ATPMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATPMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.129.735

Publication

13/05/2014
ÿþc

Mod Word 11.1

ItLejli.e 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

Ï11111111,1t111111,11111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

3 G APR. 201/1

ardeeiffiteerPen



-



Ondernerningsnr : 0822.129.735

Benaming

(voiWt) : ATPMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kievitplein 20C, 2018 Antwerpen België

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 1 april 2014 biljkt hetgeen hierna vole

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar: Noorcierlaan 117, 1st° verdieping, 2030 Antwerpen en dit met ingang vanaf 1 april 2014.

Jean Coda

Zaakvoerder

Bijragen hi] hèt-Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/09/2014
ÿþ MM 'lord 11.1

t(hafli, D. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

1; 1\11EMEM

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 26 AUG. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Loik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

..

Ondememingsnr : 0822.129.735

Benaming

(voluit) ; ATPMS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Noorderlaan 117, iste verdieping, 2030 Antwerpen, België (volledig adres)

Onderwerp akte: Volmacht

Uit de volmacht gegeven door de heer Jean Codo, zaakvoerder aan de heer Salou Oumargo getekend op 17 juni 2014 te Antwerpen blijkt hetgeen hierna volgt

Ondergetekende, de heer Jean Codo, Zaakvoerder van ATPMS bvba, gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 117 1ste verdieping, met ondernemingsnummer 0822.129.735 RPR Antwerpen (hierna de 'Onderneming' genoemd) beslist hierbij de heer Salou Oumarou, wonende te 2020 Antwerpen, Vlaamsekunstlaan 67/102 aan te stellen als gevolmachtigde van de Onderneming met ingang vanaf 17 juni 2014 overeenkomstig het onderstaande. De heer Salou Oumarou aanvaardt dit.

A. Enkel met zijn handtekening heeft hij, binnen de normale, dagelijkse bedrijfsvoering van de Onderneming, binnen de perken die hierin bepaald zijn de volmacht om:

1. Het verrichten van administratieve en fiscale handelingen. De Onderneming te vertegenwoordigen voor de fiscale autoriteiten, de administraties en agentschappen die belast zijn met de inning van belastingen, waaronder bijvoorbeeld het Ministerie van Financiën, de FOD financiën, de regionale en lokale overheden en bij aile belastingadministraties, waaronder de '13.T.Ve.

2. Het verrichten van vennootschapsformaliteiten en de Onderneming te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten, sociaal rechtelijke administraties, sociale secretariaten, overheidsdiensten en administraties, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Onderneming als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het overgaan tot de ondertekening en neerlegging van alle uittreksels ter publicatie in het Belgisch Staatsblad, en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

3. De dagelijkse briefwisseling te ondertekenen,

4. Het in ontvangst nemen in naam van de Onderneming van aile brieven, kisten, pakketten, colli's, aangetekend of niet, hebbende een aangegeven waarde of niet, van bpost, van de administratie der douane en accijnzen, van transportondernemingen en de spoorwegen, cognossementen, transportbrieven en alle andere vereiste documenten voorleggen; alle vereiste documenten en ontvangstbewijzen tekenen.

5, De Onderneming te vertegenwoordigen voor alle overheidsinstellingen die bevoegd zijn voor aangelegenheden inzake arbeid, sociale zekerheid, bijstand en veiligheid, alsook voor de administraties of agentschappen die belast zijn met de inning van de sociale bijdragen, waaronder bijvoorbeeld het Ministerie van Arbeid, de Arbeidsbureaus enz., het voorbereiden, ondertekenen en registreren van alle verslagen, toepassingen, verzoeken en klachten, alsook alle betalingen uitvoeren die krachtens de wet vereist of toegestaan zijn met uitzondering van het ondertekenen van contracten voor de aanwerving van personeel,

6. Het uitvoeren van bankzaken en financiële verrichtingen overeenkomstig de bankmachten vastgesteld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

s 0,

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

door de zaakvoerder die een waarde van 4.000 EUR per transactie niet te boven gaan met uitzondering van verrichtingen inzake investeringen.

7. De goedkeuring en het toekennen van kleine onkostenvergoedingen.

Deze volmacht is voor onbepaalde tijd en kan aldus op elk ogenblik worden ingetrokken of aangepast door een beslissing van de zaakvoerder van ATPIVIS bvba.

Jean Dodo

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening

17/03/2014
ÿþ }had PS4F 41,4

(lid; t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Wergelegd ter griffie van de RechtbaPit

Koophandel te AntwerPeCti oP

0 5 MAART 20,4

Griffie

i

II

IY

Ondememingsnr : 0822.129.735

Benaming (voluit) : Atpms

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Keizerstraat 20 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

De zaakvoerder beslist om vanaf 08/12/2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Kievitplein 20C te 2018 Antwerpen.

Jean Codo

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeÏden : Recto : Naam en hoedanigheid van deTnstrumenferende nâtarrs, hetzif van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteken¬ ng.

28/01/2015
ÿþ mod 11.1

t. ~. _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1=~~~~~ " ;A





Hhlu *15015189*







Onderinemingsnr : 0822.129.735 Benaming (voluit) : ATPMS

(verkort)

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

i 6 JAN. 2015

aPdeliwerpen , i ie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorderlaan 117, 1 ste verdieping

2030 Antwerpen

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 30 december 2014, dat de enige vennoot en titularis van de totaliteit van de aandelen die gans het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATPMS", met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 117, lste verdieping, BTW BE0822.129.735 RPR Antwerpen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

Als gevolg van een materiële vergissing in voormelde oprichtingsakte, wordt de dubbele vermelding van de hierna beschreven tekst in de doelomschrijving geschrapt:

vennootschap slechts kunnen uitoefenen na voldaan te hebben aan de wettelijk gestelde voorwaarden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkaardige of verwant voorwerp of die een vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelik welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Z kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

TWEEDE BESLISSING.

In verband met de inbreng in natura besluit het verslag van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners", kantoor houdende te Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, als volgt:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA ATPMS bestaat uit een schuldvordering voor een globaal bedrag van ¬ 368.193, 76.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uitte geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.681 volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde=van-de BVBA-_ATPMS.--Deze- vergoedingis-gebaseerd op. de-fractiewaarde. van. de.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

~

bestaande aandelen. Deze vergoeding houdt geen rekening met het negatieve eigen vermogen van

de vennootschap, doch is gesteund op een uitdrukkelijk akkoord tussen partijen.

De inbreng in natura kadert in toepassing van artikel 332 en 333 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 10 december 2014

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kils Meuldermans

Bedrijfsrevisor

DERDE BESLISSING.

Het kapitaal werd verhoogd met DRIEHONDERDACHTENZESTIGDUIZEND HONDERDDRIEËNNEGENT1G EURO ZESENZEVENTIG CENT (E 368.193,76) en gebracht van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op DRIEHONDERDZESENTACHTIGDUIZEND ZEVENHONDERDDRIEËNNEGENTIG EURO ZESENZEVENTIG CENT (¬ 386.793,76); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in natura en werd volledig volgestort.

VIERDE BESLISSING.

Als gevolg van voormelde beslissingen worden aan de statuten volgende wijzigingen aangebracht: artikel 3 wordt vervangen door volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland: het verhuren van haar eigen diensten of van diensten van derden, vennoten of niet, het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies, het waarnemen van belangen, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van mandaten, het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle van handels-, dienstverlenende en industriële ondernemingen, studie- en raadgevend werk inzake financiële en administratieve aangelegenheden,

De studie, schatting, financiering en ontwikkeling van roerende en onroerende projecten. De bemiddeling van financieringen, kredieten, leningen, hypotheken, verkopingen en verzekeringen. Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten, het uitvoeren van aile onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven en in verband met de bouwnijverheid en aanverwante.

Aile activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en " verkopen, beheren en tot waarde brengen van aile participaties, aandelen en deelbewijzen van ; en in alle vennootschappen en ondernemingen, het beheren van eigen onroerende goederen. onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van aile gebouwen en constructies bij middel van aile technieken en in alle stadia van afwerking; in het algemeen het actief uitoefenen van de projectontwikkeling van aile mogelijke onroerende goederen. Algemene aannemingen in de breedste zin van het woord.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zijnde,

Activiteiten waarvoor er een zekere beroepsbekwaamheid, vergunning of erkenning vereist is, zal de vennootschap slechts kunnen uitoefenen na voldaan te hebben aan de wettelijk gestelde voorwaarden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van " andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkaardige of verwant voorwerp of die een vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt DRiEHONDERDZESENTACHTiGDUiZEND ZEVENHONDERDDRIEËNNEGENTIG EURO ZESENZEVENTIG CENT (t: 386.793, 76), het is verdeeld in 3.867 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van 1/3867ste van het kapitaal,

Volmacht.

I]e heer Coda Jean, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a^ "

e

mod 11.1

aansprakelijkheid "Fiducia/ Tax & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 274, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia, individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, gecoördineerde statuten, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

1

e Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 05.07.2012 12261-0254-011
10/04/2012
ÿþ Mod Wort 11.1

ri461o. .(1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffu van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 8 MAART 2012

i~nuiuiuiuiniu

*12070495*

be a E st;

Ondernemingsnr : 0822.129.735

Benaming

(voluit) : ATPMS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duboisstraat 46 bus 3 te 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt met ingang van 1 maart 2012 de maatschappelijke zetel

van de vennootschap overgebracht naar :

Keizerstraat 20 te 2000 Antwerpen

Voor uittreksel,

Jean Codo

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 28.08.2011 11459-0194-009
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 15.07.2015 15318-0423-015
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.12.2016, NGL 31.01.2017 17034-0541-016

Coordonnées
ATPMS

Adresse
NOORDERLAAN 117 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande