ASTRIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASTRIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.497.721

Publication

28/01/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : # (03 (4 q, 1,( s 21

Benaming (voluit) :Astrit

(verkort) : #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Herentalsebaan244

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte ;BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Geert De Roeck te Antwerpen-Deurne, op 14 januari 2014,,; blijkt dat:

1) Mevrouw JASHARI Albana, rijksregistemummer 80.05.09-480.92, geboren te UROSEVAC (Joegoslavië);; op negen mei negentienhonderdtachtig, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Van Heetveldelei 34 .

2) De heer JASHARI Astrit, rijksregistemummer 75.03.01-449.50, geboren te UROSEVAC (Joegoslavië) op één maart negentienhonderdvijfenzeventig, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Van Heetveldelei 34 .

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "ASTRIT" hebben; opgericht.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Herentalsebaan 244. De zetel kan,; zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap heeft tot doel: ""Uitbating van snackbar, theesalon, café, restaurant, cafetaria, verbruikerssalon, broodjeszaak of tea-room; Dit alles met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, uitbating van buffet, roomijs, belegde broodjes, wijnen, alcoholische en andere gegiste dranken.

Alle traiteurs- en cateringdiensten en aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren;

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de: vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Onder iedere vorm zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen."

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 euro en is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en;; ' de aandelen zijn in geld volstort ten belope van 6.200 euro

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor;, volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel en alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om 17 uur.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel .van de' vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, j; aangewezen in de oproeping.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder ' jaar.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ji vur: Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 7, 0î. 2014

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 1i.1

Met éénparigheid van stemmen worden als niet statutaire zaakvoerders benoemd voor-onbepaalde duur de heer Astrit Jashari en mevrouw Albana Jashari, beiden voornoemd, evenals de heer Mathis Asani, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Herentalsebaan 224 die allen aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in juni 2015.

Volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Van Beek & Co of één van haar aangestelden om in naam en voor rekening van de besloten vennootschap 'Astrit" alle nodige formaliteiten te vervullen in verband met het ondernemingsloket en het B.T.W.-nummer, alsook om op te treden bij de administratie der directe en indirecte belastingen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Geert De Roeck,

Notaris,

Voor-

' behouden

aan het

eefglsch

Stnatsbfad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Lriik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2015
ÿþ ivad wob11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 7 MI 2015

afdelingdir pen



r __

Ondernemingsnr : 0544.497.721

Benaming

(voluit) : Astrit

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Herentalsebaan 244 te 2100 Deurne-Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; verplaatsing maatschappelijke zetel - ontslag zaakvoerders

uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 15 juni 2015 blijkt dat met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing werd genomen:

- met ingang op 15 juni 2015 wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht van 2100 Deurne - Antwerpen, Herentalsebaan 244 naar 2140 Borgerhout - Antwerpen, Dokter Van de Perrelei 41A .

met onmiddellijke ingang op 15 juni 2015 wordt het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap aanvaard van: mevrouw Albana Jashari, geboren te Urosevac (Joegoslavië) op 9 mei 1980, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Van Heetveldelei 34.

- de vergadering bevestigt de volledige en onbeperkte kwijting gegeven aan de zaakvoerder Mevr. Albana Jashari voor uitvoering van haar mandaat.

met onmiddellijke ingang op 15 juni 2015 wordt het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap aanvaard van: de heer Astrit Jashari, geboren te Urosevac (Joegoslavië) op 1 maart 1975, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Van Heetveldelei 34.

- de vergadering bevestigt de volledige en onbeperkte kwijting gegeven aan de zaakvoerder Dhr.. Astrit Jashari voor de uitvoering van zijn mandaat.

Voor analytisch uittreksel,

Asani Mahfis,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ASTRIT

Adresse
DOKTER VAN DE PERRELEI 41A 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande