B-ACE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-ACE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.692.394

Publication

28/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. .

NEERGELEGD

19 -02- 20%

GRIFFIE Fv C.~ l 1~3Ahll~vanKOOI'HAND ~~9v1ECHELEN

Ondernemingsnr : 5 4{. q2. 3  1 y

Benaming (voluit) : B-ACE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Louterman 13 - 2820 Bonheiden

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Steven MORRENS, te Bonheiden op 17 februari 2014` neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel vôôr registratie, dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten :

1. Oprichters:

1.De heer ROUMA Alain, Jacques Andrée, geboren te Wilrijk op 16 juni 1970, wonende te 2820:

Bonheiden, Louterman 13.

2. Mevrouw VERBEECK Benedicte Octavie Jean-Marie, geboren te Aalst op 12 april 1972'

wonende te 2820 Bonheiden, Louterman 13<

2. Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder dei

benaming B-ACE

" 3. Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 2820 Bonheiden Louterman 13

' 4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel :

1. lnformaticadiensten : het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun. j configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing: de activiteiten van" systeemimegrators, het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare, systemen, waaronder systemen van automatische data-identificatie ontwikkeling, productie, levering en: samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur, het verlenen van advies: J met betrekking tot informaticaprogramma's, het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's, het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van een klant invoeren van gegevens, volledige bijwerking van gegevens, het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van. derden.

2. Managementconsultant:

bijstand en advies aan particulieren, ondernemingen en organisaties, omtrent commerciële, juridische,: financiële, technische, sociale en fiscale aangelegenheden.

Dienstverlening: het leveren van diensten en prestaties allerhande, rechtstreeks, als tussenpersoon, makelaar of commissionair, zowel van roerende als onroerende aard.

Roerende activiteiten:

voor eigen rekening, het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, immateriële activa, van welk vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, holdingmaatschappij en. holdingactiviteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

3, De aan- en verkoop van, de in- en export van, de groot- en kleinhandel in, de tussenpersoon in de handel, de ontwikkeling van, de verhuur en het onderhoud, herstelling van, elektrische, electronische en mechanische apparaten en geleiders, en aanverwanten waaronder, zonder een beperkend karakter toe te kennen aan deze opsomming, computers, printers, grafische randapparaten, scanners, plotters, beeldschermen, belichters, digitale kleurproefmachines, netwerken, gegevensdragers, communicatiesystemen, digitale en klassieke camera's, fototoestellen, belichtingssystemen voor digitale en klassieke fotografie, ontwikkelmachines, videocamera's, digitale video-editing en video-captatie-systemen, digitale en klassieke drukpersen, grafische tekentabletten, computermuizen, radio's, TV's, hifi-installaties en huishoudelijke apparaten.

4. Het optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger of agentschap van een kredietinstelling, bank, spaarbank, kapitalisatieonderneming, krediet- en financieringsonderneming, gemeenschappelijke beleggingsfonds, onderneming voor het beheren van beleggingen en vermogens, verzekeringsonderneming, hetgeen ondermeer inhoudt:

- het aanbrengen van aanvragen, het negotiëren en het bemiddelen bij het afsluiten van geldleningen, kredietopeningen en verzekeringen aan vennootschappen of particulieren, onder om het welke vorm;

- het aantrekken, het ontvangen en het bemiddelen bij het beleggen van gelden van derden op zicht- en spaarrekeningen, termijnrekeningen, in kasbons en obligaties van erkende instellingen, in verzekeringsproducten, het ontvangen van intekeningen op openbare uitgiften, van effecten met het oog op neerlegging in open en gesloten bewaargeving op naam van het cliënteel tegen aflevering van kwijting, het bemiddelen bij deviezenverrichtingen en effectentransacties en adviesverlening, met betrekking tot vermogensbeheer en beleggingen in het algemeen, het betalen van vervallen intresten, koepons en plaatsingen in het algemeen,

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarbank of spaarkas en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

5, het uitbaten van een agentuur van verzekeringsmaatschappijen

6, het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elem enten.

7. het optreden als tussenpersoon bij de aankoop en verkoop en verhuur van onroerende goederen, gelegen in België als in het buitenland.

8. De vennootschap mag zich borg stellen voor aandeelhouders, bestuurders en derden.

9, Groot- en kleinhandel voor aankoop, verkoop, import, export en distributie van alcoholische dranken en andere dranken in binnen- en buitenland . Groot- en kleinhandel voor aankoop, verkoop, import, export en distributie van streekgebonden specialiteiten en toebehoren in de ruimste zin van het woord. Het organiseren van proeverijen in de ruimste zin van het woord met als doel de verkoop te stimuleren van bovenbedoelde goederen evenals de organisatie van evenementen in de ruimste zin van het woord en dit zowel in het binnenland als in het buitenland.

Deze opsomming is onbeperkt.

Dit alles in de ruimste zin van het woord. Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, en zelfs voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

Zij mag alle industriële, handels- nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschatten en kredieten

toestaan, behoudens de wettelijk beperkingen ter zake.

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op 18.600,00 euro vertegenwoordigd door 186

aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel,

6. Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichters onderschreven en wel als volgt :

-door de heer Rouma Alain voormeld voor een bedrag van 9.300,00 euro waarvoor hem 93 aandelen

worden toegekend

-door mevrouw Verbeeck Benedicte voormeld voor een bedrag van 9.300,00 euro waarvoor haar 93

aandelen warden toegekend

De aandelen werden allen afbetaald tot beloop van een/derde deel zodat de vennootschap vanaf heden

beschikt over een bedrag van 6.200,00 euro

Dit bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij

de BNP PARIBAS FORTIS NV. Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op

13 februari 2014.

7. Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Tot niet statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur: de heer ROUMA Alain, Jacques Andrée, geboren te Wilrijk op 16 juni 1970, wanende te 2820 Bonheiden, Louterman 13.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014.

10, Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden

op de eerste zaterdag van de maand mei van elk jaar, am 10.00 uur, in de zetel van de vennootschap

of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald,

11. Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de

noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het

aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de

wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering, Zij zal het onder de

vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een

reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over

te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief

tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk

op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel uit de akte

,

Voor-

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Steven Morrens Notaris

Op de laatste blz. van Luik S vermelden ; Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11/12/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

à

MONITEUR BEL E` '_ 1 1

03 -12- 20n 2 6Nu. 201t

LGISCH STAA

in III B

ktTBANK van KOOPHANDEL WERPEN, eifteChPELEhi

Ondernemingsnr : 0546.692.394

Benaming

(voluit) : B-ACE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : Louterman 13 - 2820 Bonheiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging adres maatschappelijke zetel

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Louterman 13 te 2820 Bonheiden naar Schrieksebaan 280 te 3140 Keerbergen en dit vanaf 25 augustus 2014.

Rouma Alain

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
B-ACE

Adresse
LOUTERMAN 13 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande