ASR SANITAIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASR SANITAIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.892.334

Publication

10/03/2014
ÿþMtd Fiord 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



(11(

4059322*

Abergefegd ter griffie van de Rechfb

onk

Van Koophandel le Antwerpen, op

2 6 FEB. 7'14

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ASR Sanitair

(verkort) :

0546" 892 " 334

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2627 Schelle, Provinciale Steenweg 443

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor meester Hilde Hellemans, geassocieerd notaris te Hemiksem op 24 februari 2014, neergelegd voor registratie conform artikel 173, i e bis van het Wetboek Registratierechten.

1. OPRICHTERS

1. De heer VAN BREEDAM Guido Allons Elisa, geboren te Reet op 15 februari 1961, rijksregisternummer 61.02.15 495 59, gehuwd met mevrouw VAN dEN BERGH Anne Marie, hierna genoemd, wonende te 2627 Schelle, Provinciale Steenweg 443.

2. Mevrouw VAN dEN BERGH Anne Marie Gustaaf Mariette, geboren te Reet op 15 december 1956, rijksregisternummer 56.12.15 422 97, gehuwd met de heer VAN BREEDAM Guido, hiervoor genoemd, wonende te 2627 Schelle, Provinciale Steenweg 443.

3. De Heer DIELTJENS Hans Maria Ludo, geboren te Rumst op 17 april 1983, rijksregisternummer 83.04.17 131 63, ongehuwd en wettelijk samenwonend, wonende te 2870 Puurs, Arthur Borghijsstraat 63.

2. RECHTSVORM - NAAM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "ASR Sanitair"

3. ZETEL

2627 Schelle, Provinciale Steenweg 443

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van dan wel samen met derden

Aile activiteiten binnen het kader van loodgieterij, sanitaire installaties, centrale verwarming, koeling, klimatisering, isolatie, tegel- en vloerwerken, gyprocwerken, kleine verbouwingswerken, klinker- en bestratingwerken, zonnepanelen, warmtepompen, regenwaterrecuperatie, daarin begrepen de aan- en verkoop, im- en export, commercialisatie, diistributtie, bemiddeling, algemene vertegenwoordiging van alle materialen, producten, toestellen, toebehoren en installaties.desbetreffend, alsook van alle onderdelen die er betrekking op hebben, inclusief de plaatsing, het onderhoud, de herstelling van alle installaties en toestellen desbetreffend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, Inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel, Zij mag eveneens rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen, samenwerken of samensmelten met alle ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven of wier betrekkingen haar op enigerlei wijze nuttig kunnen zijn, Zij mag in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

5. DUUR

Onbepaald.

6. KAPITAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1!jlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) Het is vertegenwoordigd door zestig (60) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen,

7. VOLSTORTING

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari. De zestig (60) aandelen werden als volgt onderschreven :

1. Door de heer Van Breedam Guido, voornoemd sub 1, werd ingeschreven op twintig aandelen hetzij voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Door hem werd een bedrag volstort van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Aan hem worden twintig aandelen toebedeeld.

2. Door mevrouw VAN dEN BERGH Anne Marie, voornoemd sub 2, werd ingeschreven op twintig (20) aandelen hetzij voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Door haar werd een bedrag volstort van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00)). Aan haar worden twintig aandelen toebedeeld.

3. Door de heer Dieltjens Hans, voornoemd sub 3, werd ingeschreven op twintig aandelen heizij voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Door hem werd een bedrag volstort van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Aan hem worden twintig aandelen toebedeeld,

Op deze zestig aandelen werd in speciën ingeschreven zoals voormeld en deze werden volledig volstort op naam van de vennootschap in oprichting op rekening nummer BE77 0017 2024 1042. Een bankattest, gedateerd op 18 februari 2014 werd als bewijs van de storting aan de instrumenterende notaris, overhandigd.

De notaris stelde vast dat het bedrag van het kapitaal, de plaatsing en volstorting van het kapitaal voldoen aan de wettelijke vereisten.

6. BESTUUR -- VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. lederé zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

*ledere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid, behoudens voor het stellen van handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en behoudens de beperkingen opgelegd in dit artikel.

Bijgevolg zullen aile akten en overeenkomsten die de vennootschap verbinden geldig getekend worden door één zaakvoerder, die tegenover derden en tegenover de heer hypotheekbewaarder alleen zijn hoedanigheid van zaakvoerder zal moeten kunnen bewijzen,

*Nochtans werd er uitdrukkelijk bedongen, dat alle hande-lingen die vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ) te boven gaan, alle ontleningen, bankkredieten, aankoop, verkoop, huur en verhuur of ruiling van onroerende goederen, elke overdracht van handelszaak, alsmede elke hypotheek- en borgstelling tegen de gezamenlijke handtekening van minimum twee zaakvoerders zullen moeten gerealiseerd worden, op straf van nietig--heid van aile verbintenissen die in strijd met deze bepaling zouden aangegaan zijn.

*De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap in rechte als eiser zowel als verweerder,

*De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder(s) worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

* De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

* ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Be$oldiging

Hei mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

9. ZAAKVOERDER

Werden tot niet statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: de drie oprichters, te

weten de Heren Van Breedam Guido en Dieltjens Hans en mevrouw Van den Bergh Anne Marie, voornoemd.

10. JAARVERGADERING

De jaarvergadering heeft plaats de derde vrijdag van de maand september om veertien uur uur en voor de

eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien;

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de

oproeping vermeld.

Er werden geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering bepaald.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

P 11. BOEKJAAFt

Het boekjaar loopt van één april tot en met eenendertig maart.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en eindigt op 31 maart 2015..

11bis. De vennootschap neemt aile verbintenissen over aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

12. RESERVE - WINST - VEREFFENINGSPROVENU

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s),

De dividenden worden uitbetaald op de plaatsen en tijdstippen te bepalen door de zaakvoerder(s).

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders in verhouding tot hun

aandelenbezit.

13. VOLMACHT

De verschijners stelden daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, aan CVBA Bofidi Gent te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Hartel Decroos, wonende te 9000 Gent, Pieter Colpaertsteeg 26, mevrouw Lindsey Schamp wonende te

8530 Harelbeke, Goudberg 49, en mevrouw Taffany Sipli, wonende te 9090 Melle, Kerkstraat 21,s men

of ieder afzonderlijk handelend, met recht van in de plaatsstalling, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie en in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket alsook bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat, alle documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend geassocieerd notaris Hilde Hellemans te Hemiksem)

Tevens neergelegd:

afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 14.10.2015 15647-0217-016
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 16.09.2016, NGL 28.10.2016 16664-0465-016

Coordonnées
ASR SANITAIR

Adresse
PROVINCIALE STEENWEG 443 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande