B & M PROMO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : B & M PROMO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.282.285

Publication

06/12/2011
ÿþ~

-~

1.1od 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111116 Iglllls

ie3as"

ui

be

a

B sti

Ih

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 NOV, 2011

KOOPHANIgEf. TURNHOUT

n 'tje griffier

, Ondememingsnr : 084i. 282_ . $ i~

Benaming

(voluit) : B & M Promo

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel: Nijlsebaan 33 2280 Grobbendonk

Onderwerp akte :Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 12/09/2011

' In het jaar tweeduizend en elf op 12 september zijn verschenen:

" Kristof De Bruyn, geboren te, Lier op 16 april 1987, samenwonende met Silvy Van Mechelen onder de vorm van een samenlevingscontract, en wonende te 2280 Grobbendonk, Nijlsebaan 33

" Silvy Van Mechelen, geboren te Wilrijk op 18 januari 1980, samenwonende met Kristof De Bruyn onder de vorm van een samenlevingscontract, en wonende te 2280 Grobbendonk, Nijlsebaan_33

En verklaren een vennootschap onder firma te hebben opgericht.

STATUTEN:

Artikel 1: NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de benaming "B & M Promo" vennootschap onder firma.

Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2280 Grobbendonk, Nijlsebaan 33. De maatschappelijke . zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België, krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder mits inachtname van de taalwetgeving.

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

" Groothandel in snuisterijen en fantasieartikelen

" Groothandel van artikelen voor sport en visvangst en speelgoed in de meest ruime zin van het woord.

" Verkoop van alle mogelijke tweedehandsartike(en.

" Groothandel in relatiegeschenken in de meeste ruime zin van het woord.

" Groothandel in verzorgingsartikelen in de meest ruime zin van het woord.

" Groothandel in welness-produkten in de meest ruime zin van het woord.

" Verkoop van alle hiervoor vermelde producten via het internet

De vennootschap mag tevens alle handelingen verrichten van commerciële, industriële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks en onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel en die van aard zouden zijn de verwezenlijking, de uitbreiding of de ontwikkeling ervan te bevorderen. Zij mag waarborgen stellen voor derden. Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijvingen of op elke andere wijze deelnemen in ondernemingen of vennootschappen meet een gelijkaardig of verwant doel. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in België als in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

[..rin'. [ vervolg Med 2.0

Bovenstaande opsommings is niet limitatief, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4: DUURTIJD

Oe vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van een termijn van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de andere. Deze opzegging dient per aangetekend schrijven te gebeuren.

Artikel 5: KAPITAAL

Mr. Kristof De Bruyn, werkende vennoot, voornoemd, stort 500 euro op de rekening van de VOF Mevr. Silvy Van Mechelen, stille vennoot, voornoemd, stort 500 euro op de rekening van de VOF Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.000 euro.

Artikel 8: INVENTARIS-BALANS-WINST- EN VERLIESREKENING

teder jaar op 31/12 zullen een inventaris, een balans en een winst-en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend door iedere vennoot. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december Het eerste boekjaar eindigs op 31 december 2012 De jaarvergadering vindt plaats in de gemeente waar de maatschappelijke zetel is gevestigd. En dit op de 2e dinsdag van de maand te 20 u.. (4 maanden na afsluiting van boekjaar).

Artikel 13: ZAAKVOERDER

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één :

Mr. Kristof De Bruyn wordt benoemd als beherend vennoot. Silvy Van Mechelen stille vennoot. De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met een maximum verbintenis van EUR5000 (vijfduizend euro) Boven dit bedrag is de unanimiteit van de vennoten vereist. Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechte als eiser of verweerder wordt de vennootschap geldig verbonden door de zaakvoerder.

Artikel 14:

Bij deze wordt aan Mr. Kristof De Bruyn voornoemd, opdracht gegeven de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingsadministraties waaronder de "BTW" en bij alle om het even welke sociaalrechterlijke administraties en sociale secretariaten, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, alsmede bij het erkende ondernemingsloket. Formalis teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van ondernemingen, en in het algemeen alles te doen wat nodig is voor de uitvoering van deze opdracht;

Opgemaakt in 4 originele exemplaren waarvan één bestemd voor neerlegging ter griffie.

Grobbendonk 12 september 2011

Na voorlezing hebben comparanten getekend.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 12 september 2011

Kristof De Bruyn

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
B & M PROMO

Adresse
NIJLSEBAAN 33 2280 GROBBENDONK

Code postal : 2280
Localité : GROBBENDONK
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande