AV CARS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AV CARS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.871.952

Publication

05/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-03-2015

Griffie

*15303918*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599871952

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

AV CARS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor Karl Van Looy, notaris te Antwerpen, op 3 maart 2015, te registreren, blijkt dat:

1° De heer VOITKA Alexandre Tadevuchavitch, geboren te Grodno op 21 maart 1973, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Joos van den Steenelei 29, intekenend op honderd éénenzeventig (171) aandelen, mits een intekenprijs zeventienduizend honderd euro (17.100,- ¬ ), volstort voor vijfduizend zevenhonderd euro (5.700,- ¬ ), en nog te volstorten voor elfduizend vierhonderd euro (11.400,- ¬ ). 2° Mevrouw VOITKA Loudmila Viatcheslavovna, geboren te Grodno op 19 juli 1974, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Joos van den Steenelei 29, intekenend op negen (9) aandelen, mits een intekenprijs negenhonderd euro (900,- ¬ ), volstort voor driehonderd euro (300,- ¬ ), en nog te volstorten voor zeshonderd euro (600,- ¬ ).

3° De heer CASTEELS Ludo Julia, geboren te Brasschaat op 12 november 1953, wonende te 2930 Brasschaat, Lage Kaart 311 A001, intekenend op zes (6) aandelen, mits een intekenprijs zeshonderd euro (600,- ¬ ), volstort voor tweehonderd euro (200,- ¬ ), en nog te volstorten voor vierhonderd euro (400,- ¬ ).

Tussen hen hebben opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming AV CARS. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Boomsesteenweg 852. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s)

De vennootschap heeft tot doel:

Groothandel in nieuwe en gebruikte auto s voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden.

Handelsbemiddeling in auto s en lichte bestelwagens.

Handelsbemiddeling in nieuwe en gebruikte auto s voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden.

Handelsbemiddeling in andere motorvoertuigen

Handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen

De exploitatie van een inrichting, zowel in het binnen- als in het buitenland, voor de verkoop, in groot-en in kleinhandel, de onderhoud, de herstelling, de constructie, de import- en export, de transit, de opslag, de distributie, de fabricatie en het ontwerp van alle motorvoertuigen, rijwielen en alle transportmiddelen (voormelde opsomming is aanwijzend, doch niet beperkend).

De uitbating van een werkplaats voor koetswerk herstelling en elke vorm van garage-inrichting. De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import- en export van alle toebehoren, onderdelen, brandstoffen, oliën en vetten, voor motorvoertuigen, fietsen en transportmiddelen.

De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de import- en export van alle mogelijke voertuigen en vaartuigen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van

Onderwerp akte :

Boomsesteenweg 852 2610 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

de vennoot¬schap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Onder iedere vorm, zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen,in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen

De vennootschap mag deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris,

bestuurder, directeur, of zaakvoerder, alsmede het waarnemen van de functie van vereffenaar van vennootschappen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volstort ten belope van één derde hetzij tezamen zesduizend tweehonderd euro (6.200,- ¬ ), zoals blijkt uit het bankattest dat afgegeven is aan ondergetekende notaris en door hem bewaard wordt. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de Argenta Spaarbank te Antwerpen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,- ¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het hem overhandigd bankattest.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Met éénparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd, de heer VOITKA Alexandre, voornoemd en de heer CASTEELS Ludo, voornoemd, die aanvaardt. Zij zijn bevoegd de vennootschap alleen optredend de vennootschap te verbinden. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is, ingevolge artikel 12 der statuten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de donderdag van de vierde week in mei te achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden opgenomen in de statuten om toegelaten te worden op de algemene vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Om één enkele persoon als eigenaar van het effect aan te wijzen, dienen de onver-deelde eigenaars een gemeenschappelijk lasthebber aan te stellen die als zodanig zal optreden. Zo dit niet in der minne kan gebeuren worden de rechten geschorst totdat de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij, een lasthebber zal hebben aangeduid.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend zestien De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend zeventien

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen van de uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt, na de eventuele gelijktrekking van vennoten zoals in voorgaand lid bepaald, onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan Jan Van Riel Accountantskantoor BVBA te 2100 Antwerpen-Deurne, Van Hersbekelei 17, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder of aangestelden om alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij het ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties alsmede bij eventuele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

andere belastingadministraties op te treden en formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van openbaarmaking: afschrift, uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 APR. 2015

ardelinerfepen

Ondernemingsnr : 059987/952

Benaming

(voluit) : AV CARS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boomsesteenweg 852 2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 10 maart 2015 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Luitenant Lippenslaan 58 2140 Antwerpen-Borgerhout.

Tevens wordt de heer Ludo Casteelswonende te 2930 Brasschaat Lage kaart 311 A001 betast met de dagelijkse technische leiding.

Voitka Alexandre Ludo Casteels

zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AV CARS

Adresse
BOOMSESTEENWEG 852 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande