ASSUR-INVESTGROEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSUR-INVESTGROEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.682.948

Publication

08/01/2014
ÿþVoor behous

aan h

Belgis Staatst mod 11.1

i:< < ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

?Ver rgelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

27 DEC 201,1

Griffie

11 I.U1,1!1.11111

Ondernemingsnr : 0540.682.948

Benaming (voluit) : Assur-Invest-Schilde

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tumhoutsebaan 206

2970 Schilde

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: WIJZIGING NAAM WIJZIGING DOEL  BENOEMING ZAAKVOERDER - AANPASSING STATUTEN EN COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalie), Antwerpsesteenweg; 93, op 2 december 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 11J12J2013,,

boek 130, blad 26, vak 13. Ontvangen: ¬ 50,00. Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat; de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Assur-Invest-Schilde", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1, Wijziging van de benaming

De benaming luidt "Assur-Invest-Schilde" en zal gewijzigd worden en voortaan luiden als volgt:

"Assur-Invest Groep".

Het desbetreffende artikel van de statuten wordt aangepast.

2. Wiizig_ing van het doel

a) Verslag

De vergadering ontslaat de instrumenterende notaris van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder; de aanwezige aandeelhouders erkennen het afschrift van dit verslag te hebben! ontvangen en er kennis van te hebben genomen, ln bijlage bij dit verslag van de zaakvoerder is een!! staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd afgesloten op 30 november 2013.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de

uitgifte van deze akte worden neergelegd in het vennootschapsdossier.

b) Wijziging van het maatschappelijk doel

Het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt uitgebreid en aangevuld door volgende tekst: "-Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privé-personen;;

en instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen,i bestuurdersfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het'i voorgaande; de diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming;; en in de hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt.

-Beleggingen en beheer van vermogens, onder andere van onroerende goederen en rechten,;

roerende goederen en kapitalen, waaronder aandelen, dit alles hetzij voor eigen rekening, het voor,. rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin. -Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping , samenwerking, financiële,; tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen,i instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten;' opgericht worden, welke het maatschappelijk voorwerp ook weze.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.eaor-.

1r' behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

-Het verwerven, vervreemden, beheren, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren, verhuren, doen bouwen of verbouwen, het in pand geven, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden. Meer specifiek : projectontwikkeling (aankoop, bouw en verkoop van onroerende goederen)

-Als algemene onderneming de bedrijvigheden coordineren van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers.

-Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

-De vennootschap kan alle handels-, financiële, industriële, roerende- en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk voorwerp rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken. Zij mag alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in Belg'ie als in het buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend."

Het desbetreffende artikel van de statuten wordt aangepast.

3. Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

4. Benoeming bijkomende niet-statutaire zaakvoerder

De algemene vergadering beslist om met ingang van heden te benoemen als bijkomende niet-

statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

-De heer VAN EISEN Koen, geboren te Herentals op 17 juni 1978, wonende te 2288 Grobbendonk

(Bouwel), Secretarisdreef 7, alhier aanwezig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-staat van actief en passief

-verslag van de zaakvoerder

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Op de laatste btz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noiaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden l aan het Belgisch Staatsblad

tumgels

Neergelegd ter griffie van de f?ochfbolr>rf von Koophandel -te Antwerpen, op

'1 0 OKT 2013

Griffie

°540" 68 2 . 948

, Benaming (voluit) ; Assur-Invest-Schilde

Ondernemingsnr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 206

2970 Schilde

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostrnallej, Antwerpsesteenweg 93, op 25 september 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 01.10.2013, boek 128, blad 93, vak 12. Ontvangen: 50,00 ¬ . Getekend: E.a. inspecteur a.i. J. GEERTS; blijkt dat; de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "L&S Zakenkantoor", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen: Eerste beslissing

(..)

Tweede-derde-vierde beslissing

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punten 1 tot 3 op de agenda.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een kopie van het splitsingvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel en een afschrift van de verslagen van de' bedrijfsrevisor en van de oprichters (opgesteld overeenkomstig art. 219 W. Venn.) toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

De conclusie van het verslag opgesteld door de Burgerlijke Vennootschap "BERCKMOES, LANGENDRIES & PARTNERS" - bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft aangenomen, gevestigd te 2040 Antwerpen -; Berendrecht, Dorpstraat 40 - vertegenwoordigd door de Heer Johan LANGENDRIES, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek Vennootschappen luidt letterlijk als volgt:

"Conform de wettelijke opdracht en op basis van de uitgevoerde werkzaamheden, verricht volgens de normen van het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng, zoals goedgekeurd door de Raad van het Instituut op zijn zitting van 7 december 2001, kunnen volgende besluiten geformuleerd warden:

1. De beschrijving van de inbreng in natura, in casu aandelen, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

2. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalingen waartoe deze waarderingsmethoden leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

3. De netto - inbreng bedraagt EUR 419.677,90 en zal vergoed worden door 250 aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend 1/250ste van hete

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap. Deze vergoeding komt toe aan de

vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "L & S ZAKENKANTOOR",

waarbij aan elk aandeel "L & S ZAKENKANTOOR" één aandeel van de op te richten Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Assur-Invest-Schilde" zal worden toegekend.

Wij wensen er tenslotte aan te herinneren dat de oprichter van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid "Assur-Invest-Schilde" verantwoordelijk is voor de waardering van de

ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven

aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van

vennootschappen naar aanleiding van het voorstel tot partiële splitsing in het kader van de

oprichting door inbreng in natura van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"Assur-Invest-Schilde", en het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Gedaan te goeder trouw,

Antwerpen, 23 september 2013.

BERCKMOES, LANGENDRIES

' & PARTNERS BVBA,

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Johan LANGENDRIES,

Bedrijfsrevisor."

Vijfde beslissing

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van haar vierhonderdachtennegentig (498) aandelen in de naamloze vennootschap Marbra, voormeld, van de vennootschap in een nieuw op de richten vennootschap.

' De hiervoor genoemde aandelen zullen overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

De overige twee (2) aandelen van de naamloze vennootschap Marbra, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 206, ondernemingsnummer 0412.725.496, opgericht onder naam "Verzekeringskantoor L. Mariën" krachtens akte verleden voor Floris Hendrickx notaris te Wilrijk op 27 oktober 1972, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 14 november daarna, onder nummer 19721114/307603, zijn in het bezit van de heer Stefan Vertinden, alhier vertegenwoordigd door de heer Steven Thiré, die uitdrukkelijk verklaart in te stemmen met de inbreng in natura en overdracht van vierhonderdachtennegentig (498) aandelen van de naamloze vennootschap in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Assur-Invest-Schilde en dit overeenkomstig de statuten.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe '

vennootschap wordt verwezen naar voorgeschreven verslag van de bedrijfsrevisor.

Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op

te richten vennootschap.

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde

verrichting ten laste zijn van de vennootschap.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan

niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap

of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting

ten gunste van de nieuwe vennootschap.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een

nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.

Deelname in de winst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak vanaf 25 maart 2013 voor rekening van de op te richten vennootschap.

' Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 25 maart 2013 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Zesde beslissing

De zaakvoerders van de gesplitste vennootschap hebben zich er van vergewist dat sinds de datum van de opstelling van het partieel splitsingsvoorstel en de datum van de huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van het vermogen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Zevende beslissing

A. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht van de partiële splitsing.

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing vierhonderdnegentienduizend zeshonderdzevenenzeventig euro negentig cent (C 419.677,90) bedraagt en als volgt is samengesteld: dertienduizend driehonderdenvier euro achtentachtig cent (C 13.304,88) kapitaal; duizend driehonderddertig euro negenenveertig cent (C 1.330,49) wettelijke reserves en vierhonderdenvijfduizend tweeënveertig euro drieënvijftig cent (C 405.042,53) beschikbare reserves, zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de revisor, opgesteld conform artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

B. Incorporatie van beschikbare reserves

Vermits enerzijds het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, groter is dan het door het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde minimumkapitaal voor een BVBA en anderzijds het kapitaal van deze vennootschap slechts ' dertienduizend driehonderdenvier euro achtentachtig cent (C 13.304,88) bedraagt, wordt door de vergadering unaniem beslist over te gaan tot incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves ten belope van elfduizend zeshonderdvijfennegentig euro twaalf cent (C 11.695,12), zodat het kapitaal na deze incorporatie vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00) bedraagt.

C. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Assur-Invest-Schilde", met maatschappelijk zetel te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 206, op te richten, met een kapitaal van vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00) vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste

" boekjaar en van de datum van de eerste algemene vergadering.

FINANCIEEL PLAN

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de comparanten-oprichters mij, notaris, een

financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten

vennootschap verantwoorden. Met dit stuk zal door ondergetekende notaris worden gehandeld

overeenkomstig de voorschriften van artikel 215 Wetboek van Vennootschappen.

INSCHRIJVING:

Op de tweehonderdvijftig (250) aandelen van de vennootschap "Assur-Invest-Schilde", aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde doch hebbende elk een actuele fractiewaarde van één

tweehonderdvijftigste (1/250ste), vertegenwoordigend geheel het kapitaal van de vennootschap,

wordt tegen pari ingeschreven als volgt:

- door de heer Stefan Vertinden, voornoemd, op honderdvijfentwintig (125)aandelen

-door de heer Lucas Van der Wee, voornoemd, op honderdvijfentwintig (125) aandelen

TOTAAL: tweehonderdvijftig (250) aandelen

Op de laatste blz, van i.ufk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

~

a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Aldus is het kapitaal van de vennootschap, dat vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) bedraagt, en vertegenwoordigd wordt door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder nominale waarde, volledig onderschreven.

De statuten luiden als volgt:

Oprichters: 1. de heer VAN DER WEE Lucas August Elsa, geboren te Zandhoven op 29 maart 1955, echtgenoot van mevrouw AERTGEERTS Hilde Maria Modest, wonend te 2243 Zandhaven (Pulle), Vroegeinde 34.

2. de heer VERLINDEN Stefan Louisa Frans, geboren te Turnhout op 16 juli 1981, echtgenoot van mevrouw VAN HAESEBROECK Vanessa Magda Willy, wonend te 2275 Lille, Houtvesterstraat 4. Vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: "Assur-Invest-Schilde"

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijker echten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...) zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot hebben van voormeld roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

Het verlenen van diensten en adviezen in de sector van de financiële en vermogensplanning aan derden.

Het verlenen van diensten en adviezen aan derden in het algemeen.

De begeleiding van overnames van ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen in de sector van verzekeringen, kredieten en financieringen. Het optreden als verzekeringsagent of verzekeringsmakelaar in directe of herverzekeringen. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen, en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen,

Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen af geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

ili. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen ' en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

lijlágen bijli-et-Belgisch

Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijke doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

" De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als

" bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen ' zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg te stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- het optreden als gevolmachtigd agent voor rekening van een financiële instelling.

- daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks s of zijdelings belangen nemen in ondernemingen (behalve financiële onderneminge) die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

-Zij kan zich borg stellen of een hypothecaire zekerheid strekken ten voordelen verbonden vennootschappen,

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 206.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/tweehonderdvijftigste (1/250ste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de vierde maandag van de maand mei om negentien uur,

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen váór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam, De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken, Boeklaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen. Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Achtste beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Assur-Invest-Schilde": de heer Stefan Verlinden, geboren te Turnhout op 16 juli 1981 echtgenoot van mevrouw VAN HAESEBROECK Vanessa Magda Willy, wonend te 2275 Lille, Houtvesterstraat 4.

De zaakvoerder werden voor onbepaalde duur benoemd.

Negende beslissing

( )

Tiende beslissing

Elfde beslissing

Volmacht wordt verleend aan:

Boekhoudkantoor Van Rooy, Dorp 65, 2275 Poederlee, ieder het recht om afzonderlijk te handelen met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals aile formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de zaakvoerder

- verslag van de revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2015
ÿþOndernemingsnr : 0540.682.948

Benaming (voluit) : Assur-Invest -Groep

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 206

2970 Schilde

Onderwerp akte :BU1TENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL -- BEPALING UITBATINGZETELS AANPASSING STATUTEN EN COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenwegl 93, op 24 december 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Assur-Invest-Groep", met éénparigheid del volgende beslissing heeft genomen:

1. Wijziging van het maatschappelijk doel

a) Verslag

il De vergadering ontslaat de instrumenterende notaris van het voorlezen van het verslag van de; zaakvoerders; de aanwezige aandeelhouders erkennen het afschrift van dit verslag te hebben; ontvangen en er kennis van te hebben genomen. In bijlage bij dit verslag van de zaakvoerder is een; staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd afgesloten op 30 november 2014.

ïl Het verslag van de zaakvoerders en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd in het vennootschapsdossier.

b) Wijziging van het maatschappelijk doel

In de volgende tekst worden een aantal woorden geschrapt aangeduid tussen aanhalingstekens:

:Beleggingen en beheer van vermogens, onder andere van onroerende goederen en rechten,;

ir oerende goederen en kapitalen, waaronder aandelen "dit alles hetzij" voor eigen rekening, "het;

voor rekening van derden of in deelname met derden ";

Bijgevolg wordt de nieuwe tekst:

Beleggingen en beheer van vermogens, onder andere van onroerende goederen en rechten,;

roerende goederen en kapitalen, waaronder aandelen voor eigen rekening;

Het desbetreffende artikel van de statuten wordt aangepast.

2.Bepaling van de uitbatingzetels van de onderneming

De aandeelhouders verklaren dat de de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

Assur-Invest Groep 2 uitbatingzetels heeft:

-te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 206

-te 2390 Malle, Dorpsplaats 15

3. Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van dei statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

1 N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r

~ <B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antweroen

0 5 JAN. 2015

afdelinnr ll erpen

" 150,20

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalie).

Dit uittreksel werd afgeleverd v6ér registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-staat van actief en passief

-verslag van de zaakvoerder

-lijst publicatiedata

-coördinatie

4Voor lo, behoude1 aan heF Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.05.2015, NGL 20.08.2015 15441-0592-008

Coordonnées
ASSUR-INVESTGROEP

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 206 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande