AUTOPARTS V.A.P.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOPARTS V.A.P.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.825.813

Publication

13/05/2014
ÿþMod Wocd 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

er

II Miij II

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

30 APR. NU

Griffie

liglagen Iiirli-etTlétiséli-Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0439.826.813

Benaming

(voluit) : AUTOPARTS V.A.P.

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Bredabaan 149, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging fusievoorstel opgemaakt op 10 maart 2014 tussen:

AUTOPARTS V.A.P.

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2930 Brasschaat, Bredabaan 149.

Ondernemingsnummer: RPR Brussel 0439.825.813

Belasting over de Toegevoegde Waarde, nummer BE 0439.825.813

JOHN MELIS

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 2950 Kapellen, Claessensdreef 72.

Ondernemingsnummer: RPR Brussel 0877.444.677

Belasting over de Toegevoegde Waarde, nummer BE 0877.444.677

FUSIE DOOR OVERNEMING van JOHN MELIS BVBA door AUTOPARTS V.A.P. BVBA op basis van de financiële staten per 31 december 2013.

ENERZIJDS:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AUTOPARTS V.A.P waarvan de zetel gevestigd is te 2930 Brasschaat, Bredabaan 149, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0439.825.813.

Opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor Notaris Joseph Roevens te Brasschaat op 22 januari 1990, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 februari daarna onder nummer 1990-02-1 7 / 081.

ANDERZIJDS:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOHN MELIS waarvan de zetel gevestigd is te 2950 Kapellen, Claessensdreef 72, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0877.444.677.

Opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor Notaris Hans De Decker te Brasschaat op 15 november 2005, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 december 2005 daarna onder nummer 2005-12-05 0174264.

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN:

1. Inzake de specifieke aansprakelijkheid van het bestuursorgaan wordt verwezen naar artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

_ , .  _ " ____ ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. Het fusievoorstel dient door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd te worden (art. 693 W. Venn.).

a/ FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De bestuursorganen van BVBA JOHN MEUS en BVBA AUTOPARTS V.A.P. zullen aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van BVBA JOHN MELIS (overgenomen vennootschap) met zetel te 2950 Kapelien, Claessensdreef 72, zal overgaan naar BVBA AUTOPARTS V.A.P. op basis van een financiële staat afgesloten op 31 december 2013; alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 januari 2014 door BVBA JOHN MELIS zullen voor rekening van BVBA AUTOPARTS V.A.P. zijn.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doel van de vennootschappen luidt als volgt

- De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOHN MELIS (overgenomen vennootschap)

"De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het

buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

- het verlenen van diensten, het onderzoek, de raadgeving, de administratieve en commerciële organisatie,

onder meer inzake financiële, handels, fiscale en sociale aangelegenheden in de ruimste zin van het woord;

- het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan particulieren, vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van aile aard, ondermeer op het vlak van verzekeringen, financiële planning, administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatie;

- het waarnemen van de functie van zaakvoerder, bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen;

- het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen,

- het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande, zowel roerend als onroerende,alsmede de invoer, uitvoer en handel van alle consumptiegoederen, half-fabrikaten en grondstoffen;

- de productie, groot- en kleinhandel, import en export, transport, opslag en overslag van alle soorten van goederen,

- tussenpersoon in de handel, en import- en export consultancy;

- groot- en kleinhandel, import en export van alle onderdelen, materialen, hulpstukken op gebied van

roerende goederen allerhande, in de ruimste zin van het woord;

- uitwerken en realiseren van projecten op het gebied van in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, in de ruimste zin van het woord,

-het huren, verhuren en onderverhuren van gebouwen, plaatsen, ruimten en goederen in de meest ruime zin

- aile handelingen op het vlak van vastgoed en immobiliën, onder meer de aankoop, verkoop, ruil, beheer, huur, verhuur, leasing en eventuele financiële of andere technieken om onroerende goederen te verwerven, te verhandelen, enzomeer, in de meest ruime zin van het woord, uitgezonderd deze activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

Bovenstaande opsomming is niet limitatief, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap aile financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden, zullen in onderaanneming gegeven worden.

De vennootschap mag onder iedere vorm, zelfs bij wijze van fusie of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen belangen nemen en deze beheren.

Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag voor andere vennootschappen en voor haar bestuurders, vennoten en vereffenaars borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, De vennootschap mag zich voor haar zaakvoerders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken"

fk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AUTOPARTS V.A.P. (overnemende vennootschap)

4,2 "De vennootschap heeft tot doel:

De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, van onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen en go-carts; De fabricage, meer bepaald plaatsing van toebehoren en onderdelen voor motorvoertuigen, en voor electrische toebehoren.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn dit te begunstigen; zo kan zij onder meer, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Zij kan funkties van bestuurder of vereffenaar van andere ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de meest ruime zin, kan bijdragen."

b/ RUILVERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

1, De ruilverhouding wordt ais volgt vastgelegd:

500 nieuwe, volledig volgestorte aandelen op naam van BVBA AUTOPARTS V.A.P. zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van BVBA JOHN MELIS.

Aile aandelen (750) van BVBA AUTOPARTS V.A.P. zijn in bezit van de overgenomen vennootschap BVBA JOHN MEUS, Die 750 bestaande eigen aandelen die ingevolge de fusie in handen van BVBA AUTOPARTS V.A.P. zelf komen, worden door de fusie van onwaarde en zullen onmiddellijk worden vernietigd.

De 500 nieuwe aandelen van BVBA AUTOPARTS V.A.P. zullen door het bestuursorgaan van laatstgenoemde worden verdeeld onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap BVBA JOHN MELIS a rato van de bestaande aandelenparticipaties in BVBA JOHN MELIS. Één nieuw aandeel van de BVBA AUTOPARTS V.A.P. zal geruild worden tegen één oud aandeel van BVBA JOHN MEUS.

Na de fusie zal het kapitaal van BVBA AUTOPARTS V.A.P, vertegenwoordigd worden door 500 aandelen die als volgt zullen zijn verdeeld:

- de heer John Melis: 495 aandelen

- mevrouw Dena-May Melis: 5 aandelen

2. Er zal geen opleg worden toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

3. De uitreiking zal geschieden door aantekening in het aandelenregister.

c/ DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 1 januari 2014.

d/ BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootsohap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2014.

e/ BIJZONDERE VOORWAARDEN

Er zijn geen bijzondere voorwaarden aan deze transactie verbonden, bij gebreke aan aandeelhouders met bijzondere rechten alsook aan houders van andere effecten dan aandelen in de overgenomen vennootschap,

f/ BIJZONDERE BEZOLDIGING MN BEDRIJFSREVISOR

Aan de door respectieve bestuursorganen van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap aangewezen bedrijfsrevisor DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS Burg. Venn. o.v.v. BVBA, Vrijheidstraat 91 te 2850 Boom, wordt opdracht verleend om voor elk van de fuserende vennootschappen het verslag op te maken, waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen; zij zal hiervoor een

4

vergoeding ontvangen overeenkomstig de geleverde diensten die wordt vastgesteld op 750,00 euro voor de twee fuserende vennootschappen samen..

g/ BIJZONDERE VOORDELEN AAN LEDEN BESTUURSORGANEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

h/ GEVOLGEN FUSIE

Ingevolge de fusie zal de bestaande groepstructuur vereenvoudigd worden waardoor onder meer een kostenbesparing zal gerealiseerd worden.

Neerlegging

Gedaan te Brasschaat op 10 maart 2014, in vier (4) originele exemplaren.

De respectieve bestuursorganen van BVBA JOHN MEUS en BVBA AUTOPARTS erkennen elk twee

(2) originele exemplaren te hebben ontvangen, waarvan zij elk één (1) zullen neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en één (1) zullen bewaren in hun respectievelijke zetels.

Getekend,

BVBA JOHN MELIS

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

de heer John Melis

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/05/2014 : AN275242
20/08/2014 : AN275242
26/06/2013 : AN275242
31/05/2012 : AN275242
23/05/2011 : AN275242
17/08/2010 : AN275242
08/04/2010 : AN275242
27/05/2009 : AN275242
20/06/2008 : AN275242
27/06/2007 : AN275242
09/02/2006 : AN275242
27/05/2005 : AN275242
23/03/2005 : AN275242
01/07/2004 : AN275242
04/07/2003 : AN275242
06/07/2001 : AN275242
15/06/1999 : AN275242
12/01/1999 : AN275242
02/09/2016 : AN275242

Coordonnées
AUTOPARTS V.A.P.

Adresse
BREDABAAN 149 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande