

Staatsbla

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel to Arrtwespen, op

Griffie 3.1t1 2012

ui

0 846. 704. 882

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "ASIGROUP -EUROP E"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Te 2960 Brecht, Beukenlei 1 V3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst: Uit een akte verleden voor notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 18 juni 2012, te registreren, blijkt dat werd opgericht, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASIGROUP-EUROPE" te 2960 Brecht, Beukenlei 1 V3, waarvan de gegevens luiden als volgt;

1. Oprichters

A) De Vennootschap naar Amerikaans recht lTR INDUSTRIES, INC., gevestigd te 441 Saw Mill River Road, Yonkers, 10701, Staat New York, Verenigde Staten van Amerika. Een certificaat van oprichting werd afgeleverd door het bureau van de staatssecretaris ("secretary of state") van de Staat Delaware op 6 januari 1978,

B) De heer ROLLA Peter Michael, houder van Amerikaans paspoort met nummer ; 422062458, wonende te 18 Richmond Hill Road, Greenwich CT 06831.

C) Mevrouw ROLLA Adrienne Marie, houder van Amerikaans paspoort met nummer : 208900058, wonende

te 7 Pierson Drive, Greenwich CT 06831.

2, Haar naam luidt : "ASIGROUP-EUROPE".

3. Zetel ; De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2960 Brecht, Beukenlei 1 V3.

4, Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5, Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland;

Optreden ais handelsbemiddelaar in goederen, algemeen assortiment, service en distributie van bouwmaterialen.

De vennootschap mag diensten verlenen van bemiddeling, daarbij de vertegenwoordiging van bovenvermelde goederen in klein- en groothandel zowel in binnen- als buitenland, import en export. De vennootschap mag ook optreden als adviesbureau en zich toeleggen op het rekruteren, opleiden, bijscholen, motiveren, en trainen van nieuwe en bestaande verkoopsagenten voor het promoten en verkopen van goederen, algemeen assortiment.

De vennootschap mag alle verrichtingen zowel voor industrieel als niet-industrieel gebruik, zowel in eigen opdracht ais in opdracht voor derden, evenals in onderaanneming, alsmede de verkoop, aankoop, huur, in- en uitvoer tot zich nemen en dit in de breedste zin van het woord in navolging van de doelstellingen.

De vennootschap mag tussenkomen in alle handelingen welke in verband staan met de aan- en verkoop in binnen  en buitenland van hoger vermelde goederen en hiervoor commissie vragen.

Activiteiten voor de welke de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitsattesten zou beschikken zullen in onderaanneming mogen gegeven worden.

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, publieke, roerende, onroerende, financiële of andere handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel of dit zouden kunnen bevorderen of ontwikkelen en dit zowel in België als in het buitenland. Dit alles in de meest uitgebreide zin genomen,

Om haar doel te bereiken mag de vennootschap alle onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, kopen, verkopen, huren, verhuren, beheren, bebouwen, afbreken, verbouwen, verbeteren en verkavelen, Zij is gemachtigd alle voorwerpen of roerende goederen, betrekking hebbend tot haar activiteiten te verhandelen.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

6. Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend éénlhonderdzesentachtigste (I/186ste) deel van het maatschappelijk

Op de laatste big van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

be iouden aan het Belgisch

Staatsblad

,~- ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

kapitaal. De oprichters verklaren dat de aandelen ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro werden volgestort, zodat een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) ter beschikking is van de vennootschap.

7, Bestuur en vertegenwoordiging ; Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurderfzaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder I zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

8. Algemene vergadering ; De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om negentien uur.

9. Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10. Winstverdeling : De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

11, Verdeling bij vereffening ; Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

12. Overgangsbepalingen

1. EERSTE BOEKJAAR : Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op 31 december 2013.

2. JAARVERGADERING : De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2014. 13, Slotbepalingen

1. ZAAKVOERDERS ;

A. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op één.

B. Werd benoemd tot niet statutaire zaakvoerder;

de heer PEETERS Paul, wonende te 2960 Brecht, Beukenlei 1 V3.

Hij heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en heeft bevestigd niet getroffen te zijn door een maatregel

of beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

2. COMMISSARIS-REVISOR:

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

3. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan mevrouw Katelijne Claes van Boekhoudkantoor C.B.K. gevestigd te 2100 Antwerpen (Deurne), Unitaslaan 27-29 teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

WIM DE SMEDT

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte

Op de laatste hlz. van Lwk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
ASIGROUP-EUROPE

Adresse
BEUKENLEI 1 V3 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande