AXELENT BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AXELENT BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 859.690.412

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 17.07.2014 14309-0581-037
19/03/2014
ÿþOndernemingsnr : 08596904/2

Benaming

(voluit) : AXELENT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Reetiei 12 - 2820 Bonheiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

De algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 7 juni 2013 herbenoemt de vennootschap

Theo Van Herck Bedrijfsrevisor BVBA, vertegenwoordigd door de heer Philippe Boesmans, Herentalsebaan 645, 2160 Wommelgem tot commissaris voor een periode van 3 jaar. Deze zal bijgevolg einde nemen bij de algemene vergadering van 2016.

Voor eensluidend afschrift

De Heer Carl Becquet

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01411131

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 4 -03- 20%

GRli=FlE RECU-I`i'EiAi :-_. van KaQi I-I,eere. te MECHELEN

*1606393

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 19.07.2013 13319-0135-038
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 16.07.2012 12298-0427-036
29/06/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111

*12115149*

20 -66- 20lz

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN-GrtffDEiLete MECHELEN

Ondernemingsnr : 0859.690.412

Benaming

(voluit) : AXELENT BELGIUM

(verkort) : -

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2820 Bonheiden (Rijmenam), Reetlei 12

(volledig adres)

Onderwerp a kte : FUSIE DOOR OVERNEMING algemene vergadering van de overnemende vennootschap

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lachristi op 8 juni 2012, blijkt dat de Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde

1. Kennisname van documenten en verslagen.

1. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de', aandeelhouders, voornoemd, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen. Het fusievoorstel werd opgesteld op twee april tweeduizend twaalf door de gedelegeerd-bestuurder van de naamloze vennootschap AXELENT BELGIUM, met zetel te 2820 Bonheiden (Rijmenam) Reetlei 12, en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; BEKAFLASH, met zetel te 2820 Bonheiden (Rijmenam), Reetlei 12, in toepassing van het Wetboek: van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van' koophandel op zeventien april tweeduizend twaalf en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig april daarna, onder nummers 12081435 en 12081436,

11. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk; één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift te hebben ontvangen van: het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum, van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° indien van toepassing op de vennootschap, de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren, over de laatste drie boekjaren.

lll. De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken en zij; ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

2. Fusiebesluit  Overgang onder algemene titel van het vermogen.

1, Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEKAFLASH en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op twee april tweeduizend twaalf door de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap AXELENT BELGIUM en de, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEKAFLASH en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op zeventien april, tweeduizend twaalf en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig april daarna, onder nummers 12081435 en 12081436.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap AXELENT BELGIUM, met zetel te 2820 Bonheiden (Rijmenam), Reetlei 12,,hierna: genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aanspra-,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

kelijkheid E3EKAFLAS, met zetel te 2820 Bonheiden (Rijmenam), Reetlei 12, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2. Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend twaalf

geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten worden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken

vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders en zaakvoerders.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

fuserende vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed,

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken: haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat eveneens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contract ut singuli, enzovoort), Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten, op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende ondermeer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zullen de bestuurders van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan,

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap, ln verband met dit laatste wordt verklaard dat de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid BEKAFLASH geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7, Boekhoudkundige verwerking.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het koninklijk besluit van dertig januari tweeduizend één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3. Machten tot uitvoering.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan AdFiBoDeM Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, Voordestraat 70a te 9080 Lochristi, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Jean-Luc De Meyer, of een aangestelde van het kantoor, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

15/6/2012

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte;

- de gecoördineerde statuten;

- publicatielijst;

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

27/04/2012
ÿþ Mod Waad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

hill I 11111111 iii (liii III

~iaosia3s"

NEE RGcLEnD

i 7 _04q 2012

GRL:;-lr_ ;~C1-i"i~:.~~;~ii~' van ItOOPl-1<~NDEreit#eClaELEN

Ondernemingsnr : 0859.690.412

Benaming

(voluit) : Axelent Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Reetlei 12, 2820 Rijmenam

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel tussen Axelent Belgium NV en Bekaflash BVBA, ondertekend op 2 april 2012.

Axelent Belgium

Naamloze Vennootschap

met zetel te

2820 Rijmenam, Reetlei 12

Bekaflash

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

met zetel te

2820 Rijmenam, Reetlei 12

FUSIEVOORSTEL

Opgesteld door de bestuursorganen op de maatschappelijke zetel van beide bovenvermelde vennootschappen op 2 april 2012 en gericht aan de buitengewone algemene vergaderingen van de bovenvermelde vennootschappen in overeenkomstig artikel 719 Wetboek Vennootschapsrecht.

AXELENT BELGIUM NV  BEKAFLASH BVBA

FUSERENDE VENNOOTSCHAPPEN:

ENERZIJDS:

- De naamloze vennootschap Axelent Belgium, waarvan de zetel gevestigd is te 2820 Rijmenam, Reetlei 12,

met als ondernemingsnummer 0859.690.412

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Luc Van Damme te Lochristi op 9 juli 2003, gepubliceerd in de -bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 juli 2003.

Het kapitaal bedraagt thans 120.000 euro en is vertegenwoordigd door 120 aandelen met een fractiewaarde van één/hondertwintigste van het kapitaal.

Hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Carl Becquet, wonend te 2820 Bonheiden, Uyerenboslaan 10.

ANDERZIJDS:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bekatiash, waarvan de zetel is gevestigd te 2820

Rijmenam, Reetlei 12, met als ondememingsnummer 0860.294.186.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Luc Van Damme te Lochristi op 20 augustus 2003, gepubliceerd in

de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 september 2003.

Het kapitaal bedraagt thans 18.600 Euro en is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van

waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Cari Becquet, wonend te 2820 Bonheiden, Uyerenboslaan 10.

FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

De verschijners verklaren dat ze aan hun respectieve algemene vergaderingen dit fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bekaflash met zetel te 2820 Rljmenam, Reetlei 12, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat naar de naamloze vennootschap Axelent Belgium met zetel te 2820 Rijmenam, Reetlei 12, die reeds houdster is van alle aandelen van Bekaflash BVBA, op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2011.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 januari 2012 zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap Axelent Belgium NV.

Het doel van de vennootschappen is ais volgt:

Axelent Belgium NV:

" De import, de verkoop en de installatie van stalen hekken en draadproducten en wat tot één en ander behoort of daarmee direct of indirect verband houdt, alsook het beheer van onroerend goed.

De opsomming is niet beperkend. De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, aile roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen. Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen."

Bekaflash BVBA:

"De aankoop en verkoop van producten inzake signalisatie en afscherming, alsook de bemiddeling in verkoop, dienstverlening en managementondersteuning in het algemeen. Tevens kan de vennootschap alle roerende, onroerende (waaronder het beheer van onroerend goed) en financiële verrichtingen waarnemen, en dit in de meest ruime zin. De opsomming is niet beperkend. De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen. Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen."

Het betreft een met een fusie gelijkgestelde verrichting zoals omschreven in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die toebehoren aan andere personen dan de overnemende vennootschap die niet voor rekening van de overnemende vennootschap optreden.

Aan de bestuurders of zaakvoerders van de overnemende en van de overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN BEKAFLASH OP 31 DECEMBER 2011 (VOOR WINSTVERDELING)

ACTIVA EUR

Materiële vaste activa 5.423,10

Installaties, machines en uitrusting 2.651,71

Meubilair en rollend materieel 2.771,39

Financiële vaste activa 2.602,88

Waarborg huur en pacht 2.602,88

Vlottende activa 38.589,69

Voorraden 493,11

Handelsvorderingen 34.222,67

Overige vorderingen 3.873,91

Liquide middelen 40.863,38

Overlopende rekening 2.066,08

TOTAAL ACTIVA: 89.545,13

PASSIVA EUR

Kapitaal 18.600,00

Geplaatst kapitaal 18.600,00

Reserves 45.367,37

Wettelijke reserve 1.860,00

Beschikbare reserve 20.500,97

Resultaat van het boekjaar 23.006,40

Schulden op minder dan 1 jaar 25.577, 76

Schulden op +1 jaar die binnen het jaar vervallen 3.145,20

Handelsschulden 13.664,68

Schulden m.b.t. belastingen, 6.165,00

bezoldigingen en sociale lasten

Overige schulden 2.602,88

TOTAAL PASSIVA: 89.545,13

STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN AXELENT BELGIUM WINSTVERDELING) NV OP 31 DECEMBER 2011 (VOOR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ACTIVA

Immateriële vaste activa

Software

Materiële vaste activa

Installaties, machines en uitrusting

Meubilair en rollend materieel

Financiële vaste activa

Deelneming Bekaflash (100%)

Waarborg huur en pacht

Voorraden

Voorraad handelsgoederen

Vorderingen op ten hoogste 1 jaar

Handelsvorderingen

Liquide middelen

Overlopende rekeningen

PASSIVA

Kapitaal

Geplaatst kapitaal

Reserves

Wettelijke reserve

Beschikbare reserve

Resultaat van het boekjaar

Schulden op meer dan 1 jaar

Kredietinstellingen

Schulden op maximum 1 jaar

Schulden op +1 jaar die binnen het jaar vervallen

Handelsschulden

Schulden m.b.t. belastingen,

bezoldigingen en sociale lasten

Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen

BOEKHOUDING EUR

439,42

439,42

107.483,81

1.450,08

106.033,73

152.602,89

150.000,00

2.602,89

25.401,92

25.401,92 .

1.162.768,53 1,162.768,53

213.200,02

9.906,44

EUR

120.000,00

120.000,00

761.029,72

12.000,00

345.380,52

403.649,20

60.767,14

60.767,14

730.006,17

24.991,19

540.589,12

134.425, 86

30.000,00

TOTAAL ACTIVA: 1.671.803,03

TOTAAL PASSIVA: 1.671.803,03

De datum vanaf welke de handelwijzen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2012.

De fuserende vennootschappen verbinden zich dit fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en dit ten minste 6 weken voor de algemene vergadering van elk van de vennootschappen die over de fusie moet besluiten.

Alle kosten voortvloeiende uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

[

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Opgemaakt te Wommelgem op 2 april 2012

AXELENT BELGIUM NV Hier vertegenwoordigd door de heer Carl Becquet gedelegeerd bestuurder

BEKAFLASH BVBA Hier vertegenwoordigd door de heer Carl Becquet

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerle ' ging ter griffie v~ra-ram-~kta

MONITEUR . Et_Ot DIRECTr-w

BI

3 0 -12- 2011

111limiiii~imuimunuu~i

*12014886

05-or

8EL1ti '1:.,

"i 1:I1.

2012 GRIFFIE RECH`i'BÂ-F/K van KOOPHANDEL te MECHELEN

~`1`----

Griffie

Ondernemingsnr _ 0859.690.412

Benaming

(voluit) : AXELENT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2820 Bonheiden (Rijmenam), Reetlei 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 21 december 2011 blijkt dat de' Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde :

1. Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De algemene vergadering beslist om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam of gedematerialiseerd, zodat de statuten in overeenstemming kunnen worden gebracht met het voorgelegde aandelenregister waaruit blijkt dat sinds de oprichting van de vennootschap de: aandelen in het aandelenregister werden ingeschreven op naam van de aandeelhouders.

2. Aanpassing van artikel 7 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit beslist de algemene: vergadering om de tekst van artikel 7 van de statuten te vervangen door de volgende:

`Artikel 7. Gelijkheid van rechten van de aandelen.

De aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouder op naam of gedematerialiseerd, en dit binnen de: beperkingen van de wet.

ledere aandeelhouder kan op elk ogenblik, en binnen de beperkingen van de wet op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen. De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend door de inschrijving in het register van aandelen op naam, dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het: vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De eigendom van een gedematerialiseerd aandeel blijkt door een boeking op rekening, op naam van' de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. De° overdracht van gedematerialiseerde aandelen zal slechts effect ressorteren na de boeking van de overschrijving van rekening op rekening.

Elke aandeel heeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de verdeling."

3. Aanpassing van artikel 30 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen beslist de; vergadering om de tekst van artikel 30 te vervangen door de volgende:

"Artikel 30. Ontbindina.

!n geval van ontbinding van de vennootschap zal de jaarvergadering of de algemene vergadering, bekrachtigd door de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars benoemen, aandeelhouders of niet, en hun machten en wedden bepalen. Werden deze machten niet bepaald; dan beschikken de de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen."

4. Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De vergadering kent de raad van bestuur alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

evenals aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Adfibodem, gevestigd te 9080 . Lochristi, Voordestraat 70/A, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de ` noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

r V or ber",oude,.' aan het Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

23/12/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte

' - volmacht

- de gecoördineerde statuten;

- publicatielijst;





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 19.07.2011 11304-0556-034
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 16.07.2010 10305-0327-033
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 14.07.2009 09404-0263-033
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 16.07.2008 08415-0149-033
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 03.07.2007 07349-0313-030
06/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 05.07.2006 06410-4839-023
13/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 12.07.2005 05465-2589-025
14/07/2015
ÿþ1111111111111111M111111111

Med word Sts

3 - -07- 2015

F.:"_{w" t1 i ;APK van :-)EL

ANTWE~t'~N, afd. f.'' ü; ~ ~' EN

rI IP 4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : 0859.690.412

AXELENT BELGIUM

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP REETLEI 12, 2820 RIJMENAM

BENOEMING BESTUURDERS

Op de laatste blz. van Luits B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering dd 05/06/2015

Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist om te herbenoemen als bestuurders en gedelegeerd bestuurden

-Axelent AB, Hillerstorp 1, 33033 Gnoji , Zweden, bestuurder

-Hilding Mats, Vàxji végen 68, 33142 Vâmamo, Zweden, bestuurder

-Becquet Carl, Uyerenboslaan 10, 2820 Bonheiden, gedelegeerd bestuurder

Hun mandaat gaat in vanaf heden en zal verstrijken na de algemene vergadering in 2021. Getekend,

Becquet Cari

Gedelegeerd bestuurder

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0531-036
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 20.07.2016 16330-0210-038

Coordonnées
AXELENT BELGIUM

Adresse
REETLEI 12 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande