AYNI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AYNI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.531.362

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.08.2014 14479-0465-010
30/07/2012
ÿþ Mod word 11.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Kerkelei 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op twee juli tweeduizend en twaalf, dat er door Mevrouw VERBOVEN Nathalie Jeanne Georges, wonende te 2970 Schilde, Kerkelei 20, een: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, met aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, met de naam "AYNI", met zetel te 2970 Schilde,; Kerkelei 20, en met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd: (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volgestort in geld.

De vennootschap heeft tot doel t.

- Het inrichten en organiseren van activiteiten, workshops, lezingen, cursussen, seminaries en dergelijke; meer, van beweging, gymnastiek en sport met de optiek de intellectuele, zintuiglijke, psychomotorische en emotionele ontwikkeling van ieder individu te begeleiden en te verbeteren, het bestuderen, analyseren en ontwikkelen van de menselijke geest, alsook van fysische en psychische gedragingen, persoonlijke begeleiding en coaching; dit alles in de ruimste zin van het woord.

- Het organiseren van tentoonstellingen, happenings, evenementen, voorstellingen, met alle aanverwante: activiteiten.

- De handel, aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, in schoenen, kleding, tassen en in alle aanverwante zaken en accessoires, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland.

- de organisatie en begeleiding van reizen, studiedagen, daguitstappen in de ruimste zin van het woord.

- Het ontwerpen, organiseren, verlenen en uitvoeren van onder meer marketing, verkooppromotie, design, advertising, opiniepeilingen, marktonderzoek en publiciteits-aangelegenheden in de ruimste zin van het woord.

- Het verlenen van diensten, in de meest ruime zin van het woord, aan particulieren en bedrijven en ondernemingen van aile aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica;

De vennootschap mag in het kader van haar activiteit alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werd tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht Mevrouw VERBOVEN Nathalie, voornoemd.

Er werd geen commissaris benoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden de eerste juni te tien uur ten maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend veertien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder Jaar. Het eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en dertien.

VOLMACHT:

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, het Bestuur van de B.T.W., directe belastingen en sociaal verzekeringsfonds, alle formaliteiten van oprichting en wijziging te vervullen, wordt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de erso o n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V,

bob( aar Be

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" 12133965

1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AYNI (verkort):

cr ven de A7ecti;f.:,: r~'

-na fe Antwerpen, op

19 JUL1 2012

Griffie

o

W

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4,7

tw. ,,:-.4(

`i

volmacht gegeven aan de medewerkers en aangestelden van Boekhoudkantoor Vera Teunis, gevestigd te 2018

Antwerpen, Zurenborgstraat 62 met macht ieder alleen en afzonderlijke te handelen

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 25.08.2016 16547-0337-009

Coordonnées
AYNI

Adresse
KERKELEI 20 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande