AZTECH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AZTECH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.065.796

Publication

09/01/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) :"AZTECH'

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2800 Mechelen, Borchtstraat 30 bus 201

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging  regime artikel 537 WIB  wiiziginq statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zestien december tweeduizend dertien door notaris Rose-Marie Verbeek te Mechelen, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen, vôôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT - Vaststelling van de belaste reserves

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, honderd vijfennegentigduizend achthonderd achtenvijftig euro vierenvijftig cent (E 195.858,54) bedragen, zoals blijkt uit de door de algemene vergadering van 14 december 2011 goedgekeurde jaarrekening, afgesloten op 30 juni 2011.

TWEEDE BESLUIT - Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De buitengewone algemene vergadering stelt het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, vast op honderd vijfennegentigduizend euro (¬ 195.000,00).

DERDE BESLUIT - Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De buitengewone algemene vergadering bevestigt dat de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 december 2013, beslist heeft over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderd vijfennegentigduizend euro (E 195.004,00).

Alle vennoten verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen.

VIERDE BESLUIT - Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De buitengewone algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van honderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd euro (E 175.500,00), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De buitengewone algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

VIJFDE BESLUIT - Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer MACHIN Christopher en mevrouw CORDINGLEY Shanda, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de heer MACHIN Christopher en mevrouw CORDINGLEY Shanda, vennoten, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd euro (E 175.500,00) (ieder dus voor een bedrag ten belope van ¬ 87.750,00) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van honderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd euro (E 175.500,00) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de psrso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

£v1ONITEUR BELGE NEERGELEGD

0 2 -01- 201 BELGISCH STAATSBLA

24 g12- 3413

GRIFFIE

~~~~PHME~N



st!1,1111011

Ondernemingsnr :0466.065.796

Luik B - vervolg

aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De buitengewone algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van honderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 175.500,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Bank J. Van Breda & C° nv, rekening BE23 6455 0065 1791 zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 12 december 2013, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

ZESDE BESLUIT - Vaststelling van de kapitaalverhoging

De buitengewone algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 175.500,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderd vierennegentigduizend honderd euro (¬ 194.100,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186} aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

ZEVENDE BESLUIT - Wlziging van de statuten

De buitengewone algemene vergadering beslist de statuten inhoudelijk, numeriek en terminologisch aan te passen aan de genomen besluiten, de nieuwe vennootschapsterminologie, de wet op de Corporate Oovernance en de wet van 16 januari 2003 "tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen". Overbodige en achterhaalde bepalingen worden geschrapt en met het oog op de coordinatie worden de artikelen zo nodig hernummerd. De statuten worden vastgesteld in de Nederlandse taal. De vergadering beslist de tekst van de statuten integraal te vervangen door navolgende tekst, zoals die hierna in exteso wordt weergegeven:

Artikel 1: aard, rechtsvorm en benaming

De handelsvennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam ; "AZTECH".

Artikel 2: zetel

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 2800 Mechelen, Borchtstraat 30 bus 201,

Artikel 3 : doel

De vennootschap heeft als doel, jn België en in het buitenland, al dan niet in eigen naam en/of voor eigen rekening, alleen of in samenwerking met derden, in groot- als in kleinhandel, op de wijze en manieren die zij het best geschikt acht :

1° Alle activiteiten verband houdende met het informaticadomein en de gegevensverwerking, hierin begrepen het uitvinden, realiseren, commercialiseren en het beheer van de eigendomsrechten van alle progamma's.

2° De handel in informaticamateriaal alsook in verkoopproducten.

3° Alle prestaties op het vlak van analyse, raadgeving, methodologie, enzovoort... in het kader van de informatica.

4° De vennootschap kan tevens in deze context seminaries, trainingen en evenementen organiseren.

De vennootschap zal ook alle investeringen en plaatsingen mogen doen zowel roerend als onroerend binnen de wettelijke beperkingen en meer bepaald het verwerven van onroerende goederen in België of in het buitenland, en in het bijzonder voor de activiteiten onder voormeld punt 4°.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die bijdragen tot het verwezenlijken van haar doelstellingen. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, samenwerking, financiële of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken. De vennootschap mag zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

Artikel 4: rechtsvorm - duur

Voorbehouden aan het

Selgls Staatsblaia Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

1±3e1e e

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vennootschap werd opgericht-voor onbepaalde duur.

Artikel 5: maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van honderd vierennegentigduizend honderd euro (¬ 194.100,00).

Bij de oprichting bedroeg het kapitaal van de vennootschap ¬ 18.600,00, hetwelk alsdan werd volstort tot beloop van ¬ 6.200,00.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 16 december 2013 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van honderd vijfenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 175.500,00), uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar honderd vierennegentigduizend honderd euro (¬ 194.100,00), door inlijving van gemeld nettodividend voor het overeenkomstig bedrag bij het kapitaal en zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Artikel 6: aandelen

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de liquidatiebonus.

Artikel 7: aandelenregister De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de inschrijving in het aandelenregister. Van die inschrijving moeten certificaten worden afgegeven aan de houders van de effecten;-deze certificaten worden door de zaakvoerders getekend.

Artikel 8: verhoging en vermindering van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal mag worden verhoogd of verlaagd door een besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 15: bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, benoemd door de algemene vergadering, met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Artikel 16: vergoeding

De zaakvoerder oefent zijn functie onbezoldigd uit zolang de algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding

Artikel 18: externe vertegenwoordiging Onverminderd artikel 19 ("bijzondere volmachten") en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd, jegens derden en in rechte als eiser of verweerder: door één zaakvoerder, die alleen mag optreden, ook -als er verschillende zaakvoerders werden aangesteld (tenzij bij hun aanstelling anders zou worden besloten), en zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen (tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs).

Artikel 19: bijzondere volmachten

ledere zaakvoerder kan bijzondere volmacht verlenen aan een derde. Voor de handelingen waarvoor de zaakvoerders gezamenlijk dienen op te treden overeenkomstig de wet of deze statuten, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd"de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 22: controle en toezicht.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, en in elk geval zo de vigerende wetgeving het vereist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, die door de algemene vergadering wordt aangesteld met inachtneming van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Wordt er geen commissaris aangesteld dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich, op zijn kosten, laten bijstaan of

vertegenwoordigen door een accountant.

Op verzoek van één of meer vennoten, is het bestuursorgaan ertoe verplicht de algemene vergadering

bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris.

Artikel 23: algemene vergadering  gewone  bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt elk jaar gehouden

op de vijftiende dag van de maand december, om achttien uur.

Indien die da " een wetteli"ke feestdag is, wordt de ver" aderin" de eerstvol" ende werkla o" hetzelfde





Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

" rBeIgi lT Staatsblad

tijdstip gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België aangeduid in de bijeenroeping.

Artikel 26: vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering worden vertegenwoordigd door een gevolmachtigde, die zelf stemrecht heeft.

Om geldig te zijn moet de volmacht schriftelijk zijn gegeven.

Het bestuursorgaan kan de tekst van deze volmachten vaststellen en eisen dat deze ten minste vijf volle kalenderdagen voor de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet aandeelhouder, aan wie volmacht is gegeven volgens de voorschriften van dit artikel,

Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Artikel 30: stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem; onder voorbehoud van wat bepaald is in artikel 10, derde voorlaatste alinea van de statuten en de wettelijke bepalingen.

Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, of wanneer meerdere personen gerechtigd zijn in een aandeel, bijvoorbeeld indien het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de overeenkomstig artikel 11 aangewezen perso(o)n(en).

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid overeenkomstig zelfde artikel 11, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden -stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over fusie, splitsing, ontbinding, invereffeningstelling, kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar(s) toe, waarbij desgevallend punt 11.b. hiervoor van toepassing zal zijn.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

De houders van obligaties of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de vennootschap, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Artikel 35: boekhouding  boekjaar  iaarrekening - iaarverslag.

De vennootschap voert een boekhouding volgens de wettelijke voorschriften.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar, Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Artikel 36: bestemming van de winst - reserves.

Het batig slot dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste (5%) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Artikel 37: vervroegde ontbinding. vereffening van de vennootschap benoeming van vereffenaars De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering, beslissende in de vormen vereist voor statutenwijziging, hetzij door rechterlijke beslissing, hetzij door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering, door de rechter of van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Zijn er geen vereffenaars aangesteld, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 39. - bevoe dheden van de vereffenaars

Bijlagen bij het B Tgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Y e }

t r ) 4 ,

Voorn Luik B - vervolg

behouden

aan het

`- Belgisch Staatsblad De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikels 186, 187, 188 en 191 wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 40: wiize van vereffening

De vereffenaars kunnen van elke vennoot betaling eisen van de bedragen tot de storting waarvan ze zich verbonden hebben en welke nodig lijken om haar schulden en de kosten van vereffening te voldoen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door de geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

ACHTSTE BESLUIT - Volmacht voor de coördinatie

De buitengewone algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten,

NEGENDE BESLUIT - Machten aan het bestuursorgaan

De buitengewone algemene vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

Tegelijk neergelegd expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, bevattende de gecoördineerde statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Rose-Marie Verbeek, notaris met standplaats Mechelen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - An

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 17.12.2013 13688-0305-010
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.12.2014, NGL 16.12.2014 14694-0551-010
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.06.2013, NGL 14.06.2013 13194-0433-010
22/04/2013 : NI635642
20/02/2012 : NI635642
21/01/2011 : NI635642
21/12/2010 : BL635642
24/02/2010 : BL635642
22/12/2008 : BL635642
31/01/2008 : BL635642
29/01/2007 : BL635642
03/02/2006 : BL635642
26/01/2005 : BL635642
29/01/2004 : BL635642
08/12/2003 : BL635642
21/03/2003 : BL635642
26/01/2002 : BL635642
06/10/2001 : BL635642
22/05/1999 : BLA101048

Coordonnées
AZTECH

Adresse
BORCHTSTRAAT 30, BUS 201 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande