AVRORA GEM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AVRORA GEM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 864.963.549

Publication

16/11/2011
ÿþ Mod

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

grerrs van de Rechiboilit An1'dy2fp@o, op

Griffie R 3 %M. 2011

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbias

1

11111 I1.1

1

Ondernemingsnr : 0864.963.549

Benaming

(voluit) : Avrora Gem "in vereffening"

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel : Korte Kievitstraat 22, Gebouw C12, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit de eenparig schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 18 oktober 2011.

7. De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, met ingang van vandaag, de vereffening af te sluiten,

8. De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten te verlenen aan de vereffenaar met het oog op de uitvoering van de genomen besluiten.

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten te verlenen aan Accountantskantoor van Moppes BVBA, met kantoren te Lange Herentalsestraat 101, 2018 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Marcel van Moppes, met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, teneinde de Vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van de belastingadministraties met het oog op alle handelingen die vereist zijn in het kader van de afsluiting van de vereffening.

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten te verlenen aan Meester Koen Selleslags, Meester Kristof Slootmans, Meester Davy Smet of ieder andere advocaat van de advocatenassociatie DIA Piper UK LLP, met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Berchem, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen in het kader van de afsluiting van de vereffening, zoals, maar niet beperkt tot, de schrapping van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen middels de tussenkomst van een erkend ondernemingsloket, en alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

9. De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden bewaard te Accountantskantoor van Moppes BVBA, met kantoren te Lange Herentalsestraat 101, 2018 Antwerpen, gedurende vijf jaar vanaf vandaag.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

De heer Koen Selleslags

Gevolmachtigde

Op de laats¬ e blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) hevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.12.2010, NGL 27.07.2011 11332-0375-015
31/03/2011
ÿþ Mal 2.1

~UW In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ers"JJb+ír:~. ~~ ~~' ^ .~~ ~ ^'~ ~n achetât

= , ~_ :r~' ;r~. ..., ~.0

Val KOophako! 1f+0 Aeitwerpaq, cip

Griffie 21 MO nu

Ondernemingsnr : 0864.963.549

Benaming

(voluit) : AVRORA GEM

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Korte Kievitstraat 22, gebouw C/12

Onderwerp akte : ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - AANSTELLING VAN DE VEREFFENAARS

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "AVRORA GEM", met zetel te 2018 Antwerpen, Korte Kievitstraat 22, gebouw C/12, BTW BE 0864.963.549 RPR Antwerpen, afgesloten voor het ambt van notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 28 februari 2011, blijkt dat onder meer volgende beslissingen genomen werden:

1.Toelichting bij het voorstel tot ontbinding in het verslag van de raad van bestuur en de staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van 30 november 2010 van de vennootschap en het controleverslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WF&Co BEDRIJFSREVISOREN", kantoor houdend te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door de heer BEIRENS Stefaan, over de voormelde staat van activa en passiva, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de NV AVRORA GEM, met zetel te 2018 Antwerpen, Korte Kievitstraat 22 bus C/12, een staat van activa en passiva opgesteld per 30 november 2010, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 23.413,94 EUR en een netto passief van -1.320.579,95 EUR. De staat van activa en passiva op datum van 30 november 2010 werd opgesteld overeenkomstig artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001.

Uit de controlewerkzaamheden die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat voor het overige de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 18 februari 2011

WF&Co BEDRIJFSREVISOREN BVBA

Vertegenwoordigd door (get.) STEFAAN BEIRENS Vennoot". in uitvoering van artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

2.Vervroegde ontbinding van de vennootschap.

3.Aanstelling van de vereffenaar(s). De vergadering beslist om één vereffenaar te benoemen, onder opschortende voorwaarde van bevestiging van deze benoeming door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, met name:

1/ Mevrouw VAN DE VELDE Anne Marie, geboren te Antwerpen op 11 mei 1958, wonende te 2100 Antwerpen district Deurne, Oudedonklaan 60.

4.Bepaling van de machten van de vereffenaar(s).

De vergadering beslist vervolgens dat de vereffenaar afzonderlijk handelend, de meest uitgebreide macht heeft bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Bij overlijden of ontslagneming van de vereffenaar, zal de algemene vergadering van aandeelhouders overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

De algemene vergadering beslist dat het mandaat van de vereffenaar onbezoldigd worden uitgeoefend. 5.Ontslag en kwijting aan de bestuurders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Tengevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de^ leden van de raad van bestuur, te weten :

-mevrouw ZHIVOTNEVA Mariet, wonende te 121374 Moskou (Rusland), Krasnih Zor 37-236;

-mevrouw VAN DE VELDE Anne Marie;

aan wie zij kwijting verleent onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR VAN MOPPES", met zetel te Antwerpen, Lange Herentalsestraat 101, en haar gevolmachtigden, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving als B.T.W.-belastingplichtige te bekomen.

VOLMACHT

De vennootschap naar Russisch recht "CJSC INVESTMENT COMPANY SOLEX" (INVESTITSIONNAYA COMPANYA SOLEX CLOSED JOINT-STOCK COMPANY), gevestigd te Moskou (Rusland), Kadashevskaya Naberezhnaya 6/1/2, gebouw 1, met eerste registratienummer 1027710003474.

Opgericht op 8 augustus 2002.

Hier vertegenwoordigd door haar algemeen directeur mevrouw TESLENKO Ludmila Viktorovna, geboren op 16 oktober 1952, wonende te Moskou (Rusland), Privolnaya 77, flat 232.

verklaart bij deze als bijzonder lasthebber aan te stellen:

de heer KHALIULLIN Timur Anvarovich, geboren te Kazan (Rusland) op 13 november 1972, wonende te Moskou (Rusland), Solovyinaya Roshcha 3, flat 43.

Te dien einde (i) alle stukken en akten te tekenen, te stemmen, documenten, processen-verbaal en registers te ondertekenen, in de plaats te stellen en in het algemeen alles te doen wat nodig en nuttig kan zijn teneinde voormeld en (ii) in voorkomend geval te verzaken aan (1) de formaliteiten en termijnen van bijeenroeping voorgeschreven door de artikelen 533 en 535 van het Wetboek van Vennootschappen en aan de termijn binnen dewelke stukken ter beschikking gesteld moet worden, alsook aan (2) het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens enige onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64,1° van het Wetboek van Vennootschappen.

De lasthebber wordt tevens gemachtigd op te treden met zelfde bevoegdheid in alle buitengewone algemene vergaderingen volgend op deze, van deze vennootschap met zelfde agenda.

Gedaan te Moskou op 21 februari 2011

"goed voor volmacht" (getekend) Ludmila V. Teslenko

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, volmacht, staat activa en passiva, verslagen raad van bestuur, controleverslag, kopie homologatiebeslissing vereffenaar.

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 30.07.2010 10359-0335-015
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.06.2008, NGL 24.07.2008 08447-0309-015
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.06.2007, NGL 27.07.2007 07474-0369-015

Coordonnées
AVRORA GEM

Adresse
KORTE KIEVITSTRAAT 22 - GEB C12 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande