AVIA VISOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVIA VISOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.859.094

Publication

08/07/2014
ÿþ Mod Warcl 11.1

Une In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

27 JUNI 2014

afdeliWgifteerpen

be IIII 11.!1,11,1.111,1R1 1

a Ste 1111







0835859094

AVIA V1SOR

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID SINT JOBSESTEENWEG 48, 2930 BRASSCHAAT

VERVROEGDE ONTBINDING INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR  EINDE MANDAAT EN DECHARGE ZAAKVOERDER - AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de achtentwintigste mei, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd op het lste registratiekantoor van Antwerpen 2 op 11 juni 2014 Bladen : 3 verzendingen :1 Register 5 Boek 2 Blad 30 Vak 17 Ontvangen registratierechten : vijftig euro nul eurocent (50,00 EUR) De Ontvanger, (get.) K Haes, bij delegatie voor de ontvanger", dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Avia Visor", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Sint Jobsesteenweg 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0836.859.094 (Antwerpen)  BTW BE 0835.859.094, met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

Voorlezing wordt gegeven van het verslag van de zaakvoerder toelichtend de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

Bij dit verslag daterend van 6 mei 2014 is een staat van actief en passief gevoegd, afgesloten op 31 maart 2014.

Over gemelde staat van actief en passief werd op 22 mei 2014 een verslag opge-isteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GUY PARMENTIER", te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer PARMENTIER Guy, bedrijfsrevisor.

Voornoemde bedrijfsrevisor besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W. Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AVIA VISOR", kan ik verklaren dat:

* Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 31 maart 2014.

* De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 maart 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 109.431,41 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuïteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe."

Nadat de vergadering het verslag heeft aanhoord, besluit zij de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang op heden zodat de vennootschap derhalve vanaf deze datum nog enkel zal bestaan voor haar vereffening, en spreekt zij de invereffeningstelling van de vennootschap uit.

TWEEDE BESLUIT:

Onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of, indien nodig, homologatie, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Antwerpen wordt tot vereffenaar benoemd

de heer van den Assem Johannes, voornoemd, die aanvaardt.

De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide machten voor de voltooiing van zijn opdracht en namelijk deze vermeld in de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij zich moet beroepen op de algemene vergadering van aandeelhouders om toelating te verkrijgen tot uitoefening van de bijzondere machten, vermeld in artikel 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, deze machten hem reeds uitdrukkelijk door voormelde buitengewone algemene vergadering verleend zijnde.

De vereffenaar heeft aile machten om te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende akten, hand-lichting te geven, voor of na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire schuldeisers, overschrijvingen, beslagleg-'gingen, verzet en andere beletselen en de hypotheekbewaarder vrij te stellen ambtshalve inschrijving te nemen; deze opsom-raming is niet beperkend maar wel aanhalend.

De vereffenaar wordt ontslagen van inventaris op te stellen, hij mag daarvoor verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschappen.

De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in likwidatie te verbinden.

DERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de heer van den Assem, voornoemd, als zaakvoerder, beëindigd is ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap en verleent hem décharge voor het door hem tot op heden gevoerde bestuur.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten inzake de ontbinding-invereffeningstelling, als volgt:

- wijziging van de eerste zin van artikel 1 door de volgende:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening."

- artikel 4 wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur op 28 april 2011.

De buitengewone algemene vergadering der vennoten, ge-'hou-'den voor het ambt van Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, op 28 mei 2014, heeft de vennootschap vroeg-'tijdig ontbonden, en inveref-ifening gesteld."

- artikel 19, eerste alinea, wordt vervangen door volgende tekst:

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van vennoten, gehouden voor het ambt van Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, op 28 mei 2014 werd de vennootschap vroeg-dijdig ontbonden en inveref-ifening gesteld.

Tot vereffenaar werd benoemd : van den Assem Johannes Cornelis Judocus Maria, wonende te 2930 Brasschaat, Sint Jobsesteenweg 48.

De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide machten voor de voltooiing van zijn opdracht en namelijk deze vermeld in de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij zich moet beroepen op de algemene vergadering van aandeelhouders om toelating te verkrijgen tot uitoefening van de bijzondere machten, vermeld in artikel 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, deze machten hem reeds uitdrukkelijk door voormelde buitengewone algemene vergadering verleend zijnde.

De vereffenaar heeft alle machten om te verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende akten, hand-lichting te geven, voor of na betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire schuldeisers, overschrijvingen, beslagleg-'gingen, vel-zet en andere beletselen en de hypotheekbewaarder vrij te stellen ambtshalve inschrijving te nemen; deze opsom-ming is niet beperkend maar wel aanhalend.

De vereffenaar wordt ontslagen van inventaris op te stellen, hij mag daarvoor verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in likwidatie te verbinden."

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan Fiduciaire Van Loey en Patteet NV, te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 47A, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

Voor ontledend uittreksel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten, homologatie benoeming vereffenaar.

Voor-eah6udefrl aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2014
ÿþMod Word 11,i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11not

V beh

aa Bei Stat.

Ondernemingsnr : 0835 859 094

Benaming

(voluin : AVIA VISOR (in vereffening)

(verkort)

Rechtsvorm: B.V.B.A.

Zetel Sint-Jobsesteenweg 48, 2930 BRASSCHAAT

(volledig adres)

Onderwerp akte: SLUITING VEREFFENING

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering, dd, 5 september 2014, blijkt wat volgt:

* Het sluitingsverslag van de vereffenaar wordt goedgekeurd.

* Aan de vereffenaar wordt kwijting verleend voor zijn mandaat uitgeoefend inzake de vereffening.

* Alle wettelijke documenten en bescheiden zullen, ingevolge de vigerende wetgeving, bewaard blijven op, het adres van de vereffenaar: de heer Johannes van den Assem, Sint-Jobsesteenweg 48, 2930 Brasschaat, , en dit gedurende 5 jaren.

Alle voorgaande in acht genomen, besluit de Bijzondere Algemene Vergadering dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid AVIA VISOR, met ingang van 5 september 2014, definitief opgehouden heeft te bestaan en dat de vereffening hiermede eveneens gesloten is.

Brasschaat, 5 september 2014

Vereffenaar

van den Assem Johannes

...... " . - .... , . " - , . . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 25.06.2013 13210-0333-010
14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 12.06.2012 12164-0091-010
02/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11302966*

Neergelegd

28-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0835859094

(voluit) : Avia Visor

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2930 Brasschaat, Sint Jobsesteenweg 48

Onderwerp akte: Oprichting  Statuten - Benoeming

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en elf, de achtentwintigste april voor meester Chris Celis,

notaris te Brasschaat, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De Heer VAN DEN ASSEM JOHANNES Cornelis Judocus Maria, geboren te VOORSCHOTEN op

tweeëntwintig december duizend negenhonderddrieënvijftig, houder van een Nederlands paspoort met nummer

NTC5PL5P1 en gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 531222-457-80, met woonplaats te 8420

Knebel (Denemarken), Holmbjergvej 66/1.

VORM-NAAM:

De vennootschap is Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zij heeft als naam: Avia Visor

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2930 Brasschaat,Sint Jobsesteenweg 48.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig

- Gewest worden verplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen-

of buitenland.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, en dit in de meest ruime zin van het woord:

-Consulting in de luchtvaart en de ruimtevaart;

-Juridische adviesverlening in de luchtvaart en de ruimtevaart;

-Adviesverlening in Human resource management;

-Adviesverlening en (ad interim) Management in de algemene zin;

-Inspecties en Auditing met betrekking tot de kwaliteit en de beveiliging in de luchtvaart en ruimtevaart;

-Voorvallen en ongevallen onderzoek;

-Het maken van studies, organiseren van seminaries en opleidingen, schrijven en publiceren van boeken en

artikelen in verband met de luchtvaart en ruimtevaart, en alle technologie die hiermede verband houdt;

-Adviesverlening, toezicht en opzetten van veiligheid managementsystemen en risc assesment;

-Adviesverlening en uitvoering van Wildlife Management, met name op en nabij luchthavens en industriële

installaties.

Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of

onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag

zich door vereniging, fusie,inschrijving,participaties, financiele tussenkomst of om het even welke wijze

interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het

hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden.

DUUR:

De vennootschap is van onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL-AANDELEN-PLAATSING-STORTING:

Het maatschappelijk kapitaal wordt volledig geplaatst, door inschrijving op alle voormelde aandelen door de

voornoemde enige vennoot-oprichter.

BESTUUR-BEZOLDIGING-BENOEMING:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die

de duur van hun mandaat vaststelt, en tevens besluit omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te

handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die

waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID:

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende

zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle

handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

ALGEMENE VERGADERING-TOELATING-STEMRECHT:

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste zaterdag van juni om tien uur  s ochtends.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de

vennootschap.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het

jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap

onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST:

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd

wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk

recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING:

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij

bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de

rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf;

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf;

3.Alle handelingen en daden vanaf achtentwintig maart tweeduizend en elf, die voor rekening van de vennoot-

schap in oprichting zijn uitgevoerd en de daaruit voortvloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege

en oorspronkelijk te zijn aangegaan door de bij deze opgerichte vennootschap.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

Benoeming zaakvoerders:

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, die aanvaardt, de heer van den Assem Johannes,

voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan de naamloze vennootschap

 Fiduciaire Van Loey en Patteet , gevestigd te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 47A, met recht van

indeplaatstelling en elk afzonderlijk handelend, teneinde inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in of

van het register van rechtspersonen van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en van B.T.W.-plichtigen.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vóór registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank

van koophandel.

Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AVIA VISOR

Adresse
SINT JOBSESTEENWEG 48 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande