AVDA COURIERS

Société en commandite simple


Dénomination : AVDA COURIERS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 567.661.618

Publication

26/11/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEU

19 -11 ELGISCH

1

*14213406*

E

BELGE INgEf"~~~ W~  ,~~

~~.~.. .~,,,;remue* "

- 2014 6-n " 11. 20% I;

..._..__..__._.._,-.,.....rn..........,.~ ._._,.y.,

RL:CH I BANK van KOOHh t ,DEL,

TAATSBJeTWE Rt'E(Blr,ifâid. MECHELEN

Ondernerningsnr : Benaming 5-6?- G 64. 6.4

(voluit) (verkort) . avda couriers

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Antwerpse Steenweg 13 bus 102 te 2830 Willebroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel van de oprichtingsakte.

Het jaar 2014, op 10 oktober waar de volgende aandeelhouders zijn verschenen: Dhr. Van der Auwera Axel, wonende Antwerpse Steenweg 13 bus 102 te 2830 Willebroek als zaakvoerder met een bezoldigd statuut en Mevr. Wouters Christiane, wonende Antwerpse Steenweg 11 bus 301 te 2830 Willebroek als stille vennoot met een onbezoldigd statuut. Zij verklaren over te gaan tot de oprichting van een gewone commariditiare vennootschap waarvan zij de statuten als volgt samenstellen:

Titel 1: Naam, vorm, doel, duur: De naam van de vennootschap luidt "avda couriers". De vorm van de vennootschap is een Gewone Commanditarie Vennootschap. De zetel is gevestigd te 2830 Willebroek, Antwerpse Steenweg 13 bus 102, De zetel mag naar elke andere plaats worden overgebracht bij beslissing van de aandeelhouders. De vennootschap heeft als doel: 5310001: Verzamelen, vervoeren en afleveren van post, en pakjes in binnen- en buitenland. 53200: Overige posterijen en koeriers. 5320001: Verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik worden gemaakt van diverse takken van vervoer. 90021: Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen.

De vennootschap mag al haar roerende en onroerende goederen in pand of hypotheek stellen om haar verbintenissen te onderschrijven, zelfs voor rekening van derden. In het algemeen zal zij alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel. Zij mag ook alle belangen nemen door middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardlge, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen, De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Titel 2: Kapitaal, vennoten, aansprakelijkheid. Het kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 Euro door de. vennoten oprichters volledig in geld ingebracht. Dit kapitaal is vertegenwoordigd door 10 aandelen met een: nominale waarde van 100,00 Euro. De ondergetekenden verklaren en erkennen dat de 10 aandelen worden ingeschreven als volgt: als hoofdelijk onbeperkt aansprakelijke vennoot Dhr. Van der Auwera Axel als oprichter met 5 aandelen. Ais stille vennoot , Mevr. Wouters Christiane als oprichtster met 5 aandelen.

Titel 3: Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door Dhr. Van der Auwera Axel zoals vermeld in de statuten, Zijn mandaat zal bezoldigd zijn. De zaakvoerder Dhr. Van der Auwera Axel is onbeperkt aansprakelijk voor het geheel van het passief, de stille vennoot Mevr. Wouters Christiane is beperkt aansprakelijk tot haar inbreng. De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten zelfs niet krachtens een volmacht. Alle rechtshandelingen jegens derden en in rechtszaken als eiser of ais verweerder wordt de vennootschap verbonden door een handtekening van de zaakvoerder of voor een door de zaakvoerder benoemde gevolgmachtigde. Enkel de zaakvoerder is bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking die niet uitdrukkelijk door de wet of door de aandeelhouders wordt voorbehouden.

Titel 4: Maatschappelijk jaar: Het boekjaar begint op 01 januari en eindigd op 31 december van elk jaar, Elk ' jaar op 30 juni wordt de inventaris opgesteld maar niet volgens KB voorgeschreven regels. De jaarlijkse Algemene Vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni.

Titel 5: Vereffening, ontbinding. De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door de beslissing van alle aandeelhouders.

Titel 6: Overgangsbepaling en volmacht: Het eerste maatschappelijk jaar vangt aan vanaf ondertekening van de onderhandse akte en eindigd op 31 december 2015, Aan Eynatten Werner bvba, Kerkplein 12 te 2650 Edegem worden machten verleend om namens de vennootschap alle formaliteiten aangaande het Ondernemingsloket te vervullen en verder wordt een volmacht gegeven om alle sociale, fiscale, boekhoudkundige en administratieve formaliteiten te vervullen.

, Dhr. Van der Auwera Axel - zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AVDA COURIERS

Adresse
ANTWERPSE STEENWEG 13, BUS 102 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande