ATELIER ALLARD SCHWENCKE ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATELIER ALLARD SCHWENCKE ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.136.695

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 26.08.2014 14475-0280-011
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 25.07.2013 13362-0530-011
21/10/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Voor- I JIII 11111 f111 !JJI IfItI Il II Il J 11111 11fl 111 Neergelegd ter griffie van de

behouder " 11159798" teelbank van Koophandel te Antwerpen

aan het pp 11 [le 2J1

Belgisch Staatsbla De Griffier, Griffie



Ondernemingsnr : 0840 . 1 3 6. 6 9 5

Benaming : Ateiier A61ard Schwencke Architecten

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Coppenolstraat 3

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, notaris te Mortsel, op vier oktober tweeduizend

en elf.

Oprichters:

1. De heer SCHWENCKE, Allard Johan Christiaan, ingenieur-architect, geboren te SITTARD (Nederland) op eenentwintig februari negentienhonderd vijfenzeventig, van Nederlandse nationaliteit, met verblijfskaartnummer Z.B.515,309 en rijksregisternummer 75.02.21-265.15, wonende te Antwerpen, Engelse Beurs 5. en

2. Mevrouw SAELENS Nele Mie, geboren te Roeselare op zestien december negentienhonderd vijfenzeventig, van Belgische nationaliteit, met identiteitskaartnummer 590-6239960-73 en rijksregisternummer 75.12.16-140.69, wonend te Antwerpen, Engelse Beurs 5.

Gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor, notaris SMETS Daan te Mortsel op acht mei tweeduizend en acht.

Rechtsvorm van de vennootschap: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam van de vennootschap: Atelier Allard Schwencke Architecten

Zetel van de vennootschap: 2000 Antwerpen, Coppenolstraat 3

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor, eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied' van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, akoestiek, wegeniswerken,.

EPB-verslaggeving, veiligheidscoördinatie, binnenhuisinrichting, restauraties, tuin en

landschapsinrichting, opmeting, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect niet onverenigbaar zijn, alsook het ontwerpen en toepassen van alle aspecten van creatieve vormgeving.

De vennootschap mag haar maatschappelijke doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, volgens het beheer van een goed huisvader en voor zover die verrichtingen het doel van de vennootschap (zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect) dienen en daaraan ondergeschikt of bijkomstig zijn, dit alles behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotrechten te verkrijgen. Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in -overeenstemming met en naleving van de Wet van 20- februari 1939, de Wet van 26 juni1963, het.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

u Moniteur belge

N N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

motl 2.1

, regelement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

4.2 De activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn.

4.3 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijke doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Duur:

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur vanaf heden; zij verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600E) verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van waarde. Alle aandelen waarop in geld werd ingeschreven zijn volstort ten belope van één/derde of zesduizend tweehonderd euro in totaal. Het bedrag van de uitgevoerde stortingen is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de ING-Bank. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders / bestuurders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders / bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Elke zaakvoerder / bestuurder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en -zo nodig- in vervanging te voorzien.

ledere zaakvoerder / de raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder /de raad van bestuur kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) / de raad van bestuur volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven , opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect. Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder / bestuurder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder / bestuurder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet ranger als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder / bestuurder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bv. het ontslag van de zaakvoerder(s) / bestuurder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s) / bestuurder(s). De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Aanstelling niet-statutaire zaakvoerder: de heer SCHWENCKE AI(ard, voornoemd en die uitdrukkelijk verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Er werd beslist geen geen commissaris aan te stellen.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde maandag van de maand juni om negentien uur.

' Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel uit de ' oprichtingsakte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ATELIER ALLARD SCHWENCKE ARCHITECTEN

Adresse
COPPENOLSTRAAT 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande