ATRIUM MANAGEMENT SUPPORT, AFGEKORT A.M.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATRIUM MANAGEMENT SUPPORT, AFGEKORT A.M.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.299.381

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 10.02.2014, NGL 26.03.2014 14075-0511-012
21/03/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEFiGELEGQ

09 -03- 2012

GRIFFN f'1 ECHTBANK van

KOCP'H, '4Dgl,eIECHELEN

Ondernemingsnr .

Benaming

(voluit) : ATRIUM MANAGEMENT SUPPORT

(verkort) : A.M.S.

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2560 NIJLEN, KRONKELPAD 7

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING, STATUTEN, EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S)

Tekst

Er blijkt uit een akte verleden voor ons notaris Nathalie Vereist, met standplaats te Nijlen, op 5 maart 2012, geregistreerd te Lier op 7 maart 2012, boek 204 blad 97 vak 2, zes bladen geen verzendingen, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), S. Van Britsom, eerstaanwezend inspecteur bij een fisoaal bestuur a.i, dat:

1. De heer VERCAMMEN Giovanni Blanche André, NN 71.06.26-213.55, geboren te Sint-joost-ten-Node op 26 juni 1971 en zijn echtgenote

2. Mevoruw DE PEUTER Ingrid Maria Eduarda, NN 70.04.13-444-82, geboren te Lier op 13 april 1970, samenwonend te 2560 Nijlen, Kronkelpad 7.

Die mij, instrumenterende notaris, verzoeken bij authentieke akte de statuten vast te stellen van de handelsvennootschap die zij in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid willen oprichten onder de naam "ATRIUM MANAGEMENT SUPPORT", afgekort "A.M.S:' met zetel van de vennootschap te 2560 nijlen, Kronkelpad 7, waarvan het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro bedraagt en verdeeld is in honderd (100) (gelijke) aandelen.

Comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op de totaliteit van de aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend aan de prijs van honderdzesentachtig euro (186,00 ¬ ) per aandeel, als volgt:

1) door voornoemde heer Vercammen Giovanni voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ).

2) door voornoemde mevrouw De Peuter Ingrid voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ).

Zij verklaren en erkennen ieder dat zij hun voormelde respectievelijke geldelijke inschrijving hebben volgestort ten bedrage van een derde (1/3de) hetzij 6.200,00 ¬ , als volgt:

1) voornoemde heer Vercammen Giovanni voor een bedrag van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ).

2) voornoemde mevrouw De Peuter Ingrid voor een bedrag van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ).

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort zodat de vennootschap vanaf haar bestaan als rechtspersoon de beschikking heeft over de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) .

Voormelde bedragen werden voorafgaandelijk aan de oprichting van deze vennootschap geplaatst (bij storting of door overschrijving) op een bijzondere rekening bij KBC BANK geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door voormelde (bank)instelling op 28 februari 2012.

ZETEL De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 Nijlen, Kronkelpad 7..

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Het doel van de vennootschap is een onderneming waarvan de activiteiten zich manifesteren in de algemene dienstensector en het verschaffen van technische bijstand en engineering support voor bedrijven en instellingen. Zij zal zich specialiseren in de verlening van diensten en het verlenen van advies en begeleiding in financiële analyse en financiële rapportering aan diverse instellingen en haar bedrijfsleiders.

Zij zal de opdrachtgevers bijstaan en begeleiden in hun budgettering en financiële planning van hun bedrijven. Advies verlenen bij het opstellen van financiële verslaggeving, jaarrekeningen en diverse aangiften, het gebruik van de juiste software en raad geven bij de organisatie van diverse afdelingen en cash-management binnen hun bedrijfsstructuur.

De vennootschap zal eveneens advies verlenen met betrekking tot technische en operationele uitwerking van projecten, hoogtechnisch support in de energiesector en andere sectoren.

Bijlagen bij-hetBelgisch-Staatstrlad =-î1f03f20t2

111

*12060335*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge In het bijzonder ontwikkeling en opvolging van het opzetten van groene stroomprojecten in opdracht van derden op europees grondgebied en in het bijzonder de totale energiemarkt in Europa. Bijstand verlenen aan de opdraçhtgevers voor het bekomen van vergunningen voor het leveren van diverse energie in Europa. De vennootschap zal voor zijn opdrachtgevers het juiste Businessplan voor de commerciële uitbouw en het opzetten van een marktbeleid aan zijn eindverbruikers uitwerken. De vennootschap zal audits uitvoeren in het kader van CO2-emissiehandel in België in overleg met BELAC.

Al deze activiteiten kan de vennootschap met of zonder onderaannemingen verwezenlijken.

Zij zal eveneens kunnen optreden als handelsbemiddelaar in deze sector, alsook nieuwe technieken verwezenlijken en uitproberen.

De vennootschap mag haar doel nastreven zowel in België als in het buitenland.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen en ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten e n industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks ncch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden ondernemingen, met dewelke een en ander band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten ondérnemingen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of die aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging naar de statuten, overeenkomstig de voorwaarden in artikel 70 van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbin-tenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennoot-schappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur..

BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijds-duur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder van onderhavige vennootschap wordt be-noemd, is die rechtspersoon verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger I natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van de rechtspersoon).

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien onderhavige vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een (andere) vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoe-men toe aan het bestuursorgaan.

De heer Vercammen Giovanni en mevrouw De Peuter Ingrid worden beiden aangesteld tot statutair zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur. Zij verklaren dat de uitoefening van deze functie hem/haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en verklaren het hem/haar toegekende mandaat te aanvaarden.

Hun afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten hetzij om gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

ALGEMENE VERGADERING De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede maandag van de maand februari om negentien uur dertig.

BOEKJAAR Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september. VERDELING Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voorbehouden `ean hét Belgisch Staatsblad

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering. ih. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. -En onmiddellijk na voorgaande oprichting beslissen voornoemde oprichters met éénparigheid van

stemmen:

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door twee statutaire zaakvoerders, beiden voornoemd;

- dat het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend veertien (2014) en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op dertig september tweeduizend dertien (30/09/2013).

2. Verklaring in verband met de aanstelling van een commissaris.

De voornoemde oprichters verklaren dat op basis van ter goeder trouw verrichte schattingen de vennootschap zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

Derhalve is de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht een commissaris aan te stellen. Elke vennoot zal individueel het toezichtrecht uitoefenen overeenkomstig de wettelijk bepaalde modaliteiten.

3. De oprichters stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) aan: de heer Bossaerts Werner, boekhouder te 2560 Nijlen, Ringstraat 5, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

4. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters uitdrukkelijk alle daden, rechten en verbintenissen gesteld vanaf 1 maart 2012 tot op heden die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, uitdrukkelijk over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren, doch onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid, van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris heeft de vennootschap erop attent gemaakt dat het aangewezen is om aile daden en verbintenissen gesteld vanaf heden tot op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, aangegaan voor rekening van onderhavige vennootschap als toekomstige rechtspersoon onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, uitdrukkelijk door de vennootschap als rechtspersoon over te nemen en te bekrachtigen binnen twee maanden na voormelde neerlegging.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Voornoemde aangestelde zaakvoerder beslist hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de heer VERCAMMEN Giovanni aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Nathalie Vereist.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ATRIUM MANAGEMENT SUPPORT, AFGEKORT A.M.S.

Adresse
KRONKELPAD 7 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande