AUTOBANDEN ATLAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOBANDEN ATLAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.729.124

Publication

06/12/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B.I

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tleergelogt ter griffie var dw Rechtbank KeQphandelte,1ntt-rerpei7, op

Griffie 2 7 un 2D12

1JIIl! 11111 11U1 1111111111 lIUI 11111 11111 III! lU!

" 12197335"

Ondernemingsnr : 0847.729.24

Benaming :

(voluit) : AUTOBANDEN ATLAS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Lissumstraat 55 te 2100 Antwerpen-Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : In vereffening stelling

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 20 september 2012, "Geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 24 september 2012 boek 170 blad 04 vak 19. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger ai bij delegatie (getekend) J. Martens", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUTOBANDEN ATLAS" besloten heeft hetgeen volgt:

1) VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf 20 september 2012. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

2) BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op EEN (1).

Wordt benoemd als vereffenaar mevrouw EL MAKHLOUFI Karima, bediende, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Tirinusstraat 3,

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen van 8 oktober 2012 werd de benoeming van voornoemde mevrouw EL MAKHLOUFI Karima tot vereffenaar van onderhavige vennootschap bevestigd.

Ingevolge hogere beslissing tot aanstelling van voornoemde vereffenaar, besluit de vergadering om de mandaten van de zaakvoerder(s), te weten: 1.de heer EL BOUCHEHATI Abdessamad, zelfstandige, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Ravelsbergstraat 8 bus 1, en 2. mevrouw EL MAKHLOUFI Karima, voornoemd, te beëindigen met ingang vanaf datum van in vereffening stelling van de vennootschap, te weten: 20 september 2012.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

De vereffenaar zal op de griffie van de rechtbank de nodige verslagen neerleggen conform artikel 189 bis van het wetboek van vennootschappen, hetgeen luidt als volgt: "De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis bedoelde vereffeningsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd."

Het mandaat van de vereffenaar wordt niet bezoldigd.

3) STATUTENWIJZIGING

De vergadering besluit de tekst van artikel 1 van de statuten te vervangen als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de

naam "AUTOBANDEN ATLAS-in vereffening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwodrdigen

Verso : Naam en handtekening.

Deze naam moet steeds warden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA",

4) MACHTIGING

Daar de afsluiting van de vereffening voorzien is binnen een termijn van drie maanden vanaf heden, ontslaat de vergadering ondergetekende notaris ervan de gecoordineerde statuten neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering verleent elke machtiging aan mevrouw EL MAKHLOUFI Karima, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om aldaar alle nodige formaliteiten te vervullen en om alle verklaringen te tekenen en in het algemeen, om alle nodige stappen te ondernemen in verband met de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUTOBANDEN ATLAS-in vereffening", vanaf de ondertekening van de akte.

Voor ontledend uittreksel

Luc Mortelmans

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte van de akte dd. 20 september 2012

-verslag van de zaakvoerder(s)

-staat activa-passiva dd. 10 september 2012

-het verslag van de bedrijfsrevisor

-kopie beschikking Rechtbank van Koophandel dd, 8 oktober 2012

~ Voor-

be ,ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*12139604*

neergelegd for griffie van do Rechtbank van Koophandel to Antwerpen, op

Griffie 31 MMUI 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : AUTOBANDEN ATLAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Van Lissumstraat 55 te 2100 Antwerpen-Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 25 juli 2012, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUTOBANDEN ATLAS" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoten: 1. De heer EL BOUCHEHATI Abdessamad, zelfstandige, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Ravelsbergstraat 8 bus 1, van Marokkaanse nationaliteit.

2. Mevrouw EL MAKHLOUFI Karima, bediende, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Tirinusstraat 3.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "AUTOBANDEN ATLAS

3) Zetel: gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Van Lissumstraat 55.

4) Duur: De vennootschap wordt cpgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België

als In het buitenland:

-bandertcentrate

-klein- en groothandel in banden voor allerhande motorvoertuigen

-algemeen onderhoud en reparatie van auto's en lichte vrachtwagens

-groot- en kleinhandel in accessoires voor allerhande motorvoertuigen

-revisie van allerhande automotoren en motoren in het algemeen

-onderhoud en herstelling van motorvoertuigen in de meest ruime zin

-carrosserieherstelling

-groot- en kleinhandel in smeer- en koelmiddelen

-slepen van voertuigen

-aan- en verkoop van allerhande voertuigen,

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling,

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen,

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen,

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichters tekenen in op alle aandelen, onderschrijven elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstorten elk van deze aandelen ten belope van tweeënzestig euro (62,00 EUR) per aandeel, zodat zij elk respectievelijk nog hierna gemelde bedragen dienen te volstorten:

-De heer EL BOUCHEHATI Abdessamad heeft ingetekend op 95 aandelen waarop aldus nog 11.780,00 euro te volstorten blijft.

-Mevrouw EL MAKHLOUFI Karima heeft ingetekend op 5 aandelen waarop aldus nog 620,00 euro te volstorten blijft.

0847" 72901-24

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

el 'le. :I

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer 068-8955206-96 bij Belfius Bank.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de eerste vrijdag van dé maand april om twintig (20.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerders: Worden benoemd tot niet statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: de heer EL BOUCHEHATI Abdessamad en mevrouw EL MAKHLOUFI Karima, beiden voornoemd. Het mandaat van de heer Et Bouohehati zal aanvangen per 1 oktober 2012, en het mandaat van mevrouw El Makhloufi zal aanvangen bij de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Zij kunnen elk afzonderlijk optreden en hun mandaten worden niet bezoldigd.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand april tweeduizend veertien.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook aile verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële

toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op

de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan

één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden

van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van

drie jaar, Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen

te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd, 25 juli 2012

-een bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

s'-

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2015
ÿþI %.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

Vooi behoul aan h Belgis Staatst

i

*15026303*

1111

Ondernemingsnr : 0847.729.7 24

Benaming

(voluit) : AUTOBANDEN ATLAS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Van Lissumstraat 55, 2100 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 4 FEB, 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 30/04/2013, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen door Mevrouw El Makhloufi Karima, vereffenaar-vennoot , De Heer El Bouchehati Abdessamad, vennoot,

De voornoemde aandeelhouders stellen vast dat zij het gehele vermogen van de ontbonden vennootschap hebben bekomen en verbinden er zich toe het resterende passief aan te zuiveren vermeld in het plan voor de verdeling van de activa aan de schuldeisers waardoor de ontbinding van de BVBA Autobanden Atlas en aldus definitief gesloten is.

Mevrouw El Makhloufi Karima wordt ontslagen als vereffenaar.

De boeken en bescheiden van de BVBA Autobanden Atlas zullen in het bezit blijven van mevrouw El Makhloufi Karima, en deze zal ze gedurende een periode van vijf jaar bewaren op het adres Tirinusstraat 3, 2100 Antwerpen.

De comparanten verbinden zicht ertoe om het aandelenregister van de vennootschap Autobanden Atlas te vernietigen door het register te scheuren, binnen de acht dagen van heden,

El Makhloufi Karima

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
AUTOBANDEN ATLAS

Adresse
VAN LISSUMSTRAAT 55 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande